2018 Ekim Anneleri

Allah yardımcınız olsun zor. Ama hiç miğde bulantısı yaşamamakta zor :) ne bulduysa yiyesi geliyor insanın :)

Bende öyle tahmin ediyorum. :) Allah razı olsun. Hepimizi yardımcısı olsun. Bu saat oldu ağzıma bir lokma bişey sokamadım. Ne yiyebilirim diye düşünüyorum.

Canım erken döllenme ile ilgili bilgim yok ama vesveseye kapilmamaya çalışın bence. Allah verdim dediyse bebek herturlu yaşar hayırlısıyla. Bol bol dua edin.
Benim hic aklima gelmiyordu ama burda okudukca bi evhamlandim yurtdisinda yasiyorum oyle hemen ultrasoona koymazlar 8. Hafta da ilk ultrason onun disinda dusuk olursa olur olmazsa olmaz bunlarin mantigi boyle olumsuz dusunmuyorum gene de bi de. Tesekkur ederim

Canim ben de ayni senin gibiyim. Burda okudukca vesveselere kapilmaya basladim, aklina gelmeyen seylerden bile shubhelenmeye basliyorsun. Olumlu seyler okumaya calis. Ben de senin gibi yurtdisindayim ve hala ultrasonda bakmadilar, gidip sadece kan tahlili veriyorum hormonlara bakiyorlar ve iyi diyorla, artik haftaya ultrasona cagirdi bakicaz hayirlisiyla.

Herkese merhaba dayanamayip kan verdim.. sonuc persembe 23.9 olan degerim cumartesi 96.8 olmus.. hala tehtit varmidir kimyasal gebelik icin

Merhaba kızlar
Bende katıldım aranıza
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah

Hoşgeldin canım :)

Herkese merhaba dayanamayip kan verdim.. sonuc persembe 23.9 olan degerim cumartesi 96.8 olmus.. hala tehtit varmidir kimyasal gebelik icin

Değerin gayet guzel yükselmis aslinda .
Insallah saglikla atlatirsiniz bu dönemi❤

Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤

Hoşbuldum canım
İnşalllah sağlıkla kucağına alırsın miniğini
Çok sevindim canım

Kizlar bugun dr. a gttim..
Sat a gore 5+4
Dr.a gore 5+0
Vajinal ultrasonla bakti dr...
Kese 9.4 mm
Beta hcg 6500 ..
Kalp atisi icin 10 gun sonra dedi ..
Bi de yara var dedi ama bi sey yapilip yapilmiycagini soylemedi..hepimize saglikli gebelikler insallah

İyi aksamlar kızlar bı Ekim annesi daha geldi :) biz henüz keseyi göremedik salı günü tekrar gideceğiz bakalım bu sefer gözükecek mi kese.kac haftalıkken gözüküyor bu arada ?

merhaba hanımlar :) nasılsınız?
bebişler nasıl?
bugün hafif bulantılarım oluyor belki de çok yediğimdendir :)
Merhaba
İyiyiz çok şükür benim de sabah biraz bulantım oldu şuan yok ama belim ağrıyor sizde de var mı

Cnm bana da 1100 ile 4+3 dedi inş bir sorun çıkmaz düşecekse de kürtajsız düşsün kendiliğinden hayırlısı
1100 de zzten görünmezki usg de 5 gun daha beklemen lazım değerin 4000 üstü olduğu zmn görünÜr benimde yaklaşık 1600 civarı 1 hafta sonra gidecem dr kese için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…