Aynen canım daha erken :) benimki 30 ocak mesela :)Kızlar meraklı bekleyiş içerisindeyiz hadi hayırlısı adet tarihlerimiz genelde Ocak sonu herhalde :) inşallah hepimizin bebişleri gelsin:) Adetler gelmesin amin
Benimde 20 misi olursa eylulde olabilir ekimde kizimda 2011 eylul dogumlu yine olur insallah allahim isteyen herkezin kucagina sag salim evlatlar versinDaha gün atlamadı en erken bat 24-25 Ocak olanlar galiba belli olacak :)
Aynen canım benim de bat 23 Ocak 10 gün var ama adet belirtilerim var çok sinirliyimAynen canım daha erken :) benimki 30 ocak mesela :)
Benimde 20 misi olursa eylulde olabilir ekimde kizimda 2011 eylul dogumlu yine olur insallah allahim isteyen herkezin kucagina sag salim evlatlar versin
Canım Allah’tan ümit kesilmez bebişlerimiz gelecek inşallahUmutlarımı başka bahara erteledim.
Hamileliği kesinleşince sayfayı devralmak isteyen olursa bana ulaşsın...
Canım çok karıştırılıyor adet belirtisi ve hamilelik belirtisi asıl belirtiler gecikmeden sonra başlıyor...Kızlar adetime 9 gün kaldı.amabelirtilerim adet belirtisi gibi
Rabbim gönlüne göre versin canımUmutlarımı başka bahara erteledim.
Hamileliği kesinleşince sayfayı devralmak isteyen olursa bana ulaşsın...
Canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bi dahaki ayda eşim il dışında olcak ovulasyon haftasında. Ekim ayını kaçırıyorum bu yüzden. Zaten eşiminde gönlü yok yaza yapalım diyorlar.Canım Allah’tan ümit kesilmez bebişlerimiz gelecek inşallah
Amin canım sagolasın :)Rabbim gönlüne göre versin canım
Bende çok sinirliyim hem de testim negatif olduğu için bunalımdayımAynen canım benim de bat 23 Ocak 10 gün var ama adet belirtilerim var çok sinirliyim
Canım erken yaptım dedin adetine kaç gün varken yaptın?Adet günün geçince yapBende çok sinirliyim hem de testim negatif olduğu için bunalımdayım
Adetin gelmediyse hala Ümit var bekle bakalım yaza falan da atma sonra geç kalınıyor ben attım attım yaş 38 oldu şimdi de olmuyor uğraş canımCanım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bi dahaki ayda eşim il dışında olcak ovulasyon haftasında. Ekim ayını kaçırıyorum bu yüzden. Zaten eşiminde gönlü yok yaza yapalım diyorlar.
Yok canım pekte çalışma olmadı düzenli, ondan dolayıda umut yok :)Adetin gelmediyse hala Ümit var bekle bakalım yaza falan da atma sonra geç kalınıyor ben attım attım yaş 38 oldu şimdi de olmuyor uğraş canımgelir bebiş uğraş sen
7 gün kala olan testlerden ve normal testlerden yaptım 2-3 gün arayla ama silik çizgi bile yok.Canım erken yaptım dedin adetine kaç gün varken yaptın?Adet günün geçince yap
Yine de adeti bekle canım geç döllenme olabilir7 gün kala olan testlerden ve normal testlerden yaptım 2-3 gün arayla ama silik çizgi bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?