Canım inşalllah
Bişey olmaz inşallah Allahın izniyle canım
Devam ederse git mutlaka ama
İnşallah canımmYerleşme akıntılari deniliyo bu tarz akıntılara yine de dikkatli olun uzun sürerse doktora gidin bence inşallah hepimiz sağlıklı gebelik yaşarız
Maşallah =) sağ salim kucağına al inşallah=)Merhaba kızlar geçmişi okumadım henüz. Yeni hamileler varsa tebrik ederim. Dün yani 6+0 da kese bebek ve kalp atışını gördük.
Amin canım hepimiz inşallahMaşallah =) sağ salim kucağına al inşallah=)
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine.. Ama merak etme düzelir inşallah. Ben kızıma hamileyken 5 aylık olana kadar ara ara kahverengi akıntı ve kanama olmuştu. Sağ salim doğurdum.Kanamam başladı hastane yatıyorum kese gözüktü karindan içindeki bebeği göremedi henüz küçük olduğu için 1.18 mm
Haftaya gözükür dedi düşük önleyici tedavi uygulaniyo serum takıldı 2 iğne yaptılar bu gece hastanedeyim
Dr kesede sıkıntı yok dedi
Kese boyutu küçük mü acaba
Ins kuzum cok leke gbı dgl acık renk kahve ama yaoıskan akıntıyla gelıyo bazen ıns bosey olmaz
Cok gecmıs olsn cnm ıns atlatırsın enkısa zamanda nasıl leke geldı cokmuKanamam başladı hastane yatıyorum kese gözüktü karindan içindeki bebeği göremedi henüz küçük olduğu için 1.18 mm
Haftaya gözükür dedi düşük önleyici tedavi uygulaniyo serum takıldı 2 iğne yaptılar bu gece hastanedeyim
Bişey olmaz inşallah Allahın izniyle canım
Devam ederse git mutlaka ama
Çok geçmiş olsun,herşey yoluna girer umarım.Kanamam başladı hastane yatıyorum kese gözüktü karindan içindeki bebeği göremedi henüz küçük olduğu için 1.18 mm
Kanamam başladı hastane yatıyorum kese gözüktü karindan içindeki bebeği göremedi henüz küçük olduğu için 1.18 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?