Kizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben
Allah bağışlasın canım. Seninkilerin arasi yine biraz olacak en azından kızının aklı eriyordur her şeye. Benim isim çok zor biz daha bezi bile bırakamadık4 yasinda bir kizim var canim .
Gündüz yazdıktan sonra bakamamıştım, sayfalar baya hızlı ilerlemiş
Benim de canım nasıl lahana turşusu çekiyordu kaç zamandır bir bilseniz. Bugün hamilelik netleşince, Eşime dedim sana turşu aldırmak artık şart oldu Nitekim akşam olunca turşuma kavuştum.
Ilk hamileligimde pek aşermem olmamıştı, bu sefer de pek sayılmaz ama canım çekti yani.. Tatlıcı pek değilimdir ama şimdilerde o tatlı bir şey yeme düşüncesi bile beni biraz bulandırıyor.. Bu hamilelik farklı geçiyor bakalım
Kızlar adete 2 gün kala betahcg 22,31
Adet günümde yani bugün 63,42
Farklı olunca insan acaba bunun cinsiyeti farklı mi diye bi hisse kapılıyor dimi :)
Benim de hafiften var.Siddetlenmesinden korkuyorum.Bana gecen gun kbb doktoru bogaz agrisi icin gittigimde reflu kontrolu yapti.Gebelikte sık gorulur, bulanti kusmalara neden olur dedi ve surup verdi. Zarari olmasin dedim.En masum ilaclardandir, guvenle kullanabilirsiniz dedi ama bir kadin dogumcuya da mi sorsam diyorum.
Bu dogana kadar o biraz daha buyur canim.Ay farki bile onemli cocuklarda.Hem aralarinin cok olmamasi onlar icin daha guzelAllah bağışlasın canım. Seninkilerin arasi yine biraz olacak en azından kızının aklı eriyordur her şeye. Benim isim çok zor biz daha bezi bile bırakamadık
maşaAllah ne kadar güzel. Tebrik ederim. Allah bozmasın seni yavruna sağlıkla kavuştursun. 2 günde en az 2 katına çıkması gerekirdi ki seninki 3e katlamis.
Aynen zaten daha fazla olsa ben cesaret edemezsin heralde çünkü artık yavaştan rahata alışmaya başladım. Eşime dedim eğer istiyorsan şimdi yapalım bana 5 yıl sonra çocuk deme diye o da kabul etti ikinci ayda hamile kaldım :)Bu dogana kadar o biraz daha buyur canim.Ay farki bile onemli cocuklarda.Hem aralarinin cok olmamasi onlar icin daha guzel
Aynen bende öyle valla çok istiyorum ama tabi önce sağlıklı ve hayırlı olmaları önemli. Allah gönlüne göre versinEvet yaa.. İlki Oğlum olduğu için Allah biliyor içimi tabiki sağlıkla gelsin ama bir Kızım olsun çok istemişimdir.
Merhaba kızlar bende ekim annesi olacam Allah izin verirse.
Keseyi gördük.15 gun sonra kalp atisi icin gidecez.
Sormaknistedigim bisey var.bulantilariniz hangi zamanlarda ve nasil oluyor.
Benimki gece oluyor ve hafif geciyor.
Bide bugün çok acikarak y3mek yedim.acliktan ölüyorum resmen.yedikten sonra bi tiksinme geliyor şöyle bi 20 dakika sonra.sabah bulantilarim yok.sizce normal mi?
Sizinki nasıl ve ne zaman oluyor?
Benim de iki kizim var herkes oglan oglan bence diyor.. oglum olsa cok farkli bir deneyim olur benim icin Ama kiz olsa fena olmaz yine diyorum icten ice..Evet yaa.. İlki Oğlum olduğu için Allah biliyor içimi tabiki sağlıkla gelsin ama bir Kızım olsun çok istemişimdir.
Çok tşk ederim canım. Çok mutluyum çok korkuyodum artmayacak diye. Şükürler olsun. İnş sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız bebişlerimizi
Aynen bende öyle valla çok istiyorum ama tabi önce sağlıklı ve hayırlı olmaları önemli. Allah gönlüne göre versin
Benim de iki kizim var herkes oglan oglan bence diyor.. oglum olsa cok farkli bir deneyim olur benim icin Ama kiz olsa fena olmaz yine diyorum icten ice..
Ben oğlumda leğenlerle salata yemiştim. Bunda da ekşi daha cazip geliyorKizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben
Allah bağışlasın canım. Seninkilerin arasi yine biraz olacak en azından kızının aklı eriyordur her şeye. Benim isim çok zor biz daha bezi bile bırakamadık
Merhaba kızlar bende ekim annesi olacam Allah izin verirse.
Keseyi gördük.15 gun sonra kalp atisi icin gidecez.
Sormaknistedigim bisey var.bulantilariniz hangi zamanlarda ve nasil oluyor.
Benimki gece oluyor ve hafif geciyor.
Bide bugün çok acikarak y3mek yedim.acliktan ölüyorum resmen.yedikten sonra bi tiksinme geliyor şöyle bi 20 dakika sonra.sabah bulantilarim yok.sizce normal mi?
Sizinki nasıl ve ne zaman oluyor?
Tsk ederim bende öyleyim.sonra midem bombos gibi oluyor.esim hayret ediyor.ve bana kiziyor.cok yiyorsun diye.hamilelikten diyorum saçmalama diyor.daha cok yeni diyip duruyor.inanirmisin esimle bugün ikimzi oturup yuvarlak yaspasta bitirdik.hemde ćikolatali ve ağir.yine de banamisin demedim.hala açim.Hic oyle dusunme canim olsun,her donemin zorluklari kolayliklari ayri ❤
Gozunuzaydiinn❤
Benimde yedikten sonra oluyor.Ama kisa surede de hic yememis gb oluyorum.
Tsk ederim bende öyleyim.sonra midem bombos gibi oluyor.esim hayret ediyor.ve bana kiziyor.cok yiyorsun diye.hamilelikten diyorum saçmalama diyor.daha cok yeni diyip duruyor.inanirmisin esimle bugün ikimzi oturup yuvarlak yaspasta bitirdik.hemde ćikolatali ve ağir.yine de banamisin demedim.hala açim.
Ayy kızlar çok şükür bende ne bulantı ne kusma, oğlumda 7 yada 8 haftalardı sanırın başlamıştı. Bu olmaz inşallahAyrıca sabah bulantımı ekşi elma ve tuzlu kraker alırdı, kızın olcak derlerdi tövbeler olsun belki bıda kızdır Amaaaaan sağlıklı olsunlarda Allah’ımın izniyle Bişey daha sorucam benim doktorum ilk çocuk son 10 günü bekler demişti nitekim oğlum 9 ay 11 gün sonra doğdu 1 gün geç. Yerinde rahattı sanırım Sizce belli olur mu ikinci erken doğma ihtimali olur mu? Sadece merak diyorum ya önce sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?