• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar, cocuklarin kiyafetlerini ben hala ayri yikiyorum ve duru granul sabun kullaniyorum. Artik bebek degiller malum ustleri disarida daha cok kirleniyor hala ayri yikamaya devam.ederim ama detarjani degistirmek istiyorum sizler neyle yikiyorsunuz?
Ben de ayrı yıkıyorum. Ön yıkama gözüne biraz omo koyuyorum. Normal göze yine bebek deterjanı (minoris). Ekstra durulama yapıyorum ve yumuşatıcı gözüne sirke koyuyorum.

Boron dan memnun musun? Toz formunu kullananların içindeki enzimden dolayı öksrüdüğünü okumuştum biraz tereddüt ettim bu yüzden
deterjan kokulari konusunda cok hassastir vucudum yani yumusatici olsun biraz keskin kokulu birsey olsun hemen oksurur nefesim daralir oyle soyleyim.boronda oyle bi sorun yasamadik bir senedir kullaniyoruz.

Arkadaslar, cocuklarin kiyafetlerini ben hala ayri yikiyorum ve duru granul sabun kullaniyorum. Artik bebek degiller malum ustleri disarida daha cok kirleniyor hala ayri yikamaya devam.ederim ama detarjani degistirmek istiyorum sizler neyle yikiyorsunuz?

Ben ikisinin esyaları zaten dolduruyor diye ayrı yıkıyorum zaten çok cıkıyor bahcedeler hep.
Deterjan konusunda ayırmıyorum ama çünkü bizimkinede dikkat ediyorum. Green Clean kullanıyorum. Naturelive ürünlerindende çok memnunum. Biçok yerde kullanabikeceğin içeriği temiz deterjanlar var incelemeleriyle. Bence sizinkilerle yıkayabilirsin deterjan sabit olduktan sonra.
Aslında böyle bi ayrıma gerek bile yok yani deterjan konusuna dikkat edince ki bunu bizde hakediyoruz :)
Yumuşatıcıda sirke su ve yağ (limon, lavanta vb) kullanıyorum

Leke konusunda aslında bekleyince cıkmıyorlar. Herseyde hemen yıkanmıyor tabii. Çok bekletmiyorsan sabunlu su yap içine koy yıkayana kadar. Ben makineye atmadan sabunla bi akıtıyorum.

Son düzenleme:
kendimiz icin yumusatici kullanmiyorum sivi deterjan kullaniyorum onun kokusu kaliyor birde kurutma makinesi yumusacik yaptigindan extra yumusaticiya ihtiyac duymuyorum acikcasi.
Bizimkilerle beraber yikamak pek icime sinmiyor acikcasi bilemedim..
En iyisi bizim.su muhendisin sayfasini bi kurcalamak sanirim😉

kendimiz icin yumusatici kullanmiyorum sivi deterjan kullaniyorum onun kokusu kaliyor birde kurutma makinesi yumusacik yaptigindan extra yumusaticiya ihtiyac duymuyorum acikcasi.

Bende eşimin işte giydikleri, çamaşırlarımızla fln karıstırmıyorum.Ufaklığın çamaşırlarını havalandır ama tavsiye ederim, hava tazeleyici temizleyicidir.

Arkadaslar tatile geldik guya antalya ya burası gunduz çok sıcak aksamda çok soğuk bizimkoşturup terledi burnu akiyo hafifte atesi var doktorunu arayıp ilac aldim ama hızlı çözüm ne önerirsiniz odada geciyo şuan tatil resmen

İç çamaşır yoksa bazen bizimkilerle yıkadığım oldu acil yıkanacak şeyleri.

Arkadaslar tatile geldik guya antalya ya burası gunduz çok sıcak aksamda çok soğuk bizimkoşturup terledi burnu akiyo hafifte atesi var doktorunu arayıp ilac aldim ama hızlı çözüm ne önerirsiniz odada geciyo şuan tatil resmen
Ya geçmiş olsun üzüldüm. Önerim yok sadece geçmiş olsun demeye geldim.

