Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz benim evde folio vardi doktor devam et dedi
Neufolid kullanıyorum ben canım.
Benim kızım da 27 aylık ama hala atamadık bezi evde de sürekli uyku halindeyim nsıl ve ne zaman bırakacağız bilmiyorum
Benimki de 30 aylık aralarında pek bişey yokmuş. Valla Allah yardımcımız olsun ama doğumdan önce bıraktırmak lazım ben çok okudum orda burda. Kardeş falan olunca çocuklar daha zor bırakıyormuş. Bende havanın ısınmasını bekliyorum. Evimde doğal gaz yok maalesef o yüzden beklemek zorundayım ben
Kizlar bez icin acele etmeyin derim.Cunku 1 haftada 1 ayda tamamen biten birsey degil.Surekli daha da oturuyor degisiyor durum.Yani kardesin gelisi zaten etkileyecek sizi o zaman nasil etkiler belli olmaz.
Sorun yasamaktansa gec olsun daha iyi bence.Cidden zor bir donem cunku :)
Yani hamileyken biraktirip bebek yeni dogdugunda tuvalete eslik edemeyebilirsiniz.Bu da tekrar bez baglamaya donebilir.
Benimde kizim 45 aylik :) Mayis 2014 dogumlu yani,24 aylikken birakmisti.Hic aceleye gelecek bisy degil
İnşallah diyelim Senin de 2.sanırım demi?
Ben ilki için yine burdan uzun süre konuşup tanışıp Facebook da grup kurduk çok güzel oldu Darısı buraya inşallah.ekim başında olanlar hep Eylül'de Doğum yaptılar yalnız
Evet canim 3.gebelik,2.bebek :))))
Benimde kizim Mayis dogumlu 2014.
Bende cok arkadasliklar edindim.
Evet dedigin gb gun hic belli olmayan birsey,bizim gruptada cok olmustu :) kizim 39+5te dogdu
Buyuk ihtimalle Eylul sonu gelir gb geliyor bu minik :) hayirlisi bakalimm.
Allah zamaninda,kolay dogumlar nasip etsin..
Kızlar,
Benim ilk gebeliğim bu yüzden çok tecrübesizim. Bnde ara ara karın kasık ve bel ağrısı oluyo. Sonra karında kasıkta batmalar oluyo arada. Ağrı bacağımada vuruyo.Göğüslerim şişti ama çok acımıyo.
Birde neler yemeliyiz neler yememeliyiz. Öpt hepinizi
Rahim buyudugu ve bebek gelistigi icin normal canim.Bide regl gormedigimiz ill ayimiz bu oyle de dusun.Vucut direnc gosteriyor.
Maydonoz,adacayi,cig veya az pismis et ve icinde bulunan seyler,asitli,cok kafeinli vb seylere dikkat et en basiti.Zamanla daha cok oturur kafanda zararlilar :)
Iyi olanlari bile abartmamak lazim aslinda
Gun geliyor hic ummadigini cekiyor canin :)))))))
Kızlar ilişkinin hiçbir zararı yok boşu boşunuza kendinize ve eşinize işkence etmeyin, araya soğukluk girmesin... Ben tüp bebekle hamile kaldım ve bizzat doktorum sadece son 2 ay önermiyorum kasılma olmasın, erken doğum başlamasın diye oda... onun haricinde ilk 7 ay sorunsuz bir şekilde cinsel yaşamınızı sürdürebilirsiniz dedi...
Benim doktorumda ilkinde bu sekilde soylemisti.Zaten insan ister istemez dikkat ediyor.Sadece bi donem plesanta previa gb bir risk vardi o zaman yasaklamisti
Kizlar merhaba ara ara olan kasik agrilarim artti ve de iltihap gelmeye basladi yesil renkde sabah hemen dr a gittim kan idrar verdim.. sonuca gore usg yapilcak korkuyorum dua edermisiniz
Guzel sonuclar al insallah canimm❤
Kızlar kan testi yaptırdım beta 75.59 çıktı sat 2 ocak geç döllenme mi acaba?
Beta cok kisisel birsey canim aslinda.
Gayet guzel degerin