Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKizlar bugun dr. a gttim..
Sat a gore 5+4
Dr.a gore 5+0
Vajinal ultrasonla bakti dr...
Kese 9.4 mm
Beta hcg 6500 ..
Kalp atisi icin 10 gun sonra dedi ..
Bi de yara var dedi ama bi sey yapilip yapilmiycagini soylemedi..hepimize saglikli gebelikler insallah
Hoşgeldin canımİyi aksamlar kızlar bı Ekim annesi daha geldi :) biz henüz keseyi göremedik salı günü tekrar gideceğiz bakalım bu sefer gözükecek mi kese.kac haftalıkken gözüküyor bu arada ?
Ben 4w4d haftaya gidecem drHoşgeldin canım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
5+3te göründü benim
Haftaya görünür canımBen 4w4d haftaya gidecem dr
Ben hep dinlennyorum arada ağrılarım oluyor sende oluyor mu canımHaftaya görünür canım
Bende acile gitmiştim lekelenme olmustu o şekilde bakıldı salı tekrar gideceğim kontrole
Merhaba
İyiyiz çok şükür benim de sabah biraz bulantım oldu şuan yok ama belim ağrıyor sizde de var mı
Tebrik ederim canim.Saglikla gelsin
Ben hic kan testi yaptirmadim . Idrar testinde gordum.5 gun once adet olmaliydim.Bir kizim var.Biraz buyusun de keseyi gormeye giderim ins.
Canım sen tecrübeliymişsin ilk olunca tabi dahadbi heyecanlı oluyor insan :)Tebrik ederim canim.Saglikla gelsin
Ben hic kan testi yaptirmadim . Idrar testinde gordum.5 gun once adet olmaliydim.Bir kizim var.Biraz buyusun de keseyi gormeye giderim ins.
Cok sevindim canim allahim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin annesi.. dis gebeligin nekadar kotu oldugunu ben 4disgebelik yasamis biri olarak cok cok iyi birilim allah dusmanima bile yasatmasin..Hoşbuldum canım
İnşalllah sağlıkla kucağına alırsın miniğini
Çok sevindim canım
60 la başladık, 58 e düştüm bile. Iştah sıfır. Buun ilk bulantı başladı. Ama şiddetli değildi. Iki üç güne başlar. 50 ye kadar düşerim.güleyim mi aglayayim mı?
Oğlum da 52 ile hamile kalmıştım. 49 a düşmüştüm 74 le doğuma girmistim. Kızım da 58 le hamile kalmıştım 50 ye düşmüştüm 64 le doğuma gitmiştim.
Ne kadar şanslısınız... Maşallah...Ya bi kere de ben herangi birşeyde kilokvereyim.... Hep alırım yaaa.. Daha hamile olduğumu öğrenmeden iştahım açılmıştı tartılmaya korkuyorum. Sabahları açlığıma uyanıyorum midem gurulduyor resmen
Bana 2000de görünür kese demişti dr niye öyle farklıki1100 de zzten görünmezki usg de 5 gun daha beklemen lazım değerin 4000 üstü olduğu zmn görünÜr benimde yaklaşık 1600 civarı 1 hafta sonra gidecem dr kese için
Alttan ultrasonla görünür senin dediğin ,benım bahsettıgm karnındanBana 2000de görünür kese demişti dr niye öyle farklıki
Kızlar birşey soracağım nasıl besleniyorsunuz? Özellikle tecrubeli annelerden cevap bekliyorum. Mesela ben tatlıya cok düskünüm ve hergün yiyorum internete bakacak olursak herşey tehlikeli siz nasıl besleniyorsunuz merak ettim. Bir de çay kahve yok ya çok zorlanıyorum onun yerine içtiğiniz bir içe
Kafein tuketmiyorum cok sekerli tatlı ,unlu mamullerden uzak duruyorum ,protein ,kalsiyum,potasyum,magnezzyum açısından gerekli besinleri yiyorum.gunde iki yumurta,kahvaltıda süt,,sabah ve akşam ceviz,marul yiyorum ,fast food yiyeceklerden,asitli içeceklerden uzak kalmaya çalışıyorumKızlar birşey soracağım nasıl besleniyorsunuz? Özellikle tecrubeli annelerden cevap bekliyorum. Mesela ben tatlıya cok düskünüm ve hergün yiyorum internete bakacak olursak herşey tehlikeli siz nasıl besleniyorsunuz merak ettim. Bir de çay kahve yok ya çok zorlanıyorum onun yerine içtiğiniz bir içecek var mı
merhaba hanımlar :) nasılsınız?
bebişler nasıl?
bugün hafif bulantılarım oluyor belki de çok yediğimdendir :)
İyi aksamlar kızlar bı Ekim annesi daha geldi :) biz henüz keseyi göremedik salı günü tekrar gideceğiz bakalım bu sefer gözükecek mi kese.kac haftalıkken gözüküyor bu arada ?
Kızlar birşey soracağım nasıl besleniyorsunuz? Özellikle tecrubeli annelerden cevap bekliyorum. Mesela ben tatlıya cok düskünüm ve hergün yiyorum internete bakacak olursak herşey tehlikeli siz nasıl besleniyorsunuz merak ettim. Bir de çay kahve yok ya çok zorlanıyorum onun yerine içtiğiniz bir içecek var mı
Ara ara kasıklarım ağrıyor canımBen hep dinlennyorum arada ağrılarım oluyor sende oluyor mu canım
Şuan üçüncüye hamile olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, ilk aylarda beslenmiyorum.Kızlar birşey soracağım nasıl besleniyorsunuz? Özellikle tecrubeli annelerden cevap bekliyorum. Mesela ben tatlıya cok düskünüm ve hergün yiyorum internete bakacak olursak herşey tehlikeli siz nasıl besleniyorsunuz merak ettim. Bir de çay kahve yok ya çok zorlanıyorum onun yerine içtiğiniz bir içecek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?