• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar sanırım ben kaldım aranızda kese görmeyen ☺️İnatla gitmiyorum doktora ☺️ 29-31 ocak testleri yaptırdım şubatın 14-15ine kadar gitmeyi düşünmüyorum. Vajinalle uğraşmıyım gitmişkwn kalp atışını falanda duyarım diye 7+3 yada 7+4ü bekliyorum hepsi çıksın aradan diye ❤️ Zaten Allah’ıma şükür ben hala hamile olduğuna alışamadımki, aynı şeyleri yapıyorum yiyorum içiyorum. Pek bi değişiklik yok. Belki 9-10 haftalık olana kadar midemde bulanmaz inşallah hiç bulanmaz. Ay ne biliyim yahu ❤️ İkinci diye mi acaba bu kadar rahatımmm? Sonuçta kanama vs yok kötü bişey olsa en basitinden kanama veya dayanışmaz acılar falan olur diye düşünüyorum. Ay bilemedim ☺️

Ben her zaman hislerine guvenmesinden yanayım annelerin ❤
İyi hissediyorsan ne mutlu❤
Bende bi oncekinde dış gebelik gecirdigim icin mecburen gittim cok sukur normal yerinde gorduk :)
Kizimda 6+4'te kalp atisini duymustuk.Bakalim bu nasil olacak.Hayirlisiyla saglikla devam etsin de.

Bulantilarinsa hic baslamaz insallah ;)

kizlar adetiniz kac gün gecince testte pozitifi gördünüz :KK16:

Benim adete 4 gun kala cok silik cikti normal gebelil testinde.
Adete 2 gun kala yine yaptim daha koyuydu kan verdim 65.97 cikti.Adet gunum gecince yine test yaptim bu kez cok koyuydu.

Ama kizimda adet gunumun gecesinde silik cikmisti,gunum 2 gun gectiginde kanda 2062 cikmisti deger :)
Cok kisisel durumlar galiba.

Sende haberler nedir?Gecti mi gunun?

Benim adete 4 gun kala cok silik cikti normal gebelil testinde.
Adete 2 gun kala yine yaptim daha koyuydu kan verdim 65.97 cikti.Adet gunum gecince yine test yaptim bu kez cok koyuydu.

Ama kizimda adet gunumun gecesinde silik cikmisti,gunum 2 gun gectiginde kanda 2062 cikmisti deger :)
Cok kisisel durumlar galiba.

Sende haberler nedir?Gecti mi gunun?

tebrik ederim cnm..
benim adetim 8 gün gecti idrar testim negativ.. yarin kan vercem insallah hamisimdir..

sen mayis 2014 annesiydin dogru hatirlarsam eger dimi ??

Kızlar sol gözümde sık sık seğirme oluyor daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi bu. Sizler de var mı sebebi ne olabilir acaba internette kalsiyum magnezyum eksikliği falan demişler

Ben her zaman hislerine guvenmesinden yanayım annelerin ❤
İyi hissediyorsan ne mutlu❤
Bende bi oncekinde dış gebelik gecirdigim icin mecburen gittim cok sukur normal yerinde gorduk :)
Kizimda 6+4'te kalp atisini duymustuk.Bakalim bu nasil olacak.Hayirlisiyla saglikla devam etsin de.

Bulantilarinsa hic baslamaz insallah :KK66:
Aynen kuzumm ☺️ Ben iyi hissediyorum ya herkez için ama bi tek kendim için değil. Yani hu ay hamile olmayı bekleyen ama işte stresten geciken, kimyasal dış gebelik düşük kürtaj bunları yaşayanlar içinde iyi düşünüyorum. Çünkü Rabbimin bi bildiği var. Sevgili kuluyuz demekki bekletiyosa bi bildiği var. İlk oğlumda tedavi görme derecesine geldil 2 sene üstüne hamile kaldım doğal yoldan. Aöa rabbim bu bebeği oğlum 1 yaşına geldiğinde verdi. Belki düşük yapan bi kadın 2 ay sonra hamile kalıcak belki 2 sene ama sonunda olucak Allah’ın izniyle. İyi düşünelim oozitif olalım dua edelim. Allah bizi görüyo ❤️❤️❤️

tebrik ederim cnm..
benim adetim 8 gün gecti idrar testim negativ.. yarin kan vercem insallah hamisimdir..

sen mayis 2014 annesiydin dogru hatirlarsam eger dimi ??
Doğru hatirliyorsuunnnn :))))))

Kızlar ben keseyi gördüm bugün çok şükür. Darısı sizlere. Bı şey soracaktım , hangi marka folik asit kullaniyorsunuz. Bana doktor folidays iod tavsiye etti. Kullanan var mı ?
Neufolid kullanıyorum ben;)

Aynen kuzumm ☺️ Ben iyi hissediyorum ya herkez için ama bi tek kendim için değil. Yani hu ay hamile olmayı bekleyen ama işte stresten geciken, kimyasal dış gebelik düşük kürtaj bunları yaşayanlar içinde iyi düşünüyorum. Çünkü Rabbimin bi bildiği var. Sevgili kuluyuz demekki bekletiyosa bi bildiği var. İlk oğlumda tedavi görme derecesine geldil 2 sene üstüne hamile kaldım doğal yoldan. Aöa rabbim bu bebeği oğlum 1 yaşına geldiğinde verdi. Belki düşük yapan bi kadın 2 ay sonra hamile kalıcak belki 2 sene ama sonunda olucak Allah’ın izniyle. İyi düşünelim oozitif olalım dua edelim. Allah bizi görüyo ❤️❤️❤️

Aynen öyle❤
Biz sadece plan yapip istiyoruzda Allah hayırlısını biliyor.

Back