2018 Ekim Anneleri

Hg canm gayet güzel değerlerin inşallah sağlıkla yükselmeye devam eder..inşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde bebislerimizi kucagimiza alirizz

Canım sen bebeğin doğacağı tarihe 15 ekim yazmışsın bu durumda 4+5 olmuyor musun ben uygulamada hesapladım sat 8 ocak ve bugün 4+4 oluyorum bebeğin doğacağı tarih 16 ekim oluyor

Kızlar nasılsınız gunaydın ben cok acıkıyorum yandelı gıbıyım bıgun. Yeme ıstegım cok yuzumde ıkıyane sıvılce cıktı
Günaydın canim bende cok acıkıyorum sabah resmen midem kazinarak uyanıyorum:) psikolojikmi yoksa hamileliktenmi tam çözemedim

Bu arada lekelenmelerin kesildimi cnm

Günaydın canim bende cok acıkıyorum sabah resmen midem kazinarak uyanıyorum:) psikolojikmi yoksa hamileliktenmi tam çözemedim

Benimde devamli midem kaziniyor zaten mide problemim vardi hamile oldugumu bilmedigimden bir kaç gün mide koruyucuda ictim inşallah birsey olmaz

Canım sen bebeğin doğacağı tarihe 15 ekim yazmışsın bu durumda 4+5 olmuyor musun ben uygulamada hesapladım sat 8 ocak ve bugün 4+4 oluyorum bebeğin doğacağı tarih 16 ekim oluyor
Yok canım bende adet takvimi vardı orda 4+2 gözüküyor benim son sat tarihim 10 Ocak bat gunumse 3 Şubat'ti canm henüz doktora gitmedim ama sağlık ocağındaki hemsirede böyle hesapladi ,1-2 haftaya kadar gidicem kese gözükmesi için biraz daha bekliyorum

Seninle aramızda 2-3 gün falan var sanırım :) sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz

Ben hala kese gormedim betamda 980 normalmi bide dün bir arkadas muzun bebegi cabuk büyütecegini söyledi gida olarak nelere dikkat ediyorsunuZ

Leke oyle yokta cnm parlak akıntının yanında tırnak ucu kdr kahvelık arada gelıyo cokcok kucuk ara sıra dr gıttımde sorcm onu delı gıbı acıkıyorum 9 ay nabıcaz bız ya

Aynen oyle zaten enerjinde belli canim :))))olumlusunn❤
Bende ilkini cok guzel gecirmistim keyifle,cok ozlemistim hatta sonra hamileligi bile :) simdi gobis cikacak bu sefer yaza denk gelecek vs diye hayal kuruyorum :) Allahin izniyle yine tadini cikaracam bol bol :)
Dedigin gb kizimda keyifli bir bebekti❤

Canim oncelikle gozunaydiin❤
Insan ne zaman olumsuzluk yasarsa o donemi atlatmadan rahatlayamiyot sanirim.
Bende keseyi dogru yerde goreyim diye beklerken cok stres yapmistim.
Ama şöyle dusun en azindan onceki gebelikle alakalari yok ve bu riskler hepimiz icin gecerli ve hamilelik boyunca ustelik
Bu sebeple tadini cikar❤ olcumler kontrollere gittikcede oynar ilk zamanlarda.Sonradan hep ayni cikacaktir.
Doktorunda soylemis zaten

Insallah :) Hosgeldin canim :)

Masallah:)
Gozunuzaydin,hep guzel haberleri olsuun❤

Ben hala kese gormedim betamda 980 normalmi bide dün bir arkadas muzun bebegi cabuk büyütecegini söyledi gida olarak nelere dikkat ediyorsunuZ
Ilk defanduyuyorum muzun buyutcegını karından 5000 olunc gozukur cnm bıkacgun bekle

Anladım canım senin sat 10 ocak benim 8ocak ya kese icin çok sabırsızlanıyorum ama bir hafta beklesem iyi olacak sanırım

Kızlar bıde yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı degısık ya

Canim en basit hesaplama son adet tarihine 7 gun ekleyip 3 ay geri gideceksin :))))
Bunun disinda ultrasondaki olcumler dogru

Doktor pazartesi bakalim dedi ama ben korktugum için biran once görmek istedim cumartesi gideceğim inşallah

İnşallah canım,
Benim bat 22 Aralık ama dediğim gibi geç döllenme olmuş. Şuan 4+6dayım ama pazartesi 4+2 yken kese 5mm civarındaydı. Sen gittin mi doktora seninki kaç ?

Tam olarak nekadarliksin kese 6.ci haftada gozukuyormus
Ben şuanda normal besleniyorum ekstra olarak meyve ve yoğurt ekledim ogunlerime
Folik asit+ferrum+ ve decavit kullaniyorum şimdilik bukadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…