Sıcak suya limon sıkıp balla tatlandır. Artık biberonla mı içer, pipetle mi.. mümkün olduğunca içirmeye çalış. Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun.
Limonla ayak altına masaj yap biraz uzun uzun.
Normalde 1cay bardağına 1tatlı kaşığı sirke 1tatlı kaşığı bal derim ama orda bulmakta zor olur belki sirke marketten (katkılı) olmaması lazım.
İnşallah gerek kalmamıştır hiçbirine, sabah temiz temiz denize girmek temizler onu 😍

Geçmiş olsun.
Limonla ayak altına masaj yap biraz uzun uzun.
Normalde 1cay bardağına 1tatlı kaşığı sirke 1tatlı kaşığı bal derim ama orda bulmakta zor olur belki sirke marketten (katkılı) olmaması lazım.
İnşallah gerek kalmamıştır hiçbirine, sabah temiz temiz denize girmek temizler onu 😍
Dun gece calpol ve anlina eklem yerlerine bez koyarak 36.3 e düşürdüm sabah yine çıktı denize soktum biraz düşürdüm yine inşallah daha çıkmaz da ilaca gerek kalmaz limonu akşam yemekhaneden istiyim yatmadan önce yaparım artık ama tuzlu su burnuna iyi geldi akması durdu

Merhaba arkadaşlar myminibaby kolluk kullananlar nerden aldınız 250 tl idi trendyolda şuan 600 görünüyor 🙄

Ayy geçmiş gitmiştir inşallah Mihrimah iki gün 40 derece ateşle yattı hiç düşmedi limonlu çorap giydirdim ayağına bi de küvetine su doldurup içinde oynattım diğer türlü ılık bez falan koydurmadı 3.gün sabah düştü ateşi çok şükür .. Orda pek mümkün olmaz belki ama aklında olsun yine de kestane balı zerdeçal zencefil çubuk tarçın karanfil defne yaprağı limon dilimleri kavanoza kapatın suyu çıkınca şurup gibi içirebilirsin kendinizde tüketebilirsiniz ben zorla sabah öğlen akşam bu karışımdan içirdim sabahına gözü açıldı çok şükür

Merhaba arkadaşlar myminibaby kolluk kullananlar nerden aldınız 250 tl idi trendyolda şuan 600 görünüyor 🙄

O kadsr yolmasınlar :)
İnstagramda Wufiiii var, göz gezdir canım.
Kolluğa bakış açısı biraz farklı.
Kullanmayan olarak atlamamda komik,😂😂

O kadsr yolmasınlar :)
İnstagramda Wufiiii var, göz gezdir canım.
Kolluğa bakış açısı biraz farklı.
Kullanmayan olarak atlamamda komik,😂😂
Geçen sene swimtrainer simit aldım hiç kullanmadı istemedi bu sene kolluk alayım dedim fiyatı düşer diye tatil zamanına kadar bekleyim dedim bi baktım şoka girdim :)

Canım ne gerek var ya. Standart kolluk verdi komşumuz. Bim’de falan aynısı var. Çok da güzel yüzüyor. 250 bile çok ki bence.

Bir hafta okula gittim. Topu topu 2-3 saat. Kaygı oluştu çocukta. Bi sn ayrılmıyor dibimden. Az uzaktaki koltuğa gitsem anneeaaa diye bağırıyor. Kimseyi istemiyor. Hiç böyle değildi.

Bir hafta okula gittim. Topu topu 2-3 saat. Kaygı oluştu çocukta. Bi sn ayrılmıyor dibimden. Az uzaktaki koltuğa gitsem anneeaaa diye bağırıyor. Kimseyi istemiyor. Hiç böyle değildi.
Ben de oğlanı yaz okuluna götürürken 1 saatliğine babaanneye bırakıyordum kızımı, 180° değişti huyu suyu 😔 çok ıyiyiz, harika anlaşıyoruz diyor babaanne ama ben gelince çocuk ağlama krizlerine giriyordu. O zamandan beri peşimi bırakmıyor, her ayağa kalktığımda ağlıyor. Gideceğim korkusu kaldı çocukta. Abisi okula başladığında yine aynı şeyler yaşanacak 😔

Ben de ayrı yıkıyorum ama deterjan ortak. Boron'dakoku vs yok ilk onu tercih ettim aksi bi durum olmadı. Hatta yrni doğan bebegimin kıyafetlerini de onunla yıkadım daha 40 ımız cıkmadı, bi terslik olmadı sükğr..

bizde tam tersi gunde 6 saat ya da 9 saat halasinda vakit gecirdigi gunler oluyor.gayet neseli.hic beni aramiyor.heralde evde onunla olmaktan sikildigimi hissediyordur :D VosVos35 VosVos35

Back