2018 Ekim Anneleri

Canım gittim sıkıntı yok dedi
7tüp kan verdim idrar testi verdim
2hafta sonra tekrar gideceğim kontrole
Hadı ıns bakalım neler olcakmbnmkı bata gore bıkacgun kucuk snrm 2 3 mm kese gozukru 5+4 ummama ıste dahamı ufak acaba kesem gecmı gelısıyo

Evet bu ilk haftalar zor gecicek gibi duruyor Ben bir iki hafta Daha bekleyip doctora oyle giTmeyi planliyorum
Bakalim nasil sabredicem
Eslerinize soylediniz mi
Her haftanin farkli zorluklarini ve keyiflerini yasiycaz guzel bi yolculuk keyifli bir seruvene girdik hayirlisiyla sagluk huzurla tamamlamayi nasip etsin rabbim. Esime ogrendigim aksam soyledim :)) idrar testinde :))

Hadı ıns bakalım neler olcakmbnmkı bata gore bıkacgun kucuk snrm 2 3 mm kese gozukru 5+4 ummama ıste dahamı ufak acaba kesem gecmı gelısıyo
Geç döllenme olabilir canım. Bi kaç günden bişey olmaz bence
Dr a gittiğinde detaylı söyler
Benimde uygulamada 6+1görünüyodu dr 6+3dedi

Hayırlısı ile kucağımıza alalım canım.
Lekeyi silmede 4ü geçiyorsa risk var dedi ona göre kontrole gelin dedi bilgin olsun seninde

Valal bı sabah bı aksam gelıyo sımdılık akıntının ıcınde yapıskan hafıf kahvelık ıste dr a gıdıp alttan baktırmakta ısyemıuorum buaefer daha kotu olur dıye korkuyorum

Valal bı sabah bı aksam gelıyo sımdılık akıntının ıcınde yapıskan hafıf kahvelık ıste dr a gıdıp alttan baktırmakta ısyemıuorum buaefer daha kotu olur dıye korkuyorum
Bişey olmaz inşallah Allahın izniyle canım
Devam ederse git mutlaka ama

Masllah ben kan vermedm bugun hic alttan bakti canim evet daha cok kucuktur gozukmez dedi karindan.. senin ne oldu gordunmuuu

Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?

Yok canim ben bayaa erkenden gittim dış gebeligin tekrarlama ihtimali oldugundan.
Keseyi gorduk sadece.

Ayyy ne güzel inş. bende görebilirim. İnş canım çok sağol. Kaçıncı haftada yada betahcg değeri kaç olunca kese gözüküyo

Canim benim 65.97 idi 26 Ocak'ta kan degerim
3 Subat'ta keseyi gorduk
Once muayene eder keseyi gordukten sonra kana bakmaz gerekmiyorsa

Bana doktorum kese için yarın gel dedi :)

Hayirlisiyla gorursunuz insallah canimm :)

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Kızlar burdan takip edebilirsiniz değerlerinizi umarım faydasi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…