- 3 Ocak 2012
- 33
- 35
- 88
Bana doktorum kese için yarın gel dedi :)
Insallahh Hosgeldinnn :))))Bende geldim kızlar inşallah ekim ayı annesi olacağım bende
ya inşallahBana da bu hafta geçmek bilmedi bir türlü heyecanla bekliyorum.
İnşallah sorunsuz atlatırız :)
Canım gittim sıkıntı yok dediPembelıkse gır cnm bnm ahve alıntı gelıyp arada cok az da olsa ınsan tedırgın oluyo banada hbr ver
Bana da bu hafta geçmek bilmedi bir türlü heyecanla bekliyorum.
İnşallah sorunsuz atlatırız :)
Hadı ıns bakalım neler olcakmbnmkı bata gore bıkacgun kucuk snrm 2 3 mm kese gozukru 5+4 ummama ıste dahamı ufak acaba kesem gecmı gelısıyoCanım gittim sıkıntı yok dedi
7tüp kan verdim idrar testi verdim
2hafta sonra tekrar gideceğim kontrole
Her haftanin farkli zorluklarini ve keyiflerini yasiycaz guzel bi yolculuk keyifli bir seruvene girdik hayirlisiyla sagluk huzurla tamamlamayi nasip etsin rabbim. Esime ogrendigim aksam soyledim :)) idrar testinde :))Evet bu ilk haftalar zor gecicek gibi duruyor Ben bir iki hafta Daha bekleyip doctora oyle giTmeyi planliyorum
Bakalim nasil sabredicem
Eslerinize soylediniz mi
ya inşallahsenin 6. hafta görünüyor henüz keseyi göremediniz mi
Evet bu ilk haftalar zor gecicek gibi duruyor Ben bir iki hafta Daha bekleyip doctora oyle giTmeyi planliyorum
Bakalim nasil sabredicem
Eslerinize soylediniz mi
Valla duymayan kalmadı beniim
Geç döllenme olabilir canım. Bi kaç günden bişey olmaz benceHadı ıns bakalım neler olcakmbnmkı bata gore bıkacgun kucuk snrm 2 3 mm kese gozukru 5+4 ummama ıste dahamı ufak acaba kesem gecmı gelısıyo
Valal bı sabah bı aksam gelıyo sımdılık akıntının ıcınde yapıskan hafıf kahvelık ıste dr a gıdıp alttan baktırmakta ısyemıuorum buaefer daha kotu olur dıye korkuyorumGeç döllenme olabilir canım. Bi kaç günden bişey olmaz bence
Dr a gittiğinde detaylı söyler
Benimde uygulamada 6+1görünüyodu dr 6+3dedi
Hayırlısı ile kucağımıza alalım canım.
Lekeyi silmede 4ü geçiyorsa risk var dedi ona göre kontrole gelin dedi bilgin olsun seninde
Bişey olmaz inşallah Allahın izniyle canımValal bı sabah bı aksam gelıyo sımdılık akıntının ıcınde yapıskan hafıf kahvelık ıste dr a gıdıp alttan baktırmakta ısyemıuorum buaefer daha kotu olur dıye korkuyorum
Tsk ederm canim darisi basina 5+1mis heraldeHayırlı olsun acaba kaç haftalik siizinki bende keseyi ve kalp atslarini duymak görmek için sabirsizlaniyorum
Bnmde 2ocakGenelimizin 2 ocak galiba=) Benim de 2 si
Masllah ben kan vermedm bugun hic alttan bakti canim evet daha cok kucuktur gozukmez dedi karindan.. senin ne oldu gordunmuuuAmin inşALLAH
Allah razı olsun çok sağol
İnşaALLAH değerin artmıştır dualarımız sizinle
Oyy hadi bakalım sen atlattın
Benim randevum 16.30 da
Gözün aydın bu arada
Alttan mı bakıldı yoksa karından mı
Bugün tekrar b hcg verdim
Transferin 23. günü 26.000 olmuş
Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?
Ayyy ne güzel inş. bende görebilirim. İnş canım çok sağol. Kaçıncı haftada yada betahcg değeri kaç olunca kese gözüküyo
Bana doktorum kese için yarın gel dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?