• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben keseyi gördüm bugün çok şükür. Darısı sizlere. Bı şey soracaktım , hangi marka folik asit kullaniyorsunuz. Bana doktor folidays iod tavsiye etti. Kullanan var mı ?
Bana istedigin herhangi bi folik kullanabilirsin dedi bende rastgele aldim 90lik bi kutu 3 ay kullanicaksin dedigi icin. Folic-trio kullaniyorum.

karın ultrasonundan mı gördüler?

Evet canım karın ultrasonunda gözüktü. Doktor karın ultrasonunda gozukmezse alttan bakariz onda da gözükmese tekrar kan testi yaparım demişti. bana kan testi yapmadı o yüzden beta değerimi bilmiyorum ama günde 300 300 artiyormus benim hesaplama göre şu an 2000 lerde değerim. Zaten kesenin gozukmesi için 2000 yeterli.

Evet canım karın ultrasonunda gözüktü. Doktor karın ultrasonunda gozukmezse alttan bakariz onda da gözükmese tekrar kan testi yaparım demişti. bana kan testi yapmadı o yüzden beta değerimi bilmiyorum ama günde 300 300 artiyormus benim hesaplama göre şu an 2000 lerde değerim. Zaten kesenin gozukmesi için 2000 yeterli.
benim ki geç döllenme o zaman o kadar yüksek değli çünkü değer :) darısı bana en kısa zamandaaaaaaa

Bir sonraki gidisime
Hemogram,
Akş,TiT,
TSH,FT3,FT4,
HbsAG,anti HIV,anti HCV,
AST,ALT

Bu tahlilleri istedi doktor kızlar.
Sizde durumlar nedir?

Merhaba bu sefer çok umutluyum 3 meleğimi kaybettim, inşallah bu sefer kucağıma alabileceğim...

İnşallah herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlarrr

Insallah insallah❤❤❤
Hep iyi haberler duy,saglikla Allah tamamina erdirsin insallah❤
Hosgeldiniz minişinle :)

benim ki geç döllenme o zaman o kadar yüksek değli çünkü değer :) darısı bana en kısa zamandaaaaaaa

Kizlar benin 26 Ocak'ta degerim 65.97 idi.
Tam 1 hafta sonra 3 Subat cumartesi doktora gittim karindan gordu keseyi.
2 gunde bir 2 kat gbde dusunme illa gokbulutt gokbulutt ;)

Bir sonraki gidisime
Hemogram,
Akş,TiT,
TSH,FT3,FT4,
HbsAG,anti HIV,anti HCV,
AST,ALT

Sizde durumlar nedir?
Dun yaptirdim bu testleri normal cikti cok sukur..
Saglik ocagina haber versem mi vermesem mi onu dusunuyorum bende

Slm kızlar 6 haftalik olduk çok kötü bir şekilde migde agrisi ve yanma var sabahları kusma mak için kendimi zorluyorum benim gibi olan varmi
5. Haftamin ilk gununden beri boyleyim canım. Sık acıkıyorum. Ama yiyecek bişey bulamıyorum. Herşeyden tiksiniyorum. Aciktikca midem bulaniyo daha hic kusmadim. Cuma günü bir hafta olacak feci başım ağrıyor. Uyumak istiyorum. :KK43:

Kıxlar yukarıları okumadm okyacağımda size bişi demek için yazıyorm burdan içimi dökmek istiyorum, geçen hafta malum data göre kese küçük demişti en yakın arklarımdan birisi, dedim aordu sordu bu aabahta aradı sordu gittin mi ne dedi diye .dedim yok,öğleden sonra geçcm,dr baktı dedi kese öok güzel büyümüş,arkımı aradım hemen ,sorunca , bana dedi hmmm çok iyi.ben şok tüm keyfşm kaçtı.resmen kıskandı ya bu nasıl bişidir.hadi gözün aydın hayırlı olaun desene. Allah kalbşne göre versin ne diyim

Canım insanlr çok tuhaf. Yakın bilip adam zannedip sevincimizi paylaştığımız insanlar bazen hastlerinden çatlıyor. Boşver Allah'a havale et. Bebeğin biraz büyüyene kadar samimiyetinden şüphe ettiğin insanlara bişey deme. Ben öyle yapıyorum. Bol bol oku bebeğini kendini. Allah izniyle değmesin kem gözleri..

Kızlar ben sürekli acim. Yani yemek yiyorum iki saat sonra hiç yememis gibi acıkıyorum. Hamilelikten mi yoksa benim pis bogazliligim mi :110: sizde durumlar nasıl?
Merhaba bayanlar hayırlı akşamlar :halay:ben hala öğrenemedim bata 3 gün var

Canim bende uc gun varken erken gebelik testinde görmüştüm. Inşaallah gönlüne göre olur. :)

kızlar bugün bende aranıza katıldım ama ben eylül başı gibi doğururum. hepinizin hamileliği hayırlı olsun.Allah kucağınıza almak nasip etsin inşş

