Cnm mlrelini bozmak istemem de düşük başlamış işte bnm de öyle olmuştu, başlayıp duruyor sonra tekrar başlıyor, kanama binde bir yerleşme , hatta on binde bir düşüğün başlamış, 4 kez düşük yaşadım ben hemen hepsi böyle oldu , pembeden kahverengi sonrada işte kanama oluyor.
Allah yardımcınız olsun zor. Ama hiç miğde bulantısı yaşamamakta zor :) ne bulduysa yiyesi geliyor insanın :)60 la başladık, 58 e düştüm bile. Iştah sıfır. Buun ilk bulantı başladı. Ama şiddetli değildi. Iki üç güne başlar. 50 ye kadar düşerim.güleyim mi aglayayim mı?
Oğlum da 52 ile hamile kalmıştım. 49 a düşmüştüm 74 le doğuma girmistim. Kızım da 58 le hamile kalmıştım 50 ye düşmüştüm 64 le doğuma gitmiştim.
Bakalım bu minikte neler bekliyo beni ya da belki minikler
Ben de salı gününe aldım randevumu ve 6+0 olacağım ve çok merak ediyorum acaba kalp atışını da duyar miyim acaba diye..Evet çok heyecanlı
Duyanlarda var ben 6+0 olucam
Cnm onu doktorun belirliyor , takip ediyorlar, beta bakılıyor ,düşüyor düşüyor sonra diolr kanama başlr ki büyük ihtimal başlıyor, eğer başlamazsa alttan hap veriyorlar onu vajinal koyuyorsun,öule düşüyor gene düşmezse kürtaj.meme ağrısı ve bulantılarda aynen knama bittikçe vajen temizlendikçe geçiyorHayirlisi olsun insallah hakkimda. Bu bulantilar gogusteki siskinliklerde kanamadan sonra mi geciyor. Bugun dayanamadin test yaptim tekrar gecen sefere gore daha belirgin cikti... bi mudahalede bulunuldu mu dr falan dusuk icin. Bekliyecekmiyim kanamanin baslamasini
Ben okadar diyet yaptim 54 e dustum zayif hamile kalayim diye sonra sen 1 ay da hooop tekrar al hepsini yine 57 ile hamile kaldimKızlar kilolar ne durumda :)
Ben 65 ile kamile kaldım. Bi hafta öncesinden 1 kilo vermiştim. Ilk hamileliğim.Kızlar kilolar ne durumda :)
Canım erken döllenme ile ilgili bilgim yok ama vesveseye kapilmamaya çalışın bence. Allah verdim dediyse bebek herturlu yaşar hayırlısıyla. Bol bol dua edin.erken dollenme hakkinda bilgisi olan annelere bir sorum olacak benim benim sat 11 ocak ti ve reglim 3 gun max 4 gun surer. 8 subat bir sonraki regl tarihi ben 9 gun varken meraktan test yaptim ve birisi baya silik cift ciZgi cikti daha sonra dijital olan test cubuklarindan aldim direk hamile yaZdi. Yani 30 ocakta ogrendim. Kizimi 2 gun kala ogrenmistim sorun yoktu ama 9 gun varken ogrenmem anormal mi sizce erken dollenme sagliksiz hamilelik olabilir mi
Iyi akşamlar hanimlar yeni hamişleri tebrik ederim.ne güzel görmeye li kalabaliklasmissiniz. Ben regl olmuştum 26 ocakta bu ay farklı geldi bana biraz.rengi çok açık ve pihtisizdi beş günude tamamlamadı birden de bitti hani koyulur biter ya öyle olmadı. Iki gündür sağ kasigimda bir hareket var pit pit atıyor nu yumurtlama belirtisi mi yoksa başka bişeymi ne dersiniz
Canim sagliksiz olmaz.Burdaerken dollenme hakkinda bilgisi olan annelere bir sorum olacak benim benim sat 11 ocak ti ve reglim 3 gun max 4 gun surer. 8 subat bir sonraki regl tarihi ben 9 gun varken meraktan test yaptim ve birisi baya silik cift ciZgi cikti daha sonra dijital olan test cubuklarindan aldim direk hamile yaZdi. Yani 30 ocakta ogrendim. Kizimi 2 gun kala ogrenmistim sorun yoktu ama 9 gun varken ogrenmem anormal mi sizce erken dollenme sagliksiz hamilelik olabilir mi
Iyi akşamlar hanimlar yeni hamişleri tebrik ederim.ne güzel görmeye li kalabaliklasmissiniz. Ben regl olmuştum 26 ocakta bu ay farklı geldi bana biraz.rengi çok açık ve pihtisizdi beş günude tamamlamadı birden de bitti hani koyulur biter ya öyle olmadı. Iki gündür sağ kasigimda bir hareket var pit pit atıyor nu yumurtlama belirtisi mi yoksa başka bişeymi ne dersiniz
Benim ilk hamileliğin yanında aldığım 45 kilonun yanında lafı bile olmazBen okadar diyet yaptim 54 e dustum zayif hamile kalayim diye sonra sen 1 ay da hooop tekrar al hepsini yine 57 ile hamile kaldimilkinde 12 kilo ile tamamladim bu da insallah oyle olur
Gözün aydın canım darısı başıma :) Vajinal usg mi yoksa karından mı baktı?Ben p. Tesi gidecektim Dr a çokta uzatmak istemedim. Dün gittim. 5+6 idi dün. bebeğin kalp atışını gördük ama sesi duyamadık. Pıt pıt attığı görülüyordu. Çevrede hafif bi kanama gördü. İş yapma, ağır kaldırma dedi.
Vajinal baktı. Benim bütün hamileliklerimde bu dönemde hep Vajinal bakıldıGözün aydın canım darısı başıma :) Vajinal usg mi yoksa karından mı baktı?
maşallah canım darısı başımızaBen p. Tesi gidecektim Dr a çokta uzatmak istemedim. Dün gittim. 5+6 idi dün. bebeğin kalp atışını gördük ama sesi duyamadık. Pıt pıt attığı görülüyordu. Çevrede hafif bi kanama gördü. İş yapma, ağır kaldırma dedi.
Amin inşallah Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın. Hepimizede sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin insallahmaşallah canım darısı başımıza
Tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza:)Merhaba kızlar
Bende katıldım aranıza
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım hoşgeldin aramıza:)
Tebrik ederim canım hoşgeldin.Merhaba kızlar
Bende katıldım aranıza
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?