- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
Bir sonraki gidisime
Hemogram,
Akş,TiT,
TSH,FT3,FT4,
HbsAG,anti HIV,anti HCV,
AST,ALT
Bu tahlilleri istedi doktor kızlar.
Sizde durumlar nedir?
Aslında çok günah değilmidir bu? Allah nasip etmiş bir hayırlı olaun denir allahın verdği kıskanılur mıHahaa hic yltakma gul ve gec benimde arkadasim bana yapti aynisini kahve icmeye geldi neye bakiyosun telefonda dedi tahlil sonuclarini bekliyorum cikmadi daha dedim o an yuklendi aa hamileyim dedim hiii oylemi dedi isim var benim dedi kahvesinide yarim birakti gitti bende guldum gectim hamileyim bebegimden onemli hic bisey olamaz kendimi uzemem hic bir sey ve kimse icin de ve gec gulum
ben henüz doktora gitmedim kan testi yaptırdım c.tesi günü 350 gibi bişi çıktı doktor için 7 .haftayı bekliyeyim diyorum kasık ve bel ağrıları çok ama sanırım normal 1.çocuğumda hemen gitmiştim koşa koşa daha kese bile oluşmamıştı şimdi 7.hafta gidersem kalp atışlarıda duyulur muhtemelen.
Kızlar kullanmış olduğunuz vitamin kan hapi folik asit ya da başka bir şey var mı
Bende merakla bekliyorum sonucumu bakalım ne çıkacak inşallah sorun cikmaz
Bide kızlar siz bu kimyasal gebeligi falan duydunuzmu hiç yada dis gebelik onlarda HCG hormonunda artış oluyormu yoksa olmuyormu
Galibaa benim de bir kizim var bu ay 2 yasina basti. Kardesi yoldaGenelde kardesler geliyor galiba topikte :))))
Geçmiş olsun canım İnşallah şimdiki bebeğini Sağlıkla kucağına alırsınBende aksine ilkinde bekleyip durmustum :)))
Simdi heyecanla kosturup gittim.
Gerci Eylul'de dış gebelik gecirmemin etkisi var :)
Neufolid kullaniyorum ben.
Kan vs 3 aydan sonra olabiliyor genelde.
Ilk gebeligimde ilk 3 ay folik asit son 1 ay kan hapi disinda hicbisy kullanmamistim.
Ben Eylul'de dış gebelik gecirdim canim.
Duzenli artis olmuyor.
Yani bazen katladi bazen dusuyor gb oldu bazen az artti.
Haha ayy vallahi sesli guldumHahaa hic yltakma gul ve gec benimde arkadasim bana yapti aynisini kahve icmeye geldi neye bakiyosun telefonda dedi tahlil sonuclarini bekliyorum cikmadi daha dedim o an yuklendi aa hamileyim dedim hiii oylemi dedi isim var benim dedi kahvesinide yarim birakti gitti bende guldum gectim hamileyim bebegimden onemli hic bisey olamaz kendimi uzemem hic bir sey ve kimse icin de ve gec gulum
Galibaa benim de bir kizim var bu ay 2 yasina basti. Kardesi yolda
Ay ne biçim insanlar var ya Allah böyle insanların şerrinden korusun bizleri Rabbim Amin Elemtere fiş Kem Gözlere ŞişHaha ayy vallahi sesli guldum
Ne insanlar var yarabbim :))) benim de ilk hamileligimde gorumcemin birisi sok gecirmisti digerleri optu tebrik etti onum surati gormeniz lazimdi kendine gelemedi galiba bekliyordu ki cocugum olmasin. Ama ilahi adalet oyle guzel calisiyor ki bu bebegime daha ilk ay dan hamile kaldim. Henuz bilmiyorlar :)))
Allah herkesin gonlune gore versin gulum bosver :)))Aslında çok günah değilmidir bu? Allah nasip etmiş bir hayırlı olaun denir allahın verdği kıskanılur mı
Istiyosan yaptir ben ilk hamileligimde nerdeyse her gun veriyodum kan :))) bir defa bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum 2 defada kimyasal gebelik yasadim onlarin ustune 2 sene sonra kizima hamile kalabilmistim cok sukur kucagima aldim bu supriz oldu bana pek panik haline girmemeye calisiyorum :)))benim sat 2 ocak aynı sayılır tekrar kan testi yaptırmadım yaptırmam mı gerekiyor bilemedim
Kimyasal gebelikte cok duzensiz artislar oluyo hcg hormonunda ve cok kisa zamanda adet oluyosun agrili sancili bir sekilde rabbim yasatmasin kimseye ama sagliksi gebelikler bebekler bu sekilde vucut tarafindan ekarte edilir demisti o zaman dr um. Her seyin hayirlisi.Bende merakla bekliyorum sonucumu bakalım ne çıkacak inşallah sorun cikmaz
Bide kızlar siz bu kimyasal gebeligi falan duydunuzmu hiç yada dis gebelik onlarda HCG hormonunda artış oluyormu yoksa olmuyormu
Insanlari anlamak cok zor bazen yaa guluyorum ben boyle seylere napiyim baska kendime hic dert edemem valla :))))Haha ayy vallahi sesli guldum
Ne insanlar var yarabbim :))) benim de ilk hamileligimde gorumcemin birisi sok gecirmisti digerleri optu tebrik etti onum surati gormeniz lazimdi kendine gelemedi galiba bekliyordu ki cocugum olmasin. Ama ilahi adalet oyle guzel calisiyor ki bu bebegime daha ilk ay dan hamile kaldim. Henuz bilmiyorlar :)))
Görümce bile mi kıskanıyor yaAyıp kardeş için sevinilmez mi.kızlr ben dostumu kybettim ona üzülüyrm öldü bnm için .kandırılmışım o olsaydı ben nasıl sevinirdim ,son doğumunda 1 ay gitim geldim pişirdim topladım yazık çok yazık...Haha ayy vallahi sesli guldum
Hele inançlıöinsanlara ne demeli cnm ,hiç yakışmıyor inanan insan kıskanç olmamalı.insan nefis yapmaz,nefisni kontrol eder. Resmen şeytana çalışıyırlar bunlar,gibi geliyor...Fesatlar ya Allah nasip etmiş vermiş onlara ne oluyor. Rabbim veriyorsa da vardır bı hayır vermiyorsa da. Hele gorumcesi kıskanan arkadaş o nasıl görümce ya insan yeğeni olacak diye kıskanır mi ayy ne fenalar
Ay ne kadar nankormus yazık gercektende acaba neden kiskanmis olabilirkiGörümce bile mi kıskanıyor yaAyıp kardeş için sevinilmez mi.kızlr ben dostumu kybettim ona üzülüyrm öldü bnm için .kandırılmışım o olsaydı ben nasıl sevinirdim ,son doğumunda 1 ay gitim geldim pişirdim topladım yazık çok yazık...
Tacizler basliycak deseneistemine dusecektir gebeliginde :) acele etme istersen
Gitsen gorunur canim 3000lerdeMerhaba kızlar 28 inde adet olmam lazımdi olmadım geçen cuma beta 3000 lerde çıktı son adet tarihine göre 5+2 oldum inşallah hepimiz için bu dönem sağlıklı geçer ve bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız :) benim arada sancım oluyor bulantı yavaş yavaş başladı henüz doktora gitmedim sizce keseyi ne zaman görürüm. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?