2018 Ekim Anneleri

Allah kolaylio versin canim.
Benimde yedikten sonra oluyor acliktanda degil yani di mi?
Sonrada cok gecmeden boşmuş gb oluyor midem.

plojovic canım annelerimizin doğum tarihini yazsan mı acaba ilk sayfaya :) öyle bakmak güzel oluyor. İsim ve bebişlerimizin doğum tarihini

Canim ilgilenirsen sana devredeyim mi :)
Valla arkadas oyle yazmis,adminde ayarlamis.Benim boyle bir talebim olmadi aslinda.Takip edebilecegimide sanmiyorum.
Varsa isteyen biri degistirelim??

Bende aranıza yeni katıldımm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisinde de silik olarak çıktı ama emin inşallah var Allah isteyen herkese versin

Gozunuaydiinnn❤ :)

Bende araniza yeni katildim adetim gecikti ve test yaptim 2.cizgi silik cikti henüz kan tahlili yaptirmadim

Gozunuzaydiinnn❤ :)

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 13 ocak sat
Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Henüz kan testi yapmadım. Ne zaman test yapmalı ya da doktora gitmeli acaba ?

Canim bat ne zamansa gecsin,5-6 gun sonra git istersen doktora.
Gozunaydiinn :)❤

Ayni durumdayiz ilki kadar carpmadi henuz insallah kusmalarimiz baslamaz

Bende aranıza yeni katıldımm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisinde de silik olarak çıktı ama emin inşallah var Allah isteyen herkese versin
Benmde öyle çıkmştı iki gün snra yaptm biraz daha netti adette olmadğıma göre hamileym diyorum:) sende hamilesindr inş. Hayrlı olsunn

Ben de kullaniyorum bende ilac cok cleaxen igne, coraspin, glucophage kullaniyorum birde.

Bugun keseyi gorduk doktorum hem kesenin kucuk oldugunu hemde miyom oldugunu soyledi onemli degil dedi ama can sıkici tabi....
Endiselenme canim.Gec yumurtlamadan dolayi kucuk olabilir mi acaba?

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 13 ocak sat
Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Henüz kan testi yapmadım. Ne zaman test yapmalı ya da doktora gitmeli acaba ?
Bnmde ilk silik çıkmştı iki gün snra yaptğmda baya belirginleşmişti. Kan tahlili olaylarını bilmyrm ama idrar testi için 2 gün daha beklersen daha net olur

Kizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben
Acı yiyemem ama acı istiyo canım. Tabi azcık tadıyrm snra yiyemiyorum:)) ama bende tatlıcıym bi önceki gebelktede ilk haftalar ekşi bişyler istemişti canım şimdide öyle:) ama tatlıya yine hayr demem

Kizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben

Ben zaten ekşiyi pek sevmem ama şimdi hiç yiyemez oldum. Daha çok tatlı istiyorum :) ilk hamilelikte tam tersi olmuştu :)

Benim de hafiften var.Siddetlenmesinden korkuyorum.Bana gecen gun kbb doktoru bogaz agrisi icin gittigimde reflu kontrolu yapti.Gebelikte sık gorulur, bulanti kusmalara neden olur dedi ve surup verdi. Zarari olmasin dedim.En masum ilaclardandir, guvenle kullanabilirsiniz dedi ama bir kadin dogumcuya da mi sorsam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…