Çok tşk ederim canım. Çok mutluyum çok korkuyodum artmayacak diye. Şükürler olsun. İnş sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız bebişlerimizi
Hayirli olsun hosgeldinn saglukla kucagina almayi nasip etsin rabbim :))Bende aranıza yeni katıldımm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisinde de silik olarak çıktı ama emin inşallah var Allah isteyen herkese versin
Rabbim arttirsin eksiltmesin insallah sende hosgeldinn hayirli olsun tatlim :)Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 13 ocak sat
Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Henüz kan testi yapmadım.Ne zaman test yapmalı ya da doktora gitmeli acaba ?
Canim verdigi ilac renni surup tarzi biseyse hic zarari yok ben kizima hamileyken siseyi tepeme dikiyordum cok mide sorunu yasamistim :))) 8 er sise yaziyordu dr "))Benim de hafiften var.Siddetlenmesinden korkuyorum.Bana gecen gun kbb doktoru bogaz agrisi icin gittigimde reflu kontrolu yapti.Gebelikte sık gorulur, bulanti kusmalara neden olur dedi ve surup verdi. Zarari olmasin dedim.En masum ilaclardandir, guvenle kullanabilirsiniz dedi ama bir kadin dogumcuya da mi sorsam diyorum.
diyorum[/QUOTE 8 ay öncede hamileydim kalp atışı yoktu kürtaj oldum onda da böyle silik çıkmıştı yani Emin'im şu an hamile olduğumdan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip
Etsin sana da hayırlı olsun canım :))
aklımdan çıkmıyor ki :)Canın sigara istiyor mu benim gebeliği öğrendiğimden beri hiç istemiyor aklıma bile gelmiyor
artık 2 günde bir 2 kat-3 kat artacak sen bile şaşıracaksın annesi :)Çok tşk ederim canım. Çok mutluyum çok korkuyodum artmayacak diye. Şükürler olsun. İnş sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız bebişlerimizi
Gozunuaydiinnn
bende kullanıyorum
Canım benımde adet zamanı 68 çıkmştı seni merak edıyordum çok çok sevındım senın adına snın degerın de yukselmiş çok sevındım bende cumartesı bırdaha gıdıcem :)) darısı basıma
Ay bende ne alaka ama 2 erkek hayal edeliyo gibiyim heralde alıştım benim yavruma ama bide kız değişik olur ya Amaaan diyorum ya sağlıklı olsunlarda ister kız ister erkek ben ikisininde yaradanına kurban olurmIste onu yapma :) bol su ic :)
Yani acligini baska seylede gecistirebilirsin.
Ama biseyden biraz ye birak canim,fazlasi sana zarar
Daha onumuzde cok yol var...
Benim kizimda hic sikayetim olmamisti yaa :) bide derler kizda olur fln.
Gecen midem bulaninca kraker yedim yalniz ondan tiksindim,simdi yag kokuyor gb geliyor buram buram.
Benim ki 39+5te dogmustu.
Insan ne olursa olsun diyor ama iste merakta ayri bisy :)
Erkek olsa cok degisik olur hayal edemiyorum diyorum esime :))) 2 kizi sanki edebiliyorum diyorum ne alakaysa:))))
Amin inşaAllah. Büyük Mutluluk benim için de öyle. Allah nazarlardan korusun hepimizi.
Aynen Allah hayırlısını versin. Oğlumu da çok istedim. 2.de oğlum olsa üzülmem. Zaten hiç bir Anne Kız ya da Erkek diye üzülmez şu zamanda sanırım. İçimde öyle bir His var sadece :)
Ben de aynı fikirdeyim. Hem değişik olsa sevinirim hem de aynı da olsa üzülmem. Evlat evlattır candır baldan tatlıdır her zaman.
Benim de 8 ay önce öyle oldu kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi yeniden hamileyim ben öyle düşünmüyorum iyi düşünelim iyi olsun hepsi öyle olacak değil ki inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Kızlar merhaba, hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. Nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazartesi günü karından keseyi gördük doktor bir sıkıntı görmedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı fakat benim hesabıma göre 6+3 ken doktor 4+2 ölçtü keseyi beta hcg ile de uyumlu kesen dedi, ben de pcos var adetlerim de gecikir doktor da ondandır geç döllenmişsindir dedi. Önceden de bir kimyasal gebeliğim var. Bunu da aklımdan çıkaramıyorum ya kalbini duymamazsam ya kaybedersem ya gelişemezse diye. Ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. Bulantılarım da başladı ama erken diye düşünüyorum ben. Daha 1 hafta var kontrole nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenim de 8 ay önce öyle oldu kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi yeniden hamileyim ben öyle düşünmüyorum iyi düşünelim iyi olsun hepsi öyle olacak değil ki inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
Mrb hg canım aramıza doktor herşey yolunda demiş stres yapıp hem kendini hemde bebegini üzme rahat ol insallahh hepimiz bebeklerimizi kucağımiza saglikli bı şekilde alırız..aminn..Kızlar merhaba, hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. Nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazartesi günü karından keseyi gördük doktor bir sıkıntı görmedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı fakat benim hesabıma göre 6+3 ken doktor 4+2 ölçtü keseyi beta hcg ile de uyumlu kesen dedi, ben de pcos var adetlerim de gecikir doktor da ondandır geç döllenmişsindir dedi. Önceden de bir kimyasal gebeliğim var. Bunu da aklımdan çıkaramıyorum ya kalbini duymamazsam ya kaybedersem ya gelişemezse diye. Ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. Bulantılarım da başladı ama erken diye düşünüyorum ben. Daha 1 hafta var kontrole nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?