• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar 28 inde adet olmam lazımdi olmadım geçen cuma beta 3000 lerde çıktı son adet tarihine göre 5+2 oldum inşallah hepimiz için bu dönem sağlıklı geçer ve bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız :) benim arada sancım oluyor bulantı yavaş yavaş başladı henüz doktora gitmedim sizce keseyi ne zaman görürüm. ?

Ay hepinizden Allah razı olsun bugün bir arkadaştan istemiş dr u ben de druma güvenmeme rağmen benden istemedi diye paronoyaya başlamıştım. Demekki heralde keseyi görünce isteyecek benden de. Melegimm_2 Melegimm_2 hayatımda yaşamadığım kasılmaları kasık ağrılarını yaşadım bu donemde ama yavaş yavaş azalıyorlar dinlenmeye çalış ağrın oldukça
Sağol canım inşallah benimde azalmaya başlar

Merhaba kızlar 28 inde adet olmam lazımdi olmadım geçen cuma beta 3000 lerde çıktı son adet tarihine göre 5+2 oldum inşallah hepimiz için bu dönem sağlıklı geçer ve bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız :) benim arada sancım oluyor bulantı yavaş yavaş başladı henüz doktora gitmedim sizce keseyi ne zaman görürüm. ?
Amin canım hayırlı olsun evet bende daha doktora gitmedim ama iyi bir doktor araştırma zamanı geldi sanırım:)

Kese 4,5 -5 hafta aralarında gözükmesi gerekiyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Amin canım hayırlı olsun evet bende daha doktora gitmedim ama iyi bir doktor araştırma zamanı geldi sanırım:)

Kese 4,5 -5 ay aralarında gözükmesi gerekiyor diye biliyorum

4,5 5 ay fazla değil mi? bende haftaya gidecektim doktora doktor bulmakta sorun

Kızlar ya peki epilasyon olayını naptınız? Ağdaya devam edebilir miyiz acaba bide benim akıntım da var hala geçmedi sizde de devam mı

Mrb kızlar sanırım bende Ekim annesi olacağım:)

Bat gunumu 3 gün gectim 4 adet test yaptim hepsinde ikinci cizgiyi gordum bugünde kan verdim yarın sabah alicam inşallah sonucumu

Kızlar bisy danisacagim sizlere kasiklarimda inanılmaz ağrı ve kasılmalar var :KK43: sizce normalmi aranızda yaşayan varmı bu sikintilari

İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik süreci geciririz bebislerimizi saglikla kucağımiza aliriz:anneadayı::nazar::KK200::anne:

aminnnn :) seninde sonuçların çok güzel gelsin inşallah...

benim ağrılarım çok yırtılıyor sanki kasıklarım ve belim.

Kızlar ya peki epilasyon olayını naptınız? Ağdaya devam edebilir miyiz acaba bide benim akıntım da var hala geçmedi sizde de devam mı

Aynen benim Akıntım da devam ediyor epilasyon olayına gelince bence bir sorun olacağını düşünmüyorum aynen devam :KK75:

Aynen benim Akıntım da devam ediyor epilasyon olayına gelince bence bir sorun olacağını düşünmüyorum aynen devam :KK75:
Düşük tehlikesi olanlara onermiyorlar ağdayı diye duymuştum benim var mı yok mu bilmiyorum inşallah hiçbirimizin yoktur. ctsi soracağım doktora ağda yaptırabilir miyim diye ama bide akıntı da varken belki enfeksiyon için önermeyebilir

Düşük tehlikesi olanlara onermiyorlar ağdayı diye duymuştum benim var mı yok mu bilmiyorum inşallah hiçbirimizin yoktur. ctsi soracağım doktora ağda yaptırabilir miyim diye ama bide akıntı da varken belki enfeksiyon için önermeyebilir
Aynen canım doktoruna danış ona göre hareket et

Mrb kızlar sanırım bende Ekim annesi olacağım:)

Bat gunumu 3 gün gectim 4 adet test yaptim hepsinde ikinci cizgiyi gordum bugünde kan verdim yarın sabah alicam inşallah sonucumu

Kızlar bisy danisacagim sizlere kasiklarimda inanılmaz ağrı ve kasılmalar var :KK43: sizce normalmi aranızda yaşayan varmı bu sikintilari

İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik süreci geciririz bebislerimizi saglikla kucağımiza aliriz:anneadayı::nazar::KK200::anne:

Bende de hala var ve akinti.Ugrastikca butudukce olacak :))))
Gozunaydin❤
Ama rahatsiz edici derecede olursa doktorunla gorus.

