Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene simiti taktırmadı bu senede kolluğu istemezse diye uygun bir şey alalım dedim bende ama eşim biraz değişik bu konularda pek uzlaşamıyoruzCanım ne gerek var ya. Standart kolluk verdi komşumuz. Bim’de falan aynısı var. Çok da güzel yüzüyor. 250 bile çok ki bence.
Artık kolluk bizim günlük eşyamız oldu. Dedeye gitmek istemezse kollukla geliyor dede. Koşa koşa gidiyor o zaman.Geçen sene simiti taktırmadı bu senede kolluğu istemezse diye uygun bir şey alalım dedim bende ama eşim biraz değişik bu konularda pek uzlaşamıyoruz
Yaa çok güzel kızım bir yaşına girdiğinde istiyordum bende şuan olmasınıda çok isterdim ama nasip değilmiş demek .. bazı problemlerden dolayı tedaviye gitmedim doğal yolla olursa diye akışına bıraktım o da olmadı bekliyorumTatil mi!! O ne ki biri göğsümde biri dizimde, öbür memeyi ona vermemi bekliyor..
Mrb bebek için de kurutma makinesini kullaniyor msnz? Ilk dönemlerde de kullandnz mi sonrasında ütü yaptınız mı?kendimiz icin yumusatici kullanmiyorum sivi deterjan kullaniyorum onun kokusu kaliyor birde kurutma makinesi yumusacik yaptigindan extra yumusaticiya ihtiyac duymuyorum acikcasi.
Bizimkilerle beraber yikamak pek icime sinmiyor acikcasi bilemedim..
En iyisi bizim.su muhendisin sayfasini bi kurcalamak sanirim
bizim kız bir şey istemiyor beni bırakın diyor rahat edemedi sanırım simitle belki kollukla daha rahat ederArtık kolluk bizim günlük eşyamız oldu. Dedeye gitmek istemezse kollukla geliyor dede. Koşa koşa gidiyor o zaman.
Merhaba soruya cevap vermek istedim kurutma makinasından çıkan çamaşırların tozunu gördükten sonra hiç asmadım diyebilirim benMrb bebek için de kurutma makinesini kullaniyor msnz? Ilk dönemlerde de kullandnz mi sonrasında ütü yaptınız mı?
Ya Ben Allah izin verirse doğum yapcam da ilk aylarda bile kullansam mi bilemedm yani makineden cok memnunum kullanmak mantikli geliyor bana da belki ilk kıyafetler çekmesin diye asarm ama sonrasında kullanırım heralde diye düşünüyorum bebek modu var zten sonrasında ütulüyor muyuzMerhaba soruya cevap vermek istedim kurutma makinasından çıkan çamaşırların tozunu gördükten sonra hiç asmadım diyebilirim ben
İlk zamanlarda ütüle tabi. Ben artık ütülemiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ya Ben Allah izin verirse doğum yapcam da ilk aylarda bile kullansam mi bilemedm yani makineden cok memnunum kullanmak mantikli geliyor bana da belki ilk kıyafetler çekmesin diye asarm ama sonrasında kullanırım heralde diye düşünüyorum bebek modu var zten sonrasında ütulüyor muyuz
Aminnn peki ilk aylarda kendi kiayfetlerimizi de bebek deterjaniyla mi yikamalyz sizce ne de olsa hep kucaktalar?İlk zamanlarda ütüle tabi. Ben artık ütülemiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk zamanlar ütüledim şimdi de ütülüyorum arada ütülemediğim oluyorYa Ben Allah izin verirse doğum yapcam da ilk aylarda bile kullansam mi bilemedm yani makineden cok memnunum kullanmak mantikli geliyor bana da belki ilk kıyafetler çekmesin diye asarm ama sonrasında kullanırım heralde diye düşünüyorum bebek modu var zten sonrasında ütulüyor muyuz
Ben eti bor matik kullandım yumuşatıcı falan kullanmıyorum parfüm makyaj malzemesi vs hala kullanmıyorum deodorant yerine karbonat limon kullanıyorum :) ev temizliğinde de sirke limon karbonat kullanıyorum bulaşık deterjanını da yeşil anneden aldım memnunum reklamdan gitmem inşallahAminnn peki ilk aylarda kendi kiayfetlerimizi de bebek deterjaniyla mi yikamalyz sizce ne de olsa hep kucaktalar?
Amin cumlemzle tsekkrler cevaplr icinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk zamanlar ütüledim şimdi de ütülüyorum arada ütülemediğim oluyor
Aslında kendi kıyafetlerimizde de yumuşatıcıdan uzak dursak ve daha çevreci ürünlere yönelsek sadece bebek için değil bizim sağlığımız için de en iyisi.Amin cumlemzle tsekkrler cevaplr icin
Memeyi bıraktıran arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir mi kademe uyguladım ama mümkün değil meme isteyince başka bir şeyle oyalayamıyoruz .. Bir de anneciiimmm meme emceemmmm diye ağlıyor dayanamıyorum bende onla beraber ağlıyorum nasıl bırakacak hiç bilmiyorum şuan
canim bence hem o hazir olmali hem sen de gercekten artik emzirmek istemedigini hissetmen lazim.biz 1.5 yas oncesi gece beslenmesini kestik.gece uyandikca su icti.1.5 yasta gunde 2 ye dusurduk.o zaman sokaga cikma yasaklari vardi baba da evde olunca evde surekli bi hareket halinde oyaladik meyve kuruyemis yogurt oyunlar vs.21 aydan sonra 2-3 gunde 1 emmeye basladi.simdi sanirim birakti en son ne zaman emzirdigimi hatirlamiyorum.ama oglum gayet istahli yemek yiyordu yani artik besin anlaminda memeye ihtiyac duymuyordu.sadece yakinlik rahatlama hissi gibi.bizim bu surec 5 aya yayildi yani uzun bi zaman oyle dusun.belki sen de hazir degilsindir emzirmeyi birakmaya.once gunde 1 ogunu atlayarak sonra 2 ogun derken derken birakabilir birkac ayda.hem sen hem o da zorlanmaz.Memeyi bıraktıran arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir mi kademe uyguladım ama mümkün değil meme isteyince başka bir şeyle oyalayamıyoruz .. Bir de anneciiimmm meme emceemmmm diye ağlıyor dayanamıyorum bende onla beraber ağlıyorum nasıl bırakacak hiç bilmiyorum şuan
Şöyle söyleyim kademeli bıraktırmak mantıklı geldi kademe yapamıyoruz malesef bi anda bıraktırmak istemediğim için azaltarak gidelim istedim iyice çoğaldı ailemle beraberdim 10 gün kadar o sürede destek alarak azalttık ama eve gelince yine aynısı oldu hiç kıyamıyorum bana kalsa 10 yaşa kadar emsin sıkıntı yok ama iki yaştan sonrası pek sağlıklı görünmüyor okuduklarıma göreNeydi sana bıraktırma kararı aldıran? Önce böyle düşün bence.
Meme bırakma söylemek kadar kolay değil malesef, maneviyatı güçlü bişy.
Sen bu hislerdeyken ondan aksini beklemek haksızlık olmaz mı :)
Ekstra bir durum yoksa ertele canım
Evet hiç hazır hissetmiyorum kendimi kızımında öyle ağlaması yalvarıyor resmen şuan gün içinde tekrar çoğaldı sayısını bilemiyorum gece 4 kere kalktıcanim bence hem o hazir olmali hem sen de gercekten artik emzirmek istemedigini hissetmen lazim.biz 1.5 yas oncesi gece beslenmesini kestik.gece uyandikca su icti.1.5 yasta gunde 2 ye dusurduk.o zaman sokaga cikma yasaklari vardi baba da evde olunca evde surekli bi hareket halinde oyaladik meyve kuruyemis yogurt oyunlar vs.21 aydan sonra 2-3 gunde 1 emmeye basladi.simdi sanirim birakti en son ne zaman emzirdigimi hatirlamiyorum.ama oglum gayet istahli yemek yiyordu yani artik besin anlaminda memeye ihtiyac duymuyordu.sadece yakinlik rahatlama hissi gibi.bizim bu surec 5 aya yayildi yani uzun bi zaman oyle dusun.belki sen de hazir degilsindir emzirmeyi birakmaya.once gunde 1 ogunu atlayarak sonra 2 ogun derken derken birakabilir birkac ayda.hem sen hem o da zorlanmaz.
Şöyle söyleyim kademeli bıraktırmak mantıklı geldi kademe yapamıyoruz malesef bi anda bıraktırmak istemediğim için azaltarak gidelim istedim iyice çoğaldı ailemle beraberdim 10 gün kadar o sürede destek alarak azalttık ama eve gelince yine aynısı oldu hiç kıyamıyorum bana kalsa 10 yaşa kadar emsin sıkıntı yok ama iki yaştan sonrası pek sağlıklı görünmüyor okuduklarıma göre