Decavit ne bilmyrm ben ilkinde de şimdikinde de folik asit kullandm canımHanimlar folikasit mi kullaniyorsunuz decavit elevit gibi vitaminler mi dr bana folik asit vermeden decavit e baslatti da kafama takildi..
Hayrlı olsun canım. Benmde ilki 7 aylık şmdi 2. Ye hamileyimİyi akşamlar kızlar daha önce yazmıştım ama kullanıcı adımı değiştirdim tekrar tanıtıyım kendimi 2014 mart doğumlu bi kızım var şimdi de daha doktora gitmedim ama dün yapılan kan testinde beta değerim 75 çıktı inş 2018 ekim annesi olmaya adayım :)
Hala alışamadımki hamileliğe sanırım çarşamba doktora gittiğimde nasipse bebeği ve kalp atışını duyunca dicemki harbiden hamileyşm bi bulantıda başlamadı daha erken sanırım benim içinNasılsınız kızlar
Nasıl geçiyor hamilelik
Gece hiç uyuyamadım mide bulantısınsan şuan iyiym çok şükür hormanlar tavan bugün tv de saçma sapan şeylere ağladım sonra güldüm kendi kendime :)Hala alışamadımki hamileliğe sanırım çarşamba doktora gittiğimde nasipse bebeği ve kalp atışını duyunca dicemki harbiden hamileyşm bi bulantıda başlamadı daha erken sanırım benim için
Senin nasıl gidiyo
Bir gün zor bir gün kolay hergün evhamla geçiyor benimki :)) bugün belimde ağrı ve kasıklarımda bi gerginlik var çok şükür hiç leke falan olmadım ama ağrı biraz fazla olunca moralimi bozdum acaba birşey mi oluyor diye.. Bir de akıntım var beyazsarı.. Bunlar normal mi yaşayanlar nolur soylesin de içim rahatlasın biraz. Dün de keseyi baska bi dr a gösterdim daha kücük haftaya iyice belli olur dedi. Forumda okudum kücük olunca iğne mi yapılıyormuş oyle bisi yine kafam karıştı.. Bunun dısında bulantı vs hiç yaşamadım galiba benim bulantım olmayacak. Senin nasıl geçiyor inşallah kolaydır..Nasılsınız kızlar
Nasıl geçiyor hamilelik
Evham bu haftalarda oluyormuş canım bende de çok oluyor. Sağ kasığım ağrıyo sürekli. Akıntım da beyaz da oluyor sarıda sanırım normal.Bir gün zor bir gün kolay hergün evhamla geçiyor benimki :)) bugün belimde ağrı ve kasıklarımda bi gerginlik var çok şükür hiç leke falan olmadım ama ağrı biraz fazla olunca moralimi bozdum acaba birşey mi oluyor diye.. Bir de akıntım var beyazsarı.. Bunlar normal mi yaşayanlar nolur soylesin de içim rahatlasın biraz. Dün de keseyi baska bi dr a gösterdim daha kücük haftaya iyice belli olur dedi. Forumda okudum kücük olunca iğne mi yapılıyormuş oyle bisi yine kafam karıştı.. Bunun dısında bulantı vs hiç yaşamadım galiba benim bulantım olmayacak. Senin nasıl geçiyor inşallah kolaydır..
İçini ferah tut senBir gün zor bir gün kolay hergün evhamla geçiyor benimki :)) bugün belimde ağrı ve kasıklarımda bi gerginlik var çok şükür hiç leke falan olmadım ama ağrı biraz fazla olunca moralimi bozdum acaba birşey mi oluyor diye.. Bir de akıntım var beyazsarı.. Bunlar normal mi yaşayanlar nolur soylesin de içim rahatlasın biraz. Dün de keseyi baska bi dr a gösterdim daha kücük haftaya iyice belli olur dedi. Forumda okudum kücük olunca iğne mi yapılıyormuş oyle bisi yine kafam karıştı.. Bunun dısında bulantı vs hiç yaşamadım galiba benim bulantım olmayacak. Senin nasıl geçiyor inşallah kolaydır..
NeEvet şimdi ciktik sadece ultrason bakti keseyi gördük ama cok minikti yarim saat yürüyeceksen 10 dk dinlen dedi ayakta cok kalma dedi bide tedbir amacli yarin yine igne vurulcam
Vallahi gebelik değil stresten evhamdan cokuyor bence kadınlar... Hiç takmayan rahat olanlara çok ozeniyorum..Evham bu haftalarda oluyormuş canım bende de çok oluyor. Sağ kasığım ağrıyo sürekli. Akıntım da beyaz da oluyor sarıda sanırım normal.
Kese hakkında da bilgim yok malesef ama sıkıntı olsa dr söylersi büyük bi ihtimal
Norml canm :) benm ilknde 7/24 bulandı hep 5+3 de başlamıştı. İnş hafif ve ksaca atlatırsınŞu saatte mide bulantısı mi olur yabenim acayip mide bulantim başladı 5+6 normal mi bu saatler de bulanmasi hani sabahları normal dıe biliyorum kendimi hasta hissediyorum
İyi akşamlar kızlar daha önce yazmıştım ama kullanıcı adımı değiştirdim tekrar tanıtıyım kendimi 2014 mart doğumlu bi kızım var şimdi de daha doktora gitmedim ama dün yapılan kan testinde beta değerim 75 çıktı inş 2018 ekim annesi olmaya adayım :)
Norml canm :) benm ilknde 7/24 bulandı hep 5+3 de başlamıştı. İnş hafif ve ksaca atlatırsın
Ay cnm ard arda mı olacaklar ne şekerHayrlı olsun canım. Benmde ilki 7 aylık şmdi 2. Ye hamileyim
Amin canım benim heralde sat’larımız aynı seninle sen gittin mi doktora? Kalp atışı filanGece hiç uyuyamadım mide bulantısınsan şuan iyiym çok şükür hormanlar tavan bugün tv de saçma sapan şeylere ağladım sonra güldüm kendi kendime :)
İnşalllah en kısa zamanda duyarsın canım miniğin kalp atışlarını
Okulmu okuyorsunBenim bir tane çocuğum olduğu için hemen farketmezler diye düşünüyorum. Eşimle ikimiz biliyoruz sadece.olumsuz bir sey de yaşarsak daha fazla üzülmeyelim diye söylemiyoruz. bakalım ilk kim farkedecek bendeki değişikliği diye bekliyorum. Bakalım okulda arkadaşlarım farkedebilecekler mi belirtiler başlayınca
Seninle çok ortak noktamız varmış canımbenimde 2014 mart dogumlu kizim var simdide insallah ekim annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?