• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba hanımlar:halay:
Iştahla başım dertte :eek: ölümüne yiyorum.. Ne yapsam bilemedim. Kilolar alıp başını gidecek daha ilk ayda :işsiz:

benim de oğlum var 4 yaşında :) hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah. Benim çizgi silik, aslında o yüzden tam emin olamamakla beraber yarin sabah yine test yapacam:) test yapa yapa bi hal oldum zaten herkesin gönlüne görebilir insallah
Tesekkur ederim beraber olsun insallah :KK200:

Kizlar bende carsamba gunu normal gebelik testinde gormustum cift cizgiyi.
Bu sabah yine yaptim daha koyuydu.
Kan verdim 65,97 cikti❤
Batım 28 Ocak normalde.

Bi onceki dış gebelikti,gecirdigim icin tekrar olma riski artik daha fazla ama insallah iyi olacak hersey,iyi hissediyorum❤Dualarınızı esirgemeyin❤

Kizlar bende carsamba gunu normal gebelik testinde gormustum cift cizgiyi.
Bu sabah yine yaptim daha koyuydu.
Kan verdim 65,97 cikti❤
Batım 28 Ocak normalde.

Bi onceki dış gebelikti,gecirdigim icin tekrar olma riski artik daha fazla ama insallah iyi olacak hersey,iyi hissediyorum❤Dualarınızı esirgemeyin❤
Iyi hissediyorsan iyidir.Insallah saglikla gelir :dua:

Kozlar koyulasma var dımı

Eklentiler

• 174D5118-E50D-44E8-B56C-2DAABC28E0E5.jpeg
    174D5118-E50D-44E8-B56C-2DAABC28E0E5.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 56
Iyi akşamlar herkese, dün ben de test yaptım çift çizgi çıktı :) ama ilk hamileliğim çok farklıydı. Şimdi acayip bi şekilde yanma var midemde ve böyle bi boşluğa düşmüş gibiyim. Sizde de bu hisler var mı.

Iyi akşamlar herkese, dün ben de test yaptım çift çizgi çıktı :) ama ilk hamileliğim çok farklıydı. Şimdi acayip bi şekilde yanma var midemde ve böyle bi boşluğa düşmüş gibiyim. Sizde de bu hisler var mı.
Aynısını yaşadım ama 4 -5 günde geçti bende :)

Back