2018 Ekim Anneleri

Yok canım. Dönemsel. Bizimki de korkusuz normalde ama her yere el tutup gitmeye başladık. Dayısının odasına el ele gidiyoruz.

anabelgunes
Nilsibel

Dun baya bunaldim kendime ayiracak 5 dk vaktim yok diye. Ev is cocuk baya bunaltiyor siz boyle anlarda napiyosunuz?bide bende nefret ettigim huyum asla salamiyorum 2 gunde bir illa o supurge acilacak ocakta mutlaka yemegim olacak her yer piril piril duzenli olmali vs koronadan once yardimci ablam her seyi yapardi simdi o da yok her sey bize kaldi gibi hissediyorum Hayir bide cocuk hissedip daha da yapisiyor sonrada uzuluyorum boyle dusundugum icin amaaaan su annelik ne zormus beee

bizde alt kopek dislerini patlatana kadar birkac hafta zor gecti surekli yatakta yanyana yattik gunduz.koltukta da kucagimda oturdu yatti.disler patlayinca normale döndü.ise daha baslamadim.baslamaya korkuyorum da 2 yil olacak evdeyim.

Gece 1den önce yatamıyorum napıyım.atlasın bakıcısı saolsun evı gunluk supuruyor ama aksama kadar aynı hale geri dönüyor.Yemeği atlas uyuyunca yapıyorum yada esım yapıyor bazen.sabah ta normal kalkmam gereken saatten yarım saat erken kalkıp kahvaltı masasını hazırlıyorumkı bakıcının eli ayağı bırbırıne dolasmasın diye.Yemeğim ütüm yoksa iste 10 dan sonra yatana kadar pıneklıyorum.

Hepimiz ayniyiz desene. Bazen diyorum acaba calismayip evde mi otursaydik cocuklarimizi kendimiz buyutur evimizle kendimiz ilgilenirdik ama sonra 11 senedir calisiyorum zoruma gidiyor bu saatten sonra evde oturmak cunku bu tempoya cok alisigim sonumuz hayrolsun ne diyeyim benim su duzen ve temizlik takintilarim beni asiri yoruyor

Süpürge açıyorum, onda sorun yok. Arkasından geziyor. Ama şimdi ütü yaptım. Bir saat boyunca anne anne diye ağladı. Zaten ayda bir ütü yapıyorum. Yere atıyor kendini anne düttüm diyor, sanırım penaltı istiyor. Yemek konusu eşimde. Zaten çok sık yemek yapmıyoruz. Yemiyoruz çünkü. Başka bir ev işi de yapılmıyor. Yaptırmıyor. Gündüz uykumuz da 3 günde bir falan artık.

Kız biz karı koca evdeyiz, yine bir şey yapamıyoruz ki.

Aaa gunduz uykusu bitiyor mu yapmaaaa hic degilse yemek yapiyordum uyuyunca. Meme isini naptiniz devam mi?

ayy icler acisi haline güldüm canim kusura bakma oyle komik anlatiyorsun ki iyi ki varsin :) allah kolaylik versin.

Benim de evde 2 yere takıntım vardı biri kasıklık o kasıklar catallar sırt sırta bakacak ıkıncıı dolap hepsı utulu magaza rafı gıbı duracak.dolaptaki istikrarımı surduruyorum ama kasıklık allah affetsin kasıklar bı yