Bu arada bazi yerlerde 1 bazi yerlerde 4 ekim diyor bat a. Siz ne diyorsunuz??
7 gün kala olan testlerden ve normal testlerden yaptım 2-3 gün arayla ama silik çizgi bile yok.
Son adet tarihine 7 gün ekle,3 ay geri git :) O tarihin.
Ama bebek oldugunda ultrasonda gelisimine gore degisebiliyor.E bide bebis ne zaman gelmek isterse iste :)
harbiden çıktı :)) 4 ekim bu durumda. Ama büyük ihtimal sezaryen olacak yani Eylül un son annesi olabilirim
Benimde üçüncü olacakallah kısmet ederse. Ilkizorunlusezaryen olunca ikinci doğumda bir sene sonra olunca mecburan o da sezaryen oldu. Şimdi ufak bi şansım var normal doğum için ama büyük ihtimal yine sezaryen olacam.28 Aralık mıydı son adetin :)
Benimde öyle,bekliyorumm
Benimde ikinci olacak,dogumlar nasip artik :) 39+5te dogmustu kızım
Amin canım inşallahHerkese merhaba. Sat 28 Aralık. Merakla bekliyorum. Ağustos olmadı. Eylül olmadı. Nasibse bu ay olur inşaallah. Hedef büyük. Ikizlerim olmasını niyaz ediyorum rabbimden.
İnşallah canım bekle bakalımMerhaba kızlar bu topık bana sıcak gelıcek gıbı geldı ıcımden bır ses ekım annesı olcagımı soyluyordun yumurtladım kısmet tabı bata 10 gun var
Sat 28 ocak o zaman hadi hayırlısı gelsin bebişlerHerkese merhaba. Sat 28 Aralık. Merakla bekliyorum. Ağustos olmadı. Eylül olmadı. Nasibse bu ay olur inşaallah. Hedef büyük. Ikizlerim olmasını niyaz ediyorum rabbimden.
Evet cnm ınsallah hamıleyızdır senın bat nezaman yada hamışemsnAmin canım inşallah
Benimde üçüncü olacakallah kısmet ederse. Ilkizorunlusezaryen olunca ikinci doğumda bir sene sonra olunca mecburan o da sezaryen oldu. Şimdi ufak bi şansım var normal doğum için ama büyük ihtimal yine sezaryen olacam.
Merhaba kızlar bu topık bana sıcak gelıcek gıbı geldı ıcımden bır ses ekım annesı olcagımı soyluyordun yumurtladım kısmet tabı bata 10 gun var
Yok hamilelik canım beklemedeyim bat 23 ocakEvet cnm ınsallah hamıleyızdır senın bat nezaman yada hamışemsn
Bnmde 25 ı 30 u srası bılmıyomYok hamilelik canım beklemedeyim bat 23 ocak
En belirti canım adetin geçmesi bir de adet belirtileri gibi olabiliyormuşIlıskıden kac gun sonra hamılleık belırtılerı olmaya baslar kızlar
Az kalmış hayırlısı canımBnmde 25 ı 30 u srası bılmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?