2018 Ekim Anneleri

Ca
İnşallah canım,
Benim bat 22 Aralık ama dediğim gibi geç döllenme olmuş. Şuan 4+6dayım ama pazartesi 4+2 yken kese 5mm civarındaydı. Sen gittin mi doktora seninki kaç ?
kesen 4+2 olduğunda görünmüş ne güzel canım ben de heveslendim haftaya gideyim

İnşallah canım,
Benim bat 22 Aralık ama dediğim gibi geç döllenme olmuş. Şuan 4+6dayım ama pazartesi 4+2 yken kese 5mm civarındaydı. Sen gittin mi doktora seninki kaç ?

Canim benimde sat 28 Aralik.
Cumartesi gormustuk keseyi 7mmdi.
Haftasi icin suan olcmuyorum 4-5 haftalik bi sonrakinde daha net cikar dedi.

Canim benimde sat 28 Aralik.
Cumartesi gormustuk keseyi 7mmdi.
Haftasi icin suan olcmuyorum 4-5 haftalik bi sonrakinde daha net cikar dedi.
Canım ya bisy sorucam henuz doktora gitmedim merak ediyorum hatta yazmistim kopisini atayım..

Merhaba kızlar inşallah hepimiz güzel sağlıklı bir hamilelik süreci geciririz ben bisy sormak istiyorum kızlar; ilişki konusunda napiyorsunuz acaba sakincali bir durum olabilimi doktora giden arkadaşlar doktor size neler soyledi bu konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim..

Şimdiden tşk ederim.

Tam olarak nekadarliksin kese 6.ci haftada gozukuyormus
Ben şuanda normal besleniyorum ekstra olarak meyve ve yoğurt ekledim ogunlerime
Folik asit+ferrum+ ve decavit kullaniyorum şimdilik bukadar.
Ben dün öğrendim adetim 3 gün gecikti 5. Haftanın sonundayim doktor sadece folik ic dedi şimdilik bide bir iğne vuruldum adi proloton mu öyle birşey düşük olmasın diye

Bize doktor 4-5 günde bir defa demişti.

İnşallah canım,
Yok canım ben henüz gitmedim biraz daha bekliyorum keseyi goremen gitsem bile diye düşünüyorum

Ben de bu konuyu merak ediyorum açıkçası eşimi her defasında reddediyorum ama üzülüyorum da eğer dusuk riskiniz yoksa ya da keseniz çok asagıda değilse sıkıntı olmaz diyorlar ama daha keseyi göremediğim için biraz sabredelim diyorum eşime

Dün görüştugum bir abla ilişki icin 3 ay hiç tehlikeye atma 3 ay cok onemli dedi

Canim doktor ozellikle bisy demedi daha cok bi oncekinde dis gebelik gecirdigim icin onun hakkinda konusmustuk keseyide gorunce rahatladik tabii bende sormadim.
Arayı acabilirsin ama en azindan muayeneye kadar belenebilir
Daha cok beklenecek nice gunler geliyor beylerde alisir hem

Vah vah olan babalara oldu desene

hiç bir riskim problemim olmamasına rağmen hala ilişki yasağı var bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…