Burcun etkisi nasıldır çok bilmesem de genel olarak uyumlu ama daha bu yaşlardan prensipleri olan bir çocuk. Zaman zaman huysuzluklar yaşasak da geçiyor normale dönüyor. Tabi söylediklerimin bir kısmı iki yaş sendromundan da kaynaklanıyor. Beni 18 aylık olduğundan beri çok zorladığı zamanlar oluyor. Her ne olursa olsun bir insanı yetiştirirken tek yönlü olmuyor gelişimi etkileyen o kadar çok şey var ki sizin genetik faktörleriniz, çevrenin ve sizin tutumlarınız yaklaşımlarınız, beslenmesi vs her şey etkiliyor. İnanıyorum ki sağlıklı ailelerde en güzel şekilde yetişecek bebişler.Ne güzel.ikisi de terazi burcu olacak.
Benim bebegimde eger Allah zizin verirse ekimde dogacak.
Senin çocugun nasil canim.huysuz mu akıllı mi.cok merak ediyorum.cevremde terazi burcu kimse yok.
Yok yasak falan değil ama midende sorun olabilir belki bilemicem acıya dayanıklıysan ye tabi ne olacak sankibende çay kahve çok seviyroum ama kahveyi azalttım çay hala günde 15 bardak falan iciyroum. Azaltmam lazım onu da
Ay canım bende aynı durumdayımBende araniza yeni katildim adetim gecikti ve test yaptim 2.cizgi silik cikti henüz kan tahlili yaptirmadim
Yarindan sonra tekrarlarsan netlesir canim. Benim sat 27 aralik kan testini 1 subatda 23 3subatda 96 5 subatda 221 olmustu
Kızlar ben de inşallah ekim annesi olurum. Hamilelik takvimine baktığımda eğer hamilelik olursa muhtemel doğum 29 ekim görünüyor. Cumhuriyet bebeği gelir inşallah. Bat 20 şubat benim için de dua edin
Peki geç döllenme ise gebelik haftası sata göre mi yoksa kan değer+ultrasona göre mi hesaplanır
Bwnim de kizimda gec baslamisti bulamti yoktu ama tiksinme hayattan soguma falan vardi :) henuz 5 haftalik ve ben asiri yorgun hissediyorum midem bulaniyor istifra derecesinde degil ama hafif var her an siddetli baslayacak gobi hissediyorum :/ bakalim bizi ne bekliyor gececek diye dusunup rahatlayalim en iyisiIyi akşamlar kızlar nasılsınız? Burası baya kalabalıklaşmış :) Benim bulantıyla başım belada.. Kızımda 9 haftalıkken başlamıştı fakat bunda çok erken başladı. Yedikten sonra oluyor bulantı ve ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba canımMerhaba kızlar inşallah hepimiz güzel sağlıklı bir hamilelik süreci geciririz ben bisy sormak istiyorum kızlar; ilişki konusunda napiyorsunuz acaba sakincali bir durum olabilimi doktora giden arkadaşlar doktor size neler soyledi bu konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim..
Şimdiden tşk ederim.
Hayirli sonuçlarla inşallah canım korkma Allah büyük önemli bisy değildir inşallah..Kizlar merhaba ara ara olan kasik agrilarim artti ve de iltihap gelmeye basladi yesil renkde sabah hemen dr a gittim kan idrar verdim.. sonuca gore usg yapilcak korkuyorum dua edermisiniz
Tebrik ederim canım hayırlısıyla dünyaya gelsinler inş ayy ben bile garip hissettim ne güzel maşallahKızlar merhaba bugün keseyi görmeye gitmiştim doktor iki tane kesem oldugunu gördü yani ikiz bebek annesi olucam insallah hem çok mutluyum hem de biraz korkuyorum heyecandan kesenin capini falan da sormayi unutmusum valla haftaya kalp atisindinlemeye gitcem
Bende anlamadim cevaplar sürekli çakışmış kimisi yasak dedi kimisi değil dedi ikilemde kaldım açıkçasıMerhaba canım
Dr bana ilk 3ay önermiyorum dedi
Arkadaşımda hamile ona da sıkıntı yok devam edebilirsiniz dedi
Bende anlamadım yani
Valla cok tuhaf bi his bekliyoduk aslinda ama yinede şok olduk Allah isteyen herkse nasip etsin sagolasinTebrik ederim canım hayırlısıyla dünyaya gelsinler inş ayy ben bile garip hissettim ne güzel maşallah
Maşallah canim hiç korkma benim arkadaşımda ikizlere hamileydi gayet güzel bir surec gecirdi şimdi dogurdu gidince hangi birini sevecegimi şaşırıyorum :))Kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gitmiştim doktor iki tane kesem oldugunu gördü yani ikiz bebek annesi olucam insallah hem çok mutluyum hem de biraz korkuyorum heyecandan kesenin capini falan da sormayi unutmusum valla haftaya kalp atisindinlemeye gitcem
Inşallah canım insallah güzel geçer hamilelik değil de doğunca naparim diye bi düşünce sardi beni ama hayirlisi insallah hersey yolunda giderMaşallah canim hiç korkma benim arkadaşımda ikizlere hamileydi gayet güzel bir surec gecirdi şimdi dogurdu gidince hangi birini sevecegimi şaşırıyorum :))
Darısı inşallah başına
Çok sevindim tebrik ederimKızlar merhaba bugün keseyi görmeye gitmiştim doktor iki tane kesem oldugunu gördü yani ikiz bebek annesi olucam insallah hem çok mutluyum hem de biraz korkuyorum heyecandan kesenin capini falan da sormayi unutmusum valla haftaya kalp atisindinlemeye gitcem
Çok teşekkür ederim canım hepimizinki Insallah sağlıkla hayırla gelsinÇok sevindim tebrik ederim
Sağlıkla doğsun miniklerin
bence çok silik değil idrale geç çıkabılır kan verirseniz daha iyi olurMerhaba ekim annelerievde test yaptim silik cıktı ama bat geceli 3 gün oldu sizce neden silik cıktı bundan önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sevinemiyorum bile yardim edin bu konularda çok bilgisizim
Silik ciktiysa gec döllenme olmus olabilir canim iyi düşün iyi olsun canini sıkma insallah saglikli bi gebeligin olurMerhaba ekim annelerievde test yaptim silik cıktı ama bat geceli 3 gün oldu sizce neden silik cıktı bundan önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sevinemiyorum bile yardim edin bu konularda çok bilgisizim
Risk yoksa sıkıntı olmaz diyorlarBende anlamadim cevaplar sürekli çakışmış kimisi yasak dedi kimisi değil dedi ikilemde kaldım açıkçası
sanırım en mantiklisi kontrolu altında olduğun doktoru dinlemek
yani tam bıraktım denmez günde 1-2millet o kadar üstüme geldi ki herkeste bi sigara muhabbeti öğrenen arayıp sigarayı soruyor. hep delirdim. şimdi aklımda sigara yokken de millet aklıma getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?