- 8 Şubat 2018
- 3
- 4
- 6
- 40
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Burası baya kalabalıklaşmış :) Benim bulantıyla başım belada.. Kızımda 9 haftalıkken başlamıştı fakat bunda çok erken başladı. Yedikten sonra oluyor bulantı ve ne yapacağımı bilmiyorum
plojovic canım annelerimizin doğum tarihini yazsan mı acaba ilk sayfaya :) öyle bakmak güzel oluyor. İsim ve bebişlerimizin doğum tarihini
Bende aranıza yeni katıldımm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisinde de silik olarak çıktı ama emin inşallah var Allah isteyen herkese versin
Bende araniza yeni katildim adetim gecikti ve test yaptim 2.cizgi silik cikti henüz kan tahlili yaptirmadim
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 13 ocak sat
Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Henüz kan testi yapmadım.Ne zaman test yapmalı ya da doktora gitmeli acaba ?
Canim bat ne zamansa gecsin,5-6 gun sonra git istersen doktora.
Gozunaydiinn :)❤
İnşaAllah olmaz:)Benimde RABBİM nasip ederse ikinci olcak bulantilar başladı ilk hamileligimde çok kotuydum INŞALLAH bunda o kadar kötü olmam
Ayni durumdayizSenin de hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de kusma yok ama mide bulantısı çok. Bide hep midem kazınıyor hep açım ama iştahım yok canım hiç bir şey istemiyorum. Yesem de doymuş hissetmiyorum ayy ne gıcık bi durum yaa
Teşekkürler:) kusma zaten kabus onu düşünemiyorm bileBende bulantı var sadece ama kusma yok henüz. Bu arada hayırlı olsun bebişin :)
Inşallah canım. Senin ilk kaç yaşında??Ayni durumdayizilki kadar carpmadi henuz insallah kusmalarimiz baslamaz
Benmde öyle çıkmştı iki gün snra yaptm biraz daha netti adette olmadğıma göre hamileym diyorum:) sende hamilesindr inş. Hayrlı olsunnBende aranıza yeni katıldımm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisinde de silik olarak çıktı ama emin inşallah var Allah isteyen herkese versin
Hiç sormaTeşekkürler:) kusma zaten kabus onu düşünemiyorm bile
Endiselenme canim.Gec yumurtlamadan dolayi kucuk olabilir mi acaba?Ben de kullaniyorum bende ilac cok cleaxen igne, coraspin, glucophage kullaniyorum birde.
Bugun keseyi gorduk doktorum hem kesenin kucuk oldugunu hemde miyom oldugunu soyledi onemli degil dedi ama can sıkici tabi....
Bnmde ilk silik çıkmştı iki gün snra yaptğmda baya belirginleşmişti. Kan tahlili olaylarını bilmyrm ama idrar testi için 2 gün daha beklersen daha net olurMerhaba ben de aranıza yeni katıldım. 13 ocak sat
Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Henüz kan testi yapmadım.Ne zaman test yapmalı ya da doktora gitmeli acaba ?
Valla ben ısrarla olmayacağına inanıyrm inanmak istiyorum:))) öyle güzel düşünelimmHiç sorma
Acı yiyemem ama acı istiyo canım. Tabi azcık tadıyrm snra yiyemiyorum:)) ama bende tatlıcıym bi önceki gebelktede ilk haftalar ekşi bişyler istemişti canım şimdide öyle:) ama tatlıya yine hayr dememKizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben
Öyle tabi :) ben kendime sürekli diyorum zaten yok canım psikolojik iyiyim ben diye ama her zaman tutmaz tabi orası ayrıValla ben ısrarla olmayacağına inanıyrm inanmak istiyorum:))) öyle güzel düşünelimm
Kizlar caninizin istedigi seyler oluyo mu.. ben normalde tatliciyimdir ama devamli eksi birseyler yemek istiyorum.. limonlu salatalar ozellikle limonlu kirmizi lahana bi acayip oldum ben
Benim de hafiften var.Siddetlenmesinden korkuyorum.Bana gecen gun kbb doktoru bogaz agrisi icin gittigimde reflu kontrolu yapti.Gebelikte sık gorulur, bulanti kusmalara neden olur dedi ve surup verdi. Zarari olmasin dedim.En masum ilaclardandir, guvenle kullanabilirsiniz dedi ama bir kadin dogumcuya da mi sorsam diyorum.Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Burası baya kalabalıklaşmış :) Benim bulantıyla başım belada.. Kızımda 9 haftalıkken başlamıştı fakat bunda çok erken başladı. Yedikten sonra oluyor bulantı ve ne yapacağımı bilmiyorum
4 yasinda bir kizim var canim .Inşallah canım. Senin ilk kaç yaşında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?