- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Ne güzel.ikisi de terazi burcu olacak.Senin de ilk çocuğun ekimde miydi yoksa canım? Benim ilk çocuğum da ekim 2015 doğumlu araları tam üç yaş olacak
İnşallah diyelim Senin de 2.sanırım demi?
Ben ilki için yine burdan uzun süre konuşup tanışıp Facebook da grup kurduk çok güzel oldu Darısı buraya inşallah.ekim başında olanlar hep Eylül'de Doğum yaptılar yalnız
Yemekten çok bitki çaylarından uzak dur canım. Ihlamur, elma çayı, nane limon bunları içebilirsin ama diğerinden uzak dur. Hele adaçayı kesinlikle yasak. Sonra her gün 1 adet maden suyu iç çok faydalı bebeğe. Ceviz ye bol bol. Günde 2 adette hurma yiyebilirsin. Ama dikkat et hurma çok tüketme açılma yapıyormuşKızlar,
Benim ilk gebeliğim bu yüzden çok tecrübesizim. Bnde ara ara karın kasık ve bel ağrısı oluyo. Sonra karında kasıkta batmalar oluyo arada. Ağrı bacağımada vuruyo.Göğüslerim şişti ama çok acımıyo.
Birde neler yemeliyiz neler yememeliyiz. Öpt hepinizi
Sana verdiğim takviye nin içinde hepsi vr ayrıyeten kullanmana gerek yok dediYanı kullanma derken hiç mi kullanma demek istedi anlamadım. Folik asit bebek için çok gerekli bi vitamin
Benim de eylülü çıkmaz=) Bana çekerse eylülü bile görmez=)))İnşallah diyelim Senin de 2.sanırım demi?
Ben ilki için yine burdan uzun süre konuşup tanışıp Facebook da grup kurduk çok güzel oldu Darısı buraya inşallah.ekim başında olanlar hep Eylül'de Doğum yaptılar yalnız
yani tam bıraktım denmez günde 1-2Sen hamile olduğunu öğrenince mi bıraktın
Yemekten çok bitki çaylarından uzak dur canım. Ihlamur, elma çayı, nane limon bunları içebilirsin ama diğerinden uzak dur. Hele adaçayı kesinlikle yasak. Sonra her gün 1 adet maden suyu iç çok faydalı bebeğe. Ceviz ye bol bol. Günde 2 adette hurma yiyebilirsin. Ama dikkat et hurma çok tüketme açılma yapıyormuş
Adet gününde mi yaptırmıştın canım.Kızlar kan testi yaptırdım beta 75.59 çıktı sat 2 ocak geç döllenme mi acaba?
Yok canım bugün yaptırdımAdet gününde mi yaptırmıştın canım.
Bnm bat 11 ocaktı. Dün yani adet günümde yaptırdım 63,42 çıktı.
kesinlikle geç döllenme.Kızlar kan testi yaptırdım beta 75.59 çıktı sat 2 ocak geç döllenme mi acaba?
Yarindan sonra tekrarlarsan netlesir canim. Benim sat 27 aralik kan testini 1 subatda 23 3subatda 96 5 subatda 221 olmustuYok canım bugün yaptırdım
Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz benim evde folio vardi doktor devam et dedi
Benim kızım da 27 aylık ama hala atamadık bezi evde de sürekli uyku halindeyim nsıl ve ne zaman bırakacağız bilmiyorum
Benimki de 30 aylık aralarında pek bişey yokmuş. Valla Allah yardımcımız olsun ama doğumdan önce bıraktırmak lazım ben çok okudum orda burda. Kardeş falan olunca çocuklar daha zor bırakıyormuş. Bende havanın ısınmasını bekliyorum. Evimde doğal gaz yok maalesef o yüzden beklemek zorundayım ben
İnşallah diyelim Senin de 2.sanırım demi?
Kızlar,
Benim ilk gebeliğim bu yüzden çok tecrübesizim. Bnde ara ara karın kasık ve bel ağrısı oluyo. Sonra karında kasıkta batmalar oluyo arada. Ağrı bacağımada vuruyo.Göğüslerim şişti ama çok acımıyo.
Birde neler yemeliyiz neler yememeliyiz. Öpt hepinizi
Kızlar ilişkinin hiçbir zararı yok boşu boşunuza kendinize ve eşinize işkence etmeyin, araya soğukluk girmesin... Ben tüp bebekle hamile kaldım ve bizzat doktorum sadece son 2 ay önermiyorum kasılma olmasın, erken doğum başlamasın diye oda... onun haricinde ilk 7 ay sorunsuz bir şekilde cinsel yaşamınızı sürdürebilirsiniz dedi...
Kizlar merhaba ara ara olan kasik agrilarim artti ve de iltihap gelmeye basladi yesil renkde sabah hemen dr a gittim kan idrar verdim.. sonuca gore usg yapilcak korkuyorum dua edermisiniz
Kızlar kan testi yaptırdım beta 75.59 çıktı sat 2 ocak geç döllenme mi acaba?
Beklenen adet tarihi oluyorSat son adet tarihi bat ne oluyordu
Anladım canimSana verdiğim takviye nin içinde hepsi vr ayrıyeten kullanmana gerek yok dedi
Yok yasak falan değil ama midende sorun olabilir belki bilemicem acıya dayanıklıysan ye tabi ne olacak sankiCanım ben çayı çok severim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok açık günde 2 fincan çay içiyorum artık.
Maden suyunun iyi geldiğini bilmiyodum. Normalde hergün içerim zaten.
Ceviz pekmez tahin bu ay çok yedim. Eşimede yedirmiştim.
Acı yemek yasak mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?