Canım hoş geldin. Eylül başı gibi neden acaba. Bdt 19 ekim gostermiyo mu? Besinsizlikten beynim mi durdu acaba? :
O tiksinilen seyleri geri sevmek cok zor olmustu benim icin. Ilk hamileligimde tiksindigim seyleri tekrar hayatima almak istedigimde cok zorlandim hala pazi sarmasi yiyemem mesela.. şırnaktaydik ve esimde bende soba yakmayi bilmedigimiz halde soba kurup yakmaya calismistik ve heryer duman olmustu hala soba dumani kokusu alsam midem bulanir.. birde hazir hamburger koftesi felaket kusmustum.. 9 ay boyle gecmisti. 2. Hamileligimde hic bulanmadi midem cok rahat bir hamilelikti... 3. Hamileligim nasil olacak bilmiyorum.. her hamilelik yeni bir yol yeni bir hayat ya :21:

Aynen öyle canım. Bende oğlumda makarna ve elma suyu ikilisinden hic iyi şeyler yaşamadım. Hala ikisini bi arada yiyemem. Kızımda tiksindigim bisey olmadi genel olarak istah yoktu dogurana kadar.
Bir de kötü bir şey ama kızımda bulantilarimi gunde 2,5 litre kola içerek atlatmıştim. Başka hicbir şey ağzıma sokamadım. Çok korkuyorum. Inşaallah bu gebelikte öyle şeyler yaşamam. :KK43:
Cumadan beri hiç iyi değilim ama o kadar da kötü değilim. En azından iyi olduğum birkaç saat oluyo gün içinde.
kizlar adetiniz kac gün gecince testte pozitifi gördünüz :KK16:

Üç gün kala erken gebelik testi yaptım canım. Bat ta da ucuzlardan yaptım meraktan. :)
Kızlar ben keseyi gördüm bugün çok şükür. Darısı sizlere. Bı şey soracaktım , hangi marka folik asit kullaniyorsunuz. Bana doktor folidays iod tavsiye etti. Kullanan var mı ?

Canım ben folbiol kullanıyorum iki haftayı geçti. Kendim aldım. Doktora sekiz haftalıkken gidicem şimdilik buna devam edicem. Bittiğinde eczacı ne verirse onu kullanicam. Doktor yazana kadar böyle. Bakalım..

Off ben sağlık ocağına haber vermek istemiyorum hiç. Zırt pırt çağıracaklar. Tetenoz dozum bitti benim. Ilk hamileliğimde başlamıştım. Başka ne yapacak ki şeker yüklemesi hariç. Hiç istemiyorum. Havalar soğuk. Iki tane yavru pesimde. Onlarıda suruklemek istemiyorum. Napsam bilemedim.

Bu arada kızlar oğlumda yedi aydan sonra çatır çutur catladim. Heralde bi 15 kiloyu o sıralar aldim. Ilk altı ay çok iyiydi çatlak açısından. Demem o ki kolay veriliyo diye aşırı yemeyin. Size ve bebeğinize faydası olmayan besinleri tuketmemeye çalışın.

Bir sonraki gidisime
Hemogram,
Akş,TiT,
TSH,FT3,FT4,
HbsAG,anti HIV,anti HCV,
AST,ALT

Sizde durumlar nedir?

Evet tatlim bende dr da telefonda hamileyim dedigim an bu tahlilleri yaptir haftaya gel dedi bende yaptirdim gidicem bir kac gune dr a bakalim :)

Bu arada kızlar oğlumda yedi aydan sonra çatır çutur catladim. Heralde bi 15 kiloyu o sıralar aldim. Ilk altı ay çok iyiydi çatlak açısından. Demem o ki kolay veriliyo diye aşırı yemeyin. Size ve bebeğinize faydası olmayan besinleri tuketmemeye çalışın.
Ay cok dogru diyosun bende kizimda 8. Ayda basladim kilo almaya birden sistim resmen bu sefer daha temkinli gitmeye niyetliyim bakalim basarabilirsem daha aldigim kilolari veremeden 2. Geliyo hayirlisi bakalim :))

Tahlilleri devlette yaptirdiysan onlarin sistemine dusecektir gebeliginde :) acele etme istersen

Kızlar birşey soracağım herkesin dr u tahlil istedi mi? Benim dr um bişi istemedi acaba erken diye mi daha keseyi görmedik bide folik asit dısında vitamin veren oldu mu

Keseyi gordugumuz gun verdi kucuk bi kagit canim bana bu tahliller yaziyordu.

Mrb kızlar sanırım bende Ekim annesi olacağım:)

Bat gunumu 3 gün gectim 4 adet test yaptim hepsinde ikinci cizgiyi gordum bugünde kan verdim yarın sabah alicam inşallah sonucumu

Kızlar bisy danisacagim sizlere kasiklarimda inanılmaz ağrı ve kasılmalar var :( sizce normalmi aranızda yaşayan varmı bu sikintilari

İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik süreci geciririz bebislerimizi saglikla kucağımiza aliriz:anneadayı::nazar::KK200::anne:

Ay hepinizden Allah razı olsun bugün bir arkadaştan istemiş dr u ben de druma güvenmeme rağmen benden istemedi diye paronoyaya başlamıştım. Demekki heralde keseyi görünce isteyecek benden de. Melegimm_2 Melegimm_2 hayatımda yaşamadığım kasılmaları kasık ağrılarını yaşadım bu donemde ama yavaş yavaş azalıyorlar dinlenmeye çalış ağrın oldukça

Back