2018 Ekim Anneleri

Kizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben
Deli gibi acı biber yiyorum canım ben de midem problemli bir de yedikten sonra uzunca bir süre yanıyor ama dayanamıyor yine yiyorum:))

Bana dr ilişki serbest dedi.

Allah bağışlasın canım. Seninkilerin arasi yine biraz olacak en azından kızının aklı eriyordur her şeye. Benim isim çok zor biz daha bezi bile bırakamadık
Benim kızım da 27 aylık ama hala atamadık bezi evde de sürekli uyku halindeyim nsıl ve ne zaman bırakacağız bilmiyorum

Benim kızım da 27 aylık ama hala atamadık bezi evde de sürekli uyku halindeyim nsıl ve ne zaman bırakacağız bilmiyorum
Benimki de 30 aylık aralarında pek bişey yokmuş. Valla Allah yardımcımız olsun ama doğumdan önce bıraktırmak lazım ben çok okudum orda burda. Kardeş falan olunca çocuklar daha zor bırakıyormuş. Bende havanın ısınmasını bekliyorum. Evimde doğal gaz yok maalesef o yüzden beklemek zorundayım ben

İşimiz kolay değil bırakırız daha inş ben kızımın hazır olmasını bekliyorum şimdilerde hiç hazır görünmüyor. İnş üstesinden geliriz hakkıyla zamanı geldiğinde

Oyyy minis,seninde galiba 2. farkli olacak :))))
Iyi haberlerini duy insallah❤zaman bizim icin...
İnşallah diyelim Senin de 2.sanırım demi?
Ben ilki için yine burdan uzun süre konuşup tanışıp Facebook da grup kurduk çok güzel oldu Darısı buraya inşallah.ekim başında olanlar hep Eylül'de Doğum yaptılar yalnız

Senin de ilk çocuğun ekimde miydi yoksa canım? Benim ilk çocuğum da ekim 2015 doğumlu araları tam üç yaş olacak

Kızlar,
Benim ilk gebeliğim bu yüzden çok tecrübesizim. Bnde ara ara karın kasık ve bel ağrısı oluyo. Sonra karında kasıkta batmalar oluyo arada. Ağrı bacağımada vuruyo.Göğüslerim şişti ama çok acımıyo.
Birde neler yemeliyiz neler yememeliyiz. Öpt hepinizi

Benim bütün hamileliklerimde Dr 8 haftaya kadar önermiyorum dedi. Daha sonrası içinde prezervatif kullanmamızı önermişti sebebini şuan çok iyi hatırlamıyorum

Kızlar ilişkinin hiçbir zararı yok boşu boşunuza kendinize ve eşinize işkence etmeyin, araya soğukluk girmesin... Ben tüp bebekle hamile kaldım ve bizzat doktorum sadece son 2 ay önermiyorum kasılma olmasın, erken doğum başlamasın diye oda... onun haricinde ilk 7 ay sorunsuz bir şekilde cinsel yaşamınızı sürdürebilirsiniz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…