Canim hosgeldin :) Gozunaydin :)
Benimde bat 28 Ocak'ti.
3 subat cunartesi gunu gittim doktora gorduk keseyi :)

Benimde bogazim kımıl kımıl surekli ozellikle yedikten sonra

Aminn canim sagoll 9 aylik kizim su an aralari 17 -18 ay olacak kismet olursa :)
Ay canim o kadar sevindim ki. Çok güzle oluyobenim oglumla kizimin arasinda 14,5 ay var. Kızım surpri olmuştu. Ama iyiki olmuş dedim her zaman. Oğlum hamile kaldığımda kendi kendine uyumayı öğrendi. Herşeyi kendi yqpan kendine yetebilen bi cocuk oldu. Kizkmda aynı şekilde. Abisi var diye hala ilgi bekleyen herseyi kendi yaoan bi cocuk oldu. Bana sadece oyun oynaması yıkaması sevmesi kaldı. Yalniz buyuttum ikisinide. Elhamdulillah allah kolaylığını verdi. :)

9
Bende de hala var ve akinti.Ugrastikca butudukce olacak :))))
Gozunaydin❤
Ama rahatsiz edici derecede olursa doktorunla gorus.

Canim hosgeldin :) Gozunaydin :)
Benimde bat 28 Ocak'ti.
3 subat cunartesi gunu gittim doktora gorduk keseyi :)

Benimde bogazim kımıl kımıl surekli ozellikle yedikten sonra

Inşallah bende görürüm bazen geç döllenme ve oluyor malum sağlık ocağında ki doktor 5 haftalık dedi ama bakalım :KK200:

Ay canim o kadar sevindim ki. Çok güzle oluyobenim oglumla kizimin arasinda 14,5 ay var. Kızım surpri olmuştu. Ama iyiki olmuş dedim her zaman. Oğlum hamile kaldığımda kendi kendine uyumayı öğrendi. Herşeyi kendi yqpan kendine yetebilen bi cocuk oldu. Kizkmda aynı şekilde. Abisi var diye hala ilgi bekleyen herseyi kendi yaoan bi cocuk oldu. Bana sadece oyun oynaması yıkaması sevmesi kaldı. Yalniz buyuttum ikisinide. Elhamdulillah allah kolaylığını verdi. :)
Masallah sana da vallahi rabbim verecek elbet kolayligini rabbim evlatlarimizfan uzmesin saglikli olsunlarda zorluklari bile keyifli oluyo cok sukur :))

Kzılar kafayı takti diyeceksinzi de bnm bu arkadaşım , bnm için bitti normalde her öğlen beraber yeriz yemek, beni aramadı ,çatlamış kadın ya delimidir manyakmıdır evlatları var onunda şükür kız oğlan,bnm 2. En yakın arkımdı sırdaşım demek kötü bişi olmasını beklermiş,mesafeli arkadaşlarım hep gelip öpüp tenrik ettiler bundan çıt yok,ama ben neden takıyrm unutmak için napabilirim.takma demekle olmuyor başka bir çare diyin terapiye mi gitsem genel olarak hemen morel bozulmalarım için:( ama bir daha bunu unutmam bende ona aynını yapacağım.elbet onunda sevineceği gün gelecek.hiç yorım yapmicam

Ayy benimde oğlum 11 aylık olduğundan beri kendi kendine uyuyodu emmeden ❤️
Ayyy maşallahhhhh kocaman ❤️ Benimde oğlum 11 aylık olduğundan beri yatmadan yarım saat önce emziriyodum sonra uyku zamanı yatağına yatırıp kendi kendine uyumayı öğrendi. Gece kalkmayıda bıraktı. 10da yatar 7en geç 8de kalkar ☺️ Yeni bıdık doğduğunda aralarında 20-21 ay falan olucak sanırım. Oğlum memeye çok düşkün değildi şükür şimdi memedende kestim onu. Bebek doğduğunda da aklı yavaş yavaş erse bende rahat olurum inşallahh ❤️ Bende tek büyütücem inşallah oğlumu ara ara destek hariç ben büyüttüm bide köpeğimiz var e artık 3 çocuk anası olucam bende inşallah ❤️ Köpeğim oğlum be yeni bıdık ☺️

Kzılar kafayı takti diyeceksinzi de bnm bu arkadaşım , bnm için bitti normalde her öğlen beraber yeriz yemek, beni aramadı ,çatlamış kadın ya delimidir manyakmıdır evlatları var onunda şükür kız oğlan,bnm 2. En yakın arkımdı sırdaşım demek kötü bişi olmasını beklermiş,mesafeli arkadaşlarım hep gelip öpüp tenrik ettiler bundan çıt yok,ama ben neden takıyrm unutmak için napabilirim.takma demekle olmuyor başka bir çare diyin terapiye mi gitsem genel olarak hemen morel bozulmalarım için:KK43: ama bir daha bunu unutmam bende ona aynını yapacağım.elbet onunda sevineceği gün gelecek.hiç yorım yapmicam

Öç almayi dusunursen hem hep kafana takarsin hemde ondan bir farkin kalmamis olur.Gerekirse kirildigini soylersin olur biter.Kabullenmek zor ama bence zarari olmadan boyle olmasida sans senin icin.
Daha neler olur neler duyarsin :) Hayat kisa mutlulugunu yaşa.Eşine,ailene sarıl geç❤

Back