2018 Ekim Anneleri

Canım inş hayırlısıyla gelir dünyaya. Benzer hikayeler o kadar çok duydum ki hatta dr un artık çocuğunuz olmaz deyip de normal şekilde hamile kalanları... hepimizin sınavları oluyor işte sabretmişsiniz ve rabbim mükafatını vermiş inş hayırlısıyla gelir bebeğin

Canim bende esimde çok sakin insanlariz.çocuklari da çok seviyoruz.ikimizde dayakçi degiliz.ikimizde ögretmeniz.güzel davranacsgimizi dusünüyorum.umarim cocukta bunu suistimal etmez.

Benim de ilk i ne yalan soyleyeyim benimde gonlum de yatan bir erkek evlat Allahim kismet ederse cin takvimine gore yaptim zaten ya tutarsa hesabi :) bakalim insallah Allah herkesin gonlune gore versin
Benim oğlum tutmuyor çin takviminde. Kız olarak çıkıyor. Ikinciye hesap falan yapmadım valla sadece yumurtama gününde ilişkiye girmemeye çalıştım gerisini Allaha bıraktım artık :) bakalım nasibimizdene varsa artık inşallah bide Aslı'miz olur

Benim ilki 2 buçuk yaşında canım 30 aylık şuan. Zaten ilk zamanlar illaki zor olur bizim için ama sonra çok rahat edeceğiz inşallah :)

Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim bende esimde çok sakin insanlariz.çocuklari da çok seviyoruz.ikimizde dayakçi degiliz.ikimizde ögretmeniz.güzel davranacsgimizi dusünüyorum.umarim cocukta bunu suistimal etmez.
Ben de öğretmenim canım çocuklar zaman zaman şanslarını deniyorlar onların davranışlarını doğruya yönlendirecek bizleriz. Şu telaşı yaşıyor olmanız bile iyi ebeveynler olacağınızın göstergesi

Oyyy minnoşlaaar❤❤ ne guzeeel
Saglikla hayirlisiyla tamamina erdirsin canim Allah❤

Merhaba ekim anneleri evde test yaptim silik cıktı ama bat geceli 3 gün oldu sizce neden silik cıktı bundan önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sevinemiyorum bile yardim edin bu konularda çok bilgisizim

Gozunaydiinn :) silikligine takilma gayet belli canim
Benim bu kadar belli degilken 65.97 cikmisti degerim adetten 2 gun once.

❤❤Burumun direği sızladı okurken :) Ne güzel sürpriz yapmış size miniginizz..
Gözünüzaydın ❤Allah sağlıkla kolaylıkla hayirlisiyla bir gebelik nasip etsin,tamamına erdirsin inşallah

Canm çok erken böyle olması norml herşey net 8 haftada belli oluyo. Tabi sen kotu bi tecrube yasamissin ama ben hala gitmedim doktra gereksz korkutuyo bazilari

Benm onceki gebelgmde kanamn olmadigi surece ve sen istedgn surece devam dedi. Gebe kaldktan doguma kadar ara vermedk biz. Doktra sormustm

Ben daha dr a gitmedim canım merak ediyorum ama haftaya cumartesi düşünüyorum 6+2 haftalık olacak arada farklı bir durum yaşamazsam sabretmeyi düşünüyorum
En güzelini yapıyorsun canım. Ben ilçede oturuyorum yarın merkezde randevum vardı ama ilçedeki kadın doğumcu eşimi aradı gelin bakayım dedi biz de yarın öbür gün işimiz düşer diye gittik..keseye bakma yarın ozel hastanede baktırcaz onların aleti daha net dedik ama illa bakcam dedi. Daha çok küçük işte şurda görünüyor belli belirsiz ama doğru yerde en azından dedi. Ben şimdi kararsız kaldım yarın kendi dr uma gitmesem mi iki gün üst üste ultroson yaptırmış olmamak için. Bi yandan da diyorım acaba dr başka birşey verir mi vitamin falan bilemedimki...

Çok tsk ederim canim.
Gayemiz düzgün davranişli ahlaklı çocuklar yetistirmek.
Onları baskalari ile kiyaslamadan,kişiliklerini parçalamadan yaşlarina uygun sekilde davranarak yetistirmek istiyorum.en önemlisi kitap okuyan bi nesil yetistirmek istiyorum.Rabbim hayırlisıyla nasip etsin de ilginelenelim bebislerimizle..

Benim de temennim bu canım kendim kitaplara bayılırım kızımı da ilk olarak 4 aylıkken kitaplarla tanıştırdım şimdi en sevdiği oyuncakları kitapları ve artık küçük yaş grubu kitapları kesmiyor bizi. İnş dünyaya hayırlısıyla gelirse bu çocuğumda da aynı şeyi yapmayı düşünüyorum ayrıca önümüzde örneğimiz ablamız da olacak. Bu arada sizin branş neydi ben rehberlikçiyim

Ben de ilçedeyim canım hatta kendi dr um da yakın farklı bir ilde ben de sık sık gidip gelemeyeceğim için okuldan da izin her zaman izin alamayacağım için o zaman diye düşündüm. İlk hamileliğimde yurt dışında yaşayan arkadaşların anlattıklarından hatırlıyorum da doğuma kadar toplam 3 veya 4 kez ultrasonla bakıyorlarmış başka ısrarcı da olsanız bakmıyorlarmış dr lar her baktıklarında bebeğin içinde bulunduğu sıvının ısısını artırıyor diye. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama o kadar sık gitmek sanırım çok da iyi değil. İnsan sabırsızlanıyor merak ediyor ama sabredin. Dr larımız bir sorun olduğunda yönlendiriyorlar zaten ona göre

Ben biyoloji.esim felsefe grubu.
Esim tam bir kitap aşigi.o zaten benden önce alır çocuğa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…