2018 Ekim Anneleri

Çok tşk ederim canım. Çok mutluyum çok korkuyodum artmayacak diye. Şükürler olsun. İnş sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız bebişlerimizi

Canım benımde adet zamanı 68 çıkmştı seni merak edıyordum çok çok sevındım senın adına snın degerın de yukselmiş çok sevındım bende cumartesı bırdaha gıdıcem :)) darısı basıma

Canim verdigi ilac renni surup tarzi biseyse hic zarari yok ben kizima hamileyken siseyi tepeme dikiyordum cok mide sorunu yasamistim :))) 8 er sise yaziyordu dr "))

Baska yeni gelip arada gormedigim varsa sizlerde hos geldiniz :)) kizim uyandi benimde uykumu kacirdi dis cikariyoruz isirip duruyo beni birde alkis yapmayi ogrendi bugun alkis yaparak aglayarak uyandi saskin kizim :))))oysa nasilda guzel uykum vardi ama uykular hayal bana artik :)))

kızlar günaydın mesajlarınızı okudum ben de normalde tatlıyıcımdır ama iki gündür canım inanılmaz biber,salata ve lahana turşusu çekiyor... (normalde turşuyla aram pek yok) birde sürekli uyumak istiyorum, gögüs hassasiyetde var şimdilik belırtıler bu kadar
buğün kan verecegım inş yükselmiştir değerim

Çok tşk ederim canım. İnş seninde değerin yükselmiştir. Dualarım seninle. Güzel haberlerle gel inş

Ay bende ne alaka ama 2 erkek hayal edeliyo gibiyim heralde alıştım benim yavruma ama bide kız değişik olur ya Amaaan diyorum ya sağlıklı olsunlarda ister kız ister erkek ben ikisininde yaradanına kurban olurm Hadi bakalım bize bi yol var uzun keyif çıkartarak gidelim. Ben çünkü oğluma hamileliğimde çok keyif almışrım sevmiştim gani hamileliği. Nasıl hamilelik geçirirsen yeni doğanda o psikolojide oluyo diyo doktorlar

Aynen tabiki öyle onun kokusu güzelliği dünyadaki her şeye bedel his kız erkek fark ettirmiyor

Kızlar merhaba, hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. Nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazartesi günü karından keseyi gördük doktor bir sıkıntı görmedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı fakat benim hesabıma göre 6+3 ken doktor 4+2 ölçtü keseyi beta hcg ile de uyumlu kesen dedi, ben de pcos var adetlerim de gecikir doktor da ondandır geç döllenmişsindir dedi. Önceden de bir kimyasal gebeliğim var. Bunu da aklımdan çıkaramıyorum ya kalbini duymamazsam ya kaybedersem ya gelişemezse diye. Ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. Bulantılarım da başladı ama erken diye düşünüyorum ben. Daha 1 hafta var kontrole nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum

Benim de 8 ay önce öyle oldu kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi yeniden hamileyim ben öyle düşünmüyorum iyi düşünelim iyi olsun hepsi öyle olacak değil ki inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

Merhaba kızlar inşallah hepimiz güzel sağlıklı bir hamilelik süreci geciririz ben bisy sormak istiyorum kızlar; ilişki konusunda napiyorsunuz acaba sakincali bir durum olabilimi doktora giden arkadaşlar doktor size neler soyledi bu konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim..

Şimdiden tşk ederim.

Mrb hg canım aramıza doktor herşey yolunda demiş stres yapıp hem kendini hemde bebegini üzme rahat ol insallahh hepimiz bebeklerimizi kucağımiza saglikli bı şekilde alırız..aminn..

Bende 4+2 haftaligim Beta HCG değerin kaç kesen kaç mm ve bat günün ne zamandı canim

Bende katilayim araniza cok heyecanliyim hemde korkuyorum bir dusugum var doktor cumartesi kese bakicak ekim annelerine hayirli olsun bebek isteyenlerede Rabbim en kisa zamanda versin bu arada beta 980 çıktı dün olcturduk ama öyle cok bulantim falan yok midem kaziniyor bide belim cok agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…