2018 Ekim Anneleri

Hayirlisi olsun insallah hakkimda. Bu bulantilar gogusteki siskinliklerde kanamadan sonra mi geciyor. Bugun dayanamadin test yaptim tekrar gecen sefere gore daha belirgin cikti... bi mudahalede bulunuldu mu dr falan dusuk icin. Bekliyecekmiyim kanamanin baslamasini

Allah yardımcınız olsun zor. Ama hiç miğde bulantısı yaşamamakta zor :) ne bulduysa yiyesi geliyor insanın :)

Iyi akşamlar hanimlar yeni hamişleri tebrik ederim.ne güzel görmeye li kalabaliklasmissiniz. Ben regl olmuştum 26 ocakta bu ay farklı geldi bana biraz.rengi çok açık ve pihtisizdi beş günude tamamlamadı birden de bitti hani koyulur biter ya öyle olmadı. Iki gündür sağ kasigimda bir hareket var pit pit atıyor nu yumurtlama belirtisi mi yoksa başka bişeymi ne dersiniz

Cnm onu doktorun belirliyor , takip ediyorlar, beta bakılıyor ,düşüyor düşüyor sonra diolr kanama başlr ki büyük ihtimal başlıyor, eğer başlamazsa alttan hap veriyorlar onu vajinal koyuyorsun,öule düşüyor gene düşmezse kürtaj.meme ağrısı ve bulantılarda aynen knama bittikçe vajen temizlendikçe geçiyor

erken dollenme hakkinda bilgisi olan annelere bir sorum olacak benim benim sat 11 ocak ti ve reglim 3 gun max 4 gun surer. 8 subat bir sonraki regl tarihi ben 9 gun varken meraktan test yaptim ve birisi baya silik cift ciZgi cikti daha sonra dijital olan test cubuklarindan aldim direk hamile yaZdi. Yani 30 ocakta ogrendim. Kizimi 2 gun kala ogrenmistim sorun yoktu ama 9 gun varken ogrenmem anormal mi sizce erken dollenme sagliksiz hamilelik olabilir mi

Canım erken döllenme ile ilgili bilgim yok ama vesveseye kapilmamaya çalışın bence. Allah verdim dediyse bebek herturlu yaşar hayırlısıyla. Bol bol dua edin.

Kan vermismiydin canım öncesinde?
Ben kan verip beta değerine baktırmanı öneririm normal reglin gb olmadiysa.

Canim sagliksiz olmaz.Burda Masal806 'da cok erken ogrenmisti galiba yanlis hatirlamiyorsam.Arkadasimda öyle oldu.
Keseyide kalp atislarinida erkenden gördüler :)

Bende ilk kizimda oncesinde hic ogrenememistim ustelik 2 gun gunum gectiginde degerim 2062 idi.Oncesinde testlerde vs sadece gunumun gecesinde cok cok silik cikmisti.Bu kez bata 4 gun kala testte cizgiyi gordum.Degisiyor demek :)

Ben okadar diyet yaptim 54 e dustum zayif hamile kalayim diye sonra sen 1 ay da hooop tekrar al hepsini yine 57 ile hamile kaldim ilkinde 12 kilo ile tamamladim bu da insallah oyle olur
Benim ilk hamileliğin yanında aldığım 45 kilonun yanında lafı bile olmaz

Gözün aydın canım darısı başıma :) Vajinal usg mi yoksa karından mı baktı?

maşallah canım darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…