2018 Ekim Anneleri

Kizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben

Gündüz yazdıktan sonra bakamamıştım, sayfalar baya hızlı ilerlemiş

Benim de canım nasıl lahana turşusu çekiyordu kaç zamandır bir bilseniz. Bugün hamilelik netleşince, Eşime dedim sana turşu aldırmak artık şart oldu Nitekim akşam olunca turşuma kavuştum.

Ilk hamileligimde pek aşermem olmamıştı, bu sefer de pek sayılmaz ama canım çekti yani.. Tatlıcı pek değilimdir ama şimdilerde o tatlı bir şey yeme düşüncesi bile beni biraz bulandırıyor.. Bu hamilelik farklı geçiyor bakalım

Farklı olunca insan acaba bunun cinsiyeti farklı mi diye bi hisse kapılıyor dimi :)

Merhaba kızlar bende ekim annesi olacam Allah izin verirse.
Keseyi gördük.15 gun sonra kalp atisi icin gidecez.
Sormaknistedigim bisey var.bulantilariniz hangi zamanlarda ve nasil oluyor.
Benimki gece oluyor ve hafif geciyor.
Bide bugün çok acikarak y3mek yedim.acliktan ölüyorum resmen.yedikten sonra bi tiksinme geliyor şöyle bi 20 dakika sonra.sabah bulantilarim yok.sizce normal mi?
Sizinki nasıl ve ne zaman oluyor?

Kesinlikle bir kadın doğumcuya danışmadan ilaç alma derim ben.

Allah bağışlasın canım. Seninkilerin arasi yine biraz olacak en azından kızının aklı eriyordur her şeye. Benim isim çok zor biz daha bezi bile bırakamadık
Bu dogana kadar o biraz daha buyur canim.Ay farki bile onemli cocuklarda.Hem aralarinin cok olmamasi onlar icin daha guzel

maşaAllah ne kadar güzel. Tebrik ederim. Allah bozmasın seni yavruna sağlıkla kavuştursun. 2 günde en az 2 katına çıkması gerekirdi ki seninki 3e katlamis.

Çok tşk ederim canım. Çok mutluyum çok korkuyodum artmayacak diye. Şükürler olsun. İnş sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız bebişlerimizi

Bu dogana kadar o biraz daha buyur canim.Ay farki bile onemli cocuklarda.Hem aralarinin cok olmamasi onlar icin daha guzel
Aynen zaten daha fazla olsa ben cesaret edemezsin heralde çünkü artık yavaştan rahata alışmaya başladım. Eşime dedim eğer istiyorsan şimdi yapalım bana 5 yıl sonra çocuk deme diye o da kabul etti ikinci ayda hamile kaldım :)

Evet yaa.. İlki Oğlum olduğu için Allah biliyor içimi tabiki sağlıkla gelsin ama bir Kızım olsun çok istemişimdir.
Aynen bende öyle valla çok istiyorum ama tabi önce sağlıklı ve hayırlı olmaları önemli. Allah gönlüne göre versin

Benim genelde sabahları oluyor. Bide çok acıkınca. Ama zaten ben hiç tok hissetmiyorum bide daha erken tam olarak kusma falan başlaması için. 1 2 hafta içinde kendini iyice belli eder mide bulantıları. O yüzden önlem alıp yanımızda hep kraker fındık ceviz falan taşımalıyız

Evet yaa.. İlki Oğlum olduğu için Allah biliyor içimi tabiki sağlıkla gelsin ama bir Kızım olsun çok istemişimdir.
Benim de iki kizim var herkes oglan oglan bence diyor.. oglum olsa cok farkli bir deneyim olur benim icin Ama kiz olsa fena olmaz yine diyorum icten ice..

Çok tşk ederim canım. Çok mutluyum çok korkuyodum artmayacak diye. Şükürler olsun. İnş sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız bebişlerimizi

Amin inşaAllah. Büyük Mutluluk benim için de öyle. Allah nazarlardan korusun hepimizi.

Aynen bende öyle valla çok istiyorum ama tabi önce sağlıklı ve hayırlı olmaları önemli. Allah gönlüne göre versin

Aynen Allah hayırlısını versin. Oğlumu da çok istedim. 2.de oğlum olsa üzülmem. Zaten hiç bir Anne Kız ya da Erkek diye üzülmez şu zamanda sanırım. İçimde öyle bir His var sadece :)

Benim de iki kizim var herkes oglan oglan bence diyor.. oglum olsa cok farkli bir deneyim olur benim icin Ama kiz olsa fena olmaz yine diyorum icten ice..

Ben de aynı fikirdeyim. Hem değişik olsa sevinirim hem de aynı da olsa üzülmem. Evlat evlattır candır baldan tatlıdır her zaman.

Kizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben
Ben oğlumda leğenlerle salata yemiştim. Bunda da ekşi daha cazip geliyor

Allah bağışlasın canım. Seninkilerin arasi yine biraz olacak en azından kızının aklı eriyordur her şeye. Benim isim çok zor biz daha bezi bile bırakamadık

Hic oyle dusunme canim olsun,her donemin zorluklari kolayliklari ayri ❤

Gozunuzaydiinn❤
Benimde yedikten sonra oluyor.Ama kisa surede de hic yememis gb oluyorum.

Hic oyle dusunme canim olsun,her donemin zorluklari kolayliklari ayri ❤

Gozunuzaydiinn❤
Benimde yedikten sonra oluyor.Ama kisa surede de hic yememis gb oluyorum.
Tsk ederim bende öyleyim.sonra midem bombos gibi oluyor.esim hayret ediyor.ve bana kiziyor.cok yiyorsun diye.hamilelikten diyorum saçmalama diyor.daha cok yeni diyip duruyor.inanirmisin esimle bugün ikimzi oturup yuvarlak yaspasta bitirdik.hemde ćikolatali ve ağir.yine de banamisin demedim.hala açim.

Ayy kızlar çok şükür bende ne bulantı ne kusma, oğlumda 7 yada 8 haftalardı sanırın başlamıştı. Bu olmaz inşallah Ayrıca sabah bulantımı ekşi elma ve tuzlu kraker alırdı, kızın olcak derlerdi tövbeler olsun belki bıda kızdır Amaaaaan sağlıklı olsunlarda Allah’ımın izniyle Bişey daha sorucam benim doktorum ilk çocuk son 10 günü bekler demişti nitekim oğlum 9 ay 11 gün sonra doğdu 1 gün geç. Yerinde rahattı sanırım Sizce belli olur mu ikinci erken doğma ihtimali olur mu? Sadece merak diyorum ya önce sağlık

Iste onu yapma :) bol su ic :)
Yani acligini baska seylede gecistirebilirsin.
Ama biseyden biraz ye birak canim,fazlasi sana zarar
Daha onumuzde cok yol var...

Benim kizimda hic sikayetim olmamisti yaa :) bide derler kizda olur fln.
Gecen midem bulaninca kraker yedim yalniz ondan tiksindim,simdi yag kokuyor gb geliyor buram buram.
Benim ki 39+5te dogmustu.

Insan ne olursa olsun diyor ama iste merakta ayri bisy :)
Erkek olsa cok degisik olur hayal edemiyorum diyorum esime :))) 2 kizi sanki edebiliyorum diyorum ne alakaysa:))))

Kızlar sayfayı devralmak isteyen varsa halledeliiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…