2018 Ekim Anneleri

Bu arada bazi yerlerde 1 bazi yerlerde 4 ekim diyor bat a. Siz ne diyorsunuz??

Son adet tarihine 7 gün ekle,3 ay geri git :) O tarihin.
Ama bebek oldugunda ultrasonda gelisimine gore degisebiliyor.E bide bebis ne zaman gelmek isterse iste :)

7 gün kala olan testlerden ve normal testlerden yaptım 2-3 gün arayla ama silik çizgi bile yok.

Cok erken canim yine de.
Onlar bile 6 gun oncesi diyor ki normal testte hic cikmaz.
Acela etme

harbiden çıktı :)) 4 ekim bu durumda. Ama büyük ihtimal sezaryen olacak yani Eylül un son annesi olabilirim

Son adet tarihine 7 gün ekle,3 ay geri git :) O tarihin.
Ama bebek oldugunda ultrasonda gelisimine gore degisebiliyor.E bide bebis ne zaman gelmek isterse iste :)

harbiden çıktı :)) 4 ekim bu durumda. Ama büyük ihtimal sezaryen olacak yani Eylül un son annesi olabilirim

28 Aralık mıydı son adetin :)
Benimde öyle,bekliyorumm
Benimde ikinci olacak,dogumlar nasip artik :) 39+5te dogmustu kızım

28 Aralık mıydı son adetin :)
Benimde öyle,bekliyorumm
Benimde ikinci olacak,dogumlar nasip artik :) 39+5te dogmustu kızım
Benimde üçüncü olacakallah kısmet ederse. Ilkizorunlusezaryen olunca ikinci doğumda bir sene sonra olunca mecburan o da sezaryen oldu. Şimdi ufak bi şansım var normal doğum için ama büyük ihtimal yine sezaryen olacam.

Hamile oldugunu ogrenen varmi beni 5 gunum var daha merak ediyorum

Herkese merhaba. Sat 28 Aralık. Merakla bekliyorum. Ağustos olmadı. Eylül olmadı. Nasibse bu ay olur inşaallah. Hedef büyük. Ikizlerim olmasını niyaz ediyorum rabbimden.
Amin canım inşallah

Sağlıkla olsunda :)

Merhaba kızlar bu topık bana sıcak gelıcek gıbı geldı ıcımden bır ses ekım annesı olcagımı soyluyor dun yumurtladım kısmet tabı bata 10 gun var

Dün yumurtladığına eminsen 14 gün sonra olur tahminen reglin canım?

Ilıskıden kac gun sonra hamılleık belırtılerı olmaya baslar kızlar

Kızlar test yaptım ama adetime 8 gün var idrar testim de çok hafif çizgi var inanamadım eşim d gördü bu kadar erken çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…