Hoşbuldum canımTebrik ederim canım hoşgeldin.
Allah yardımcınız olsun zor. Ama hiç miğde bulantısı yaşamamakta zor :) ne bulduysa yiyesi geliyor insanın :)
Benim hic aklima gelmiyordu ama burda okudukca bi evhamlandim yurtdisinda yasiyorum oyle hemen ultrasoona koymazlar 8. Hafta da ilk ultrason onun disinda dusuk olursa olur olmazsa olmaz bunlarin mantigi boyle olumsuz dusunmuyorum gene de bi de. Tesekkur ederimCanım erken döllenme ile ilgili bilgim yok ama vesveseye kapilmamaya çalışın bence. Allah verdim dediyse bebek herturlu yaşar hayırlısıyla. Bol bol dua edin.
Hosgeldin. Insallah :)Merhaba kızlar
Bende katıldım aranıza
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah
Valla takintiliyim ben biraz genetik acidan sansliyim biraz fiZiksel gorunum olarak insallah 2. Yi de fazla hasar almadan atlatirim catlaksiz sarkmasizBenim ilk hamileliğin yanında aldığım 45 kilonun yanında lafı bile olmaz
Canim ben de ayni senin gibiyim. Burda okudukca vesveselere kapilmaya basladim, aklina gelmeyen seylerden bile shubhelenmeye basliyorsun. Olumlu seyler okumaya calis. Ben de senin gibi yurtdisindayim ve hala ultrasonda bakmadilar, gidip sadece kan tahlili veriyorum hormonlara bakiyorlar ve iyi diyorla, artik haftaya ultrasona cagirdi bakicaz hayirlisiyla.Benim hic aklima gelmiyordu ama burda okudukca bi evhamlandim yurtdisinda yasiyorum oyle hemen ultrasoona koymazlar 8. Hafta da ilk ultrason onun disinda dusuk olursa olur olmazsa olmaz bunlarin mantigi boyle olumsuz dusunmuyorum gene de bi de. Tesekkur ederim
Sanmıyorum çok güzel yükselmiş çünkü. Hakkında hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba dayanamayip kan verdim.. sonuc persembe 23.9 olan degerim cumartesi 96.8 olmus.. hala tehtit varmidir kimyasal gebelik icin
Merhaba kızlar
Bende katıldım aranıza
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah
Herkese merhaba dayanamayip kan verdim.. sonuc persembe 23.9 olan degerim cumartesi 96.8 olmus.. hala tehtit varmidir kimyasal gebelik icin
Hoşbuldum canımKızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnakiçim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Hoşbuldum :)Hosgeldin. Insallah :)
Hoşbuldum canım
İnşalllah sağlıkla kucağına alırsın miniğini
Çok sevindim canım
Amin canım isteyen herkese nasip olsun inşalllahSağol canım benim Allah razı olsun❤inşallah
Sizlerinde güzel haberleriyle eksilmeden çoğalalım inşallah❤
Merhabamerhaba hanımlar :) nasılsınız?
bebişler nasıl?
bugün hafif bulantılarım oluyor belki de çok yediğimdendir :)
1100 de zzten görünmezki usg de 5 gun daha beklemen lazım değerin 4000 üstü olduğu zmn görünÜr benimde yaklaşık 1600 civarı 1 hafta sonra gidecem dr kese içinCnm bana da 1100 ile 4+3 dedi inş bir sorun çıkmaz düşecekse de kürtajsız düşsün kendiliğinden hayırlısı
Şanslısın:)Kızlar herekese soruyorum doktor 4+3 dedi ama keseyi gördü karından tuhaf değil mi Bu kasar erken karından görünür mü doktorummu değişssem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?