• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Selam kızlar ben de geldim aranıza . Sat a 4 gün varken beta 81 geldi.çarşamba günü tekrar gideceğim . İnşallah saglıklı bir gebeliğim olur.hayırlısı ile ilerler. Kucagıma aldıgım günlerimi de görürüm inş

Hg canm gayet güzel değerlerin inşallah sağlıkla yükselmeye devam eder..inşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde bebislerimizi kucagimiza alirizz:anne::KK200:

Mrb hg canım aramıza doktor herşey yolunda demiş stres yapıp hem kendini hemde bebegini üzme rahat ol insallahh hepimiz bebeklerimizi kucağımiza saglikli bı şekilde alırız..aminn..

Bende 4+2 haftaligim Beta HCG değerin kaç kesen kaç mm ve bat günün ne zamandı canim
Canım sen bebeğin doğacağı tarihe 15 ekim yazmışsın bu durumda 4+5 olmuyor musun ben uygulamada hesapladım sat 8 ocak ve bugün 4+4 oluyorum bebeğin doğacağı tarih 16 ekim oluyor

Kızlar nasılsınız gunaydın ben cok acıkıyorum yandelı gıbıyım bıgun. Yeme ıstegım cok yuzumde ıkıyane sıvılce cıktı
Günaydın canim bende cok acıkıyorum sabah resmen midem kazinarak uyanıyorum:) :kk77:psikolojikmi yoksa hamileliktenmi tam çözemedim

Bu arada lekelenmelerin kesildimi cnm

Günaydın canim bende cok acıkıyorum sabah resmen midem kazinarak uyanıyorum:) :kk77:psikolojikmi yoksa hamileliktenmi tam çözemedim

Benimde devamli midem kaziniyor zaten mide problemim vardi hamile oldugumu bilmedigimden bir kaç gün mide koruyucuda ictim inşallah birsey olmaz

Canım sen bebeğin doğacağı tarihe 15 ekim yazmışsın bu durumda 4+5 olmuyor musun ben uygulamada hesapladım sat 8 ocak ve bugün 4+4 oluyorum bebeğin doğacağı tarih 16 ekim oluyor
Yok canım bende adet takvimi vardı orda 4+2 gözüküyor benim son sat tarihim 10 Ocak bat gunumse 3 Şubat'ti canm henüz doktora gitmedim ama sağlık ocağındaki hemsirede böyle hesapladi ,1-2 haftaya kadar gidicem kese gözükmesi için biraz daha bekliyorum

Seninle aramızda 2-3 gün falan var sanırım :) sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz

Ben hala kese gormedim betamda 980 normalmi bide dün bir arkadas muzun bebegi cabuk büyütecegini söyledi gida olarak nelere dikkat ediyorsunuZ

Leke oyle yokta cnm parlak akıntının yanında tırnak ucu kdr kahvelık arada gelıyo cokcok kucuk ara sıra dr gıttımde sorcm onu delı gıbı acıkıyorum 9 ay nabıcaz bız ya

Ay bende ne alaka ama 2 erkek hayal edeliyo gibiyim heralde alıştım benim yavruma ama bide kız değişik olur ya Amaaan diyorum ya sağlıklı olsunlarda ister kız ister erkek ben ikisininde yaradanına kurban olurm ☺️☺️❤️❤️ Hadi bakalım bize bi yol var uzun keyif çıkartarak gidelim. Ben çünkü oğluma hamileliğimde çok keyif almışrım sevmiştim gani hamileliği. Nasıl hamilelik geçirirsen yeni doğanda o psikolojide oluyo diyo doktorlar ☺️☺️

Aynen oyle zaten enerjinde belli canim :))))olumlusunn❤
Bende ilkini cok guzel gecirmistim keyifle,cok ozlemistim hatta sonra hamileligi bile :) simdi gobis cikacak bu sefer yaza denk gelecek vs diye hayal kuruyorum :) Allahin izniyle yine tadini cikaracam bol bol :)
Dedigin gb kizimda keyifli bir bebekti❤

Kızlar merhaba, hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. Nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazartesi günü karından keseyi gördük doktor bir sıkıntı görmedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı fakat benim hesabıma göre 6+3 ken doktor 4+2 ölçtü keseyi beta hcg ile de uyumlu kesen dedi, ben de pcos var adetlerim de gecikir doktor da ondandır geç döllenmişsindir dedi. Önceden de bir kimyasal gebeliğim var. Bunu da aklımdan çıkaramıyorum ya kalbini duymamazsam ya kaybedersem ya gelişemezse diye. Ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. Bulantılarım da başladı ama erken diye düşünüyorum ben. Daha 1 hafta var kontrole nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum

Canim oncelikle gozunaydiin❤
Insan ne zaman olumsuzluk yasarsa o donemi atlatmadan rahatlayamiyot sanirim.
Bende keseyi dogru yerde goreyim diye beklerken cok stres yapmistim.
Ama şöyle dusun en azindan onceki gebelikle alakalari yok ve bu riskler hepimiz icin gecerli ve hamilelik boyunca ustelik;)
Bu sebeple tadini cikar❤ olcumler kontrollere gittikcede oynar ilk zamanlarda.Sonradan hep ayni cikacaktir.
Doktorunda soylemis zaten;)

Selam kızlar ben de geldim aranıza . Sat a 4 gün varken beta 81 geldi.çarşamba günü tekrar gideceğim . İnşallah saglıklı bir gebeliğim olur.hayırlısı ile ilerler. Kucagıma aldıgım günlerimi de görürüm inş

Insallah :) Hosgeldin canim :)

Bende katilayim araniza cok heyecanliyim hemde korkuyorum bir dusugum var doktor cumartesi kese bakicak ekim annelerine hayirli olsun bebek isteyenlerede Rabbim en kisa zamanda versin bu arada beta 980 çıktı dün olcturduk ama öyle cok bulantim falan yok midem kaziniyor bide belim cok agriyor

Masallah:)
Gozunuzaydin,hep guzel haberleri olsuun❤

Ben hala kese gormedim betamda 980 normalmi bide dün bir arkadas muzun bebegi cabuk büyütecegini söyledi gida olarak nelere dikkat ediyorsunuZ
Ilk defanduyuyorum muzun buyutcegını karından 5000 olunc gozukur cnm bıkacgun bekle

Yok canım bende adet takvimi vardı orda 4+2 gözüküyor benim son sat tarihim 10 Ocak bat gunumse 3 Şubat'ti canm henüz doktora gitmedim ama sağlık ocağındaki hemsirede böyle hesapladi ,1-2 haftaya kadar gidicem kese gözükmesi için biraz daha bekliyorum

Seninle aramızda 2-3 gün falan var sanırım :) sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz
Anladım canım senin sat 10 ocak benim 8ocak ya kese icin çok sabırsızlanıyorum ama bir hafta beklesem iyi olacak sanırım

Kızlar bıde yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı degısık ya

Canim en basit hesaplama son adet tarihine 7 gun ekleyip 3 ay geri gideceksin :))))
Bunun disinda ultrasondaki olcumler dogru;)

Mrb hg canım aramıza doktor herşey yolunda demiş stres yapıp hem kendini hemde bebegini üzme rahat ol insallahh hepimiz bebeklerimizi kucağımiza saglikli bı şekilde alırız..aminn..

Bende 4+2 haftaligim Beta HCG değerin kaç kesen kaç mm ve bat günün ne zamandı canim

İnşallah canım,
Benim bat 22 Aralık ama dediğim gibi geç döllenme olmuş. Şuan 4+6dayım ama pazartesi 4+2 yken kese 5mm civarındaydı. Sen gittin mi doktora seninki kaç ?

Tam olarak nekadarliksin kese 6.ci haftada gozukuyormus
Ben şuanda normal besleniyorum ekstra olarak meyve ve yoğurt ekledim ogunlerime
Folik asit+ferrum+ ve decavit kullaniyorum şimdilik bukadar.

Back