Hoşgeldin :)Slm..bn de varim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin :)Slm..bn de varim ..
Hadi inşaallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin :)Slm kizlar. Sabah test yaptim cift cizgiyi gordum hala sokta gibiyim. 4 yasinda bir kizim var. 2. geliyo sanki.
Tesekkur ederim beraber olsun insallahbenim de oğlum var 4 yaşında :) hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah. Benim çizgi silik, aslında o yüzden tam emin olamamakla beraber yarin sabah yine test yapacam:) test yapa yapa bi hal oldum zaten herkesin gönlüne görebilir insallah
Sagol canim. Sana da insallah.Hadi inşaallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin :)
Bende de var o durum. Ilkinde 11 kilo aldim ona guvenip 30 almam insMerhaba hanımlar
Iştahla başım dertte ölümüne yiyorum.. Ne yapsam bilemedim. Kilolar alıp başını gidecek daha ilk ayda
İyiyiz canım sen nasılsınnTatlı anne adayları nasıllar bu topık cok hosuma gıdıyor gırmeden duramıyorum
Slm kizlar. Sabah test yaptim cift cizgiyi gordum hala sokta gibiyim. 4 yasinda bir kizim var. 2. geliyo sanki.
Ve regl oldum varmıdır yokmudur sıkıntısı bitti.
Gozunaydiinn❤saglikla devam eder insallah..Benimde kizim 2014/Mayıs doğumlu.
Tesekkurler
Iyi hissediyorsan iyidir.Insallah saglikla gelirKizlar bende carsamba gunu normal gebelik testinde gormustum cift cizgiyi.
Bu sabah yine yaptim daha koyuydu.
Kan verdim 65,97 cikti❤
Batım 28 Ocak normalde.
Bi onceki dış gebelikti,gecirdigim icin tekrar olma riski artik daha fazla ama insallah iyi olacak hersey,iyi hissediyorum❤Dualarınızı esirgemeyin❤
İyiyiz canım sen nasılsınn
Evet, var.Kozlar koyulasma var dımı
Aynısını yaşadım ama 4 -5 günde geçti bende :)Iyi akşamlar herkese, dün ben de test yaptım çift çizgi çıktı :) ama ilk hamileliğim çok farklıydı. Şimdi acayip bi şekilde yanma var midemde ve böyle bi boşluğa düşmüş gibiyim. Sizde de bu hisler var mı.
Noldu ki? Inşallah bir sıkıntı yoktur.Iyıym cnm nasıl gıdıyomvqrmı bısıler az once bıseyler geldı benden korktm akıntımgelıyo sanırom baya ıslagım
Bıraz renksız akıntım var ıslagım cnm yaNoldu ki? Inşallah bir sıkıntı yoktur.