• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Evet 1 embriyo zaten tek embriyom oldu
Esimde sperm yok ameliyat ile sadece 4 sperm bulundu
1 embriyo oluştu
Şişli memorial de yaptırdım
Sen nerde yaptirdin
Ben ümraniye erdem de yaptirdim bizde yumurtalardada spermedede sorun yoktu tüplerim sorunluydu 4disgebelik gecirdim ve tüplerimi aldirmaj zorunda kaldim. Tüp bebekten baska sansim yoktu. Az doz ilac uygulandi 2yumurtam olustu 1ini kullandilar oda insallah tutmustur:)

Ertesi gun silik çıkınca o test doğru oluyor mu canim benim sekiz gün kala silik çıktı ama yarım saatte filan göründü ben test bozuk diyordum.
Canim bende öyle biliyordum o yuzden tekrarlardim testi 5dk icinde silik cizgi ortaya cikti digeri cok cok erkenmis o yuzden test kuruyunca olusmustu guvenmemistik tabi.. ama en guvenlir kan testi yarin insallah belli olacak:)

Tesekkur ederiimm :)
Yarin sabah ve Salı sabahı vereceğim canim.
O sonuca gore Persembe ya da cumarteside verecem.Artışın duzenli oldugunu gormemiz gerekiyor.
Sen nasilsin?Durumlar nasil?

Evett :) hala da gorusuyoruz canim.

Hosgeldiinnn :))))

Bekliyordum senden boyle bi haber :) herseyide boyle gider galiba masallah :)

Icin rahatlamistir,iyi yapmissin ❤
Gozunaydiinn

Bak arkadaslarin takviminin altinda eklemek icin tiklayon diyor kisa yoldan tikla :) mesela 1 ekimse tahmini dogum 01-10-2018 yaz ve kaydet canim:KK66:

Ya biliyodum yaaa. İsmin biyerden tanıdık geliyodu. Ben oğluma hamileyken full 2014 Mayıs annelerini takip ediyodum ama üye falan değildim o zaman :D

Tskler canım hayırlısıyla kalp atışında duyalim o zamn rahatlicam

Duyucaz inşaAllah canım. Sağlıklı hamilelikler geciricez inşaallah hepimiz. :KK200:

Aaay ne güzel baya kalabaliklastik:anneadayı::emir_bebek:
Ssvd yapabilmek için doktor ve hastane arayışına girdim. Florence Nightingale'e gideceğim sanırım.. Bu hastane hakkında fikri olan var mı doğum konusunda ?

Hiç duymadım canım. Doktorlar ve fiyatlar hakkında bilgin olursa bana da söylersen iyi olur. Bende bir yandan arastiririm. Bilgim olursa söylerim sana da

Arkadaşlar daha öncede yazmiştim tüp bebek transferi oldugumu.. dün cok eeken olmasina ragmen dayanamayip idrar tahlili yaptim coook silik ama cift cizgi gördük cok sukur.. yarin kan verecegim dua edin ne olur bebek haretim sona ersin insallah butun isteyenlere versin rabbimmm.:)
inşaAllah canım bebeğini sağ salim kucağına alırsın :KK200:

Benim bat 11 ocak daha var çok istiyorum kızlar çok kötüyüm aslında 2 defa düşüğün oldu pazar 1 yıldönümum bütün dktr profoserle görüştüm bi sonuç bulunamadı çok üzgünüm psikoljim bozuldu her gün rüyalarımda öğretmenim öğrencilerimle unutuyorum ama eve geldiğim de yalnız kaldığım da çok ağlıyorum kimseyle paylaşamıyorum yardımcı olun bana dua edin hamillerin dua kabul olur.

Canım kendini bu kadar kasma. Gerekirse psikolojik destek al. Böyle yıpratma kendini. O kadar çok duyuyorum ki kendini üzmeyi bırakınca hamile kalanları. Rahatlamak gerekiyo galiba. Elbette çok üzülüyorsun. Ama bebeğin için sakin olmaya çalış ki sana gelsin bir an evvel. Ve şuna inaniyorum. Hayatta yaşadığımız her zorluk bir sonraki aşama için bizi daha da güçlü kılar. Şu hayatta hiçbir şey boşuna değil. Sakın unutma. Dualarım seninle olacak. :((

Herkese merhaba:) beklenen adet gunume 2 gun var ve bugun evde predictor early erken gebelik testi yaptim. 7 aydir deniyoruz umudum yoktu sonra bi baktim ikinci cizgi silik. Hemen bi klinige gidip kan tahlili yaptirdim pozitif cikti:) insallah ekim ayinda dogacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Buarada ovulasyon testi sayesinde hamile kaldim. İlgililere duyurulur

Hayirli olsun oskun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin :)

Canım kendini bu kadar kasma. Gerekirse psikolojik destek al. Böyle yıpratma kendini. O kadar çok duyuyorum ki kendini üzmeyi bırakınca hamile kalanları. Rahatlamak gerekiyo galiba. Elbette çok üzülüyorsun. Ama bebeğin için sakin olmaya çalış ki sana gelsin bir an evvel. Ve şuna inaniyorum. Hayatta yaşadığımız her zorluk bir sonraki aşama için bizi daha da güçlü kılar. Şu hayatta hiçbir şey boşuna değil. Sakın unutma. Dualarım seninle olacak. :KK43:(
Çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun.

Ben ümraniye erdem de yaptirdim bizde yumurtalardada spermedede sorun yoktu tüplerim sorunluydu 4disgebelik gecirdim ve tüplerimi aldirmaj zorunda kaldim. Tüp bebekten baska sansim yoktu. Az doz ilac uygulandi 2yumurtam olustu 1ini kullandilar oda insallah tutmustur:)
Bende Ümraniye erdemin orda çalışıyorum :) nerde oturuyosun peki.

Ya biliyodum yaaa. İsmin biyerden tanıdık geliyodu. Ben oğluma hamileyken full 2014 Mayıs annelerini takip ediyodum ama üye falan değildim o zaman :KK70:

Duyucaz inşaAllah canım. Sağlıklı hamilelikler geciricez inşaallah hepimiz. :KK200:

:)))))yaa ne güzelll.
İnşallah beraber olurlar yine bakalim nasip :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
2. kan testimi verdim bekliyorum.
Ne uyku var ne de iştah
Herşey sıfır:KK17::KK17::KK17:
İnşallah değerim artmış tavan yapmıştır.:dua::dua:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
2. kan testimi verdim bekliyorum.
Ne uyku var ne de iştah
Herşey sıfır:KK17::KK17::KK17:
İnşallah değerim artmış tavan yapmıştır.:dua::dua:

Layığıyla artmıştır insallah saglikla canim❤❤
Ne zaman cikacak?

Normali %60 zaten canım sağlıklı bir gebelik olacak inşallah :KK66:

İnşaALLAH Öyledir
Merkezden cevap bekliyorum bakalım
Muhtemelen 2 gün sora yine test isteyecekler
Ama benim şu 2 günü zor geçirdim zaten
Tekrar beklemeye dermanım mecalim kalmadı

İnşaALLAH Öyledir
Merkezden cevap bekliyorum bakalım
Muhtemelen 2 gün sora yine test isteyecekler
Ama benim şu 2 günü zor geçirdim zaten
Tekrar beklemeye dermanım mecalim kalmadı

Rahat ol stres çok zararlı canım. Sen zor kısmı başardın hamilesinnn tadını çıkar :))

Back