2018 Ekim Anneleri

Hahaa hic yltakma gul ve gec benimde arkadasim bana yapti aynisini kahve icmeye geldi neye bakiyosun telefonda dedi tahlil sonuclarini bekliyorum cikmadi daha dedim o an yuklendi aa hamileyim dedim hiii oylemi dedi isim var benim dedi kahvesinide yarim birakti gitti bende guldum gectim hamileyim bebegimden onemli hic bisey olamaz kendimi uzemem hic bir sey ve kimse icin de ve gec gulum

ben henüz doktora gitmedim kan testi yaptırdım c.tesi günü 350 gibi bişi çıktı doktor için 7 .haftayı bekliyeyim diyorum kasık ve bel ağrıları çok ama sanırım normal 1.çocuğumda hemen gitmiştim koşa koşa daha kese bile oluşmamıştı şimdi 7.hafta gidersem kalp atışlarıda duyulur muhtemelen.

Demek ki En yakın arkadaşın sırdaşın falan değilmiş o insan Bence bu olayın olması çok iyi olmuş o kişinin gerçek yüzünü görmüş oldun Sen neden bunu kendine sıkıntı yapıp da tatlı canını ve bebişi üzüyorsun ki şahsen benim umrumda bile olmaz hayatıma bakarım yanımda olanlarla yoluma devam ederim

Mrb bat günün ne zamandı senin cnm

Kızlar kullanmış olduğunuz vitamin kan hapi folik asit ya da başka bir şey var mı

Senin de 3 ocak sanirim bat bende cuma yatirdim 215 cikti p.tesi 700 kusurlerdeydi :)) dr bir kac gune gel dedi bakalim :))

Merhaba kızlar sanırım ben de ekim 2018 annesi olacağım tabi Allahım nasip ederse. Benim şu an 27 aylık bir kızım var onda 2015 ekim annesiydim tam 3 yaş olacak araları söylemeyi unutmuşum son adet tarihi 4 ocaktı bugün evde test yaptım hafif silik olsa da 2. Çizgiyi gördüm sağlık ocağında test yaptırdım ama en erken perşembe görebileceğim sanırım sonuçları iş yoğunluğumdan

Benim geçen hafta çarşamba günü 1.000 di
Bende merakla bekliyorum sonucumu bakalım ne çıkacak inşallah sorun cikmaz

Bide kızlar siz bu kimyasal gebeligi falan duydunuzmu hiç yada dis gebelik onlarda HCG hormonunda artış oluyormu yoksa olmuyormu

Bende merakla bekliyorum sonucumu bakalım ne çıkacak inşallah sorun cikmaz

Bide kızlar siz bu kimyasal gebeligi falan duydunuzmu hiç yada dis gebelik onlarda HCG hormonunda artış oluyormu yoksa olmuyormu
2 gün de 2 katı artış olursa normal diyorlar. Eğer artış çok yavaş olursa sıkıntı varmis diye duymuştum ama net bilgim yok

Merhaba kızlar sanırım ben de ekim 2018 annesi olacağım tabi Allahım nasip ederse. Benim şu an 27 aylık bir kızım var onda 2015 ekim annesiydim tam 3 yaş olacak araları
Hoş geldin hayırlı olsun cnm inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alırız bebislerimizi

Hoşgeldin canım benim de bat 4 ocaktı tabi benim ilk gebeliğim olduğundan birazcık daha heyecanlıyım ctsi keseyi görmeye çağırmıştı beni dr. Hcg sonucunu alınca paylaşır mısın bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…