2018 Ekim Anneleri

Benim bulantim var ama cok kotu degil sonradan kotulesmez ins sabahlari kalktigimda cok oluyor.. cok asiri yemek yemiyorum istemiyo canim bi istahsizligim var. Cikolataya bayilirim hic canim istemiyo bile

Malesef ki böyle şeyler yaşanıyor.
Rabbim herkese nasip etsin.
Ben daha kimseye söylemedim geçen ay bazı olumsuzluklar yaşayınca
Üzme kendini çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Neden insanı en çok yakınında en sık görüştüğü arkadaşı kıskanır bu kuralmıdır?mesafeli olduklarında böyle bişi olmuyor kimse ile samimi olmamak gerek belkşde ama ben asla kıskanmam ,gerçek bu derim olaun ki nefis yapmasın ,bende çok sevidnm cnm

Ya gecenlerde cok guZel bi soz duydum ve okadar dogru ki “ baskalari icin kotu niyetle diledigin seylere dikkat et cunku onu once sen yasayacaksin “ diyor.. etrafimda ornegini okadar cok goruyorum
Ki sen kalbini temiz tut ve sadce izle :))
Ben balık burcuyım cnm ondan sanırım aşırı duygusalım hemen morelimiz bozarım hiç debsevmem başkalarını takmamak gerek de elde değil ki

Valla bana kizcan belki ama bende tam tersi su hamilelikte kendimizi biraz tutalim asiri kilo almayalim kilo veriliyor ama asiri kilodan olusan catlaklar ve sarkmalara cozum yok :/ saglikli beslenip bol yuruyus bol su :))
Cnm doğrıdır ama bnm el ayak boşalıyor dayanamıyorum açlığaOnu napacaksam cnm olmadıkşeuler çekşyor belkşde paşkolojik nutella kaşıkladım, baklava zaten severim hemen gergğn yiyrm

Çok takma canım
Hamileyiz ya daha hassasız

Benim bulantim var ama cok kotu degil sonradan kotulesmez ins sabahlari kalktigimda cok oluyor.. cok asiri yemek yemiyorum istemiyo canim bi istahsizligim var. Cikolataya bayilirim hic canim istemiyo bile

Bende cok severdim onceden sonra kizima hamile kalinca cikolatadan tiksinmistim.Yani en sevdigim 3 seyden tiksinmistim.Cikolata,kirmizi biber ve turk kahvesi :)))))
4 sene oldu bu zamanlarda hamileydim zaman cok hizli.

Kabızlık var mı canım sende
Bende yarın kontrole gideceğim bakalım

Kabizlik degilde yani afedersin cikabiliyorum ama eskisi gb degil
Guzel haberler duyarsin insallah❤

Ben balık burcuyım cnm ondan sanırım aşırı duygusalım hemen morelimiz bozarım hiç debsevmem başkalarını takmamak gerek de elde değil ki

Balik burcu iyi birseyden de kotu birseyden de diger insanlara gore daha cok etkilenir :) yani sevincide uzuntusude cok olur genelde :)

MERHABA EKIM ANNELERI,
HEPINIZI TEBRIK EDERIM ..INSALLAH BENDE EKIM ANNESI OLABILIRIMM
SON ADET TARIM 30 ARALIK ADETIM 8 GÜN GECIKTI 3 DEFA TEST YAPTIM HEPSI NEGATIV YARIN DOKTORA GIDICEM .. BANADA DUA EDIN ANNISLER

Son düzenleme:
Bende cok severdim onceden sonra kizima hamile kalinca cikolatadan tiksinmistim.Yani en sevdigim 3 seyden tiksinmistim.Cikolata,kirmizi biber ve turk kahvesi :)))))
4 sene oldu bu zamanlarda hamileydim zaman cok hizli.

O tiksinilen seyleri geri sevmek cok zor olmustu benim icin. Ilk hamileligimde tiksindigim seyleri tekrar hayatima almak istedigimde cok zorlandim hala pazi sarmasi yiyemem mesela.. şırnaktaydik ve esimde bende soba yakmayi bilmedigimiz halde soba kurup yakmaya calismistik ve heryer duman olmustu hala soba dumani kokusu alsam midem bulanir.. birde hazir hamburger koftesi felaket kusmustum.. 9 ay boyle gecmisti. 2. Hamileligimde hic bulanmadi midem cok rahat bir hamilelikti... 3. Hamileligim nasil olacak bilmiyorum.. her hamilelik yeni bir yol yeni bir hayat ya

Ayne bende eskisi gb cabuk sevememistim :) cikolata hala yok gb.Kahve bi derece cunku bizde cok icilir :) Kirmizi bibere cabuk isindim ama tadi cok guzel yaa :)
Nasip bakalim.
Dedigin gb yepyeni bir yol❤cok guzellll

Kızlar sanırım ben kaldım aranızda kese görmeyen İnatla gitmiyorum doktora 29-31 ocak testleri yaptırdım şubatın 14-15ine kadar gitmeyi düşünmüyorum. Vajinalle uğraşmıyım gitmişkwn kalp atışını falanda duyarım diye 7+3 yada 7+4ü bekliyorum hepsi çıksın aradan diye Zaten Allah’ıma şükür ben hala hamile olduğuna alışamadımki, aynı şeyleri yapıyorum yiyorum içiyorum. Pek bi değişiklik yok. Belki 9-10 haftalık olana kadar midemde bulanmaz inşallah hiç bulanmaz. Ay ne biliyim yahu İkinci diye mi acaba bu kadar rahatımmm? Sonuçta kanama vs yok kötü bişey olsa en basitinden kanama veya dayanışmaz acılar falan olur diye düşünüyorum. Ay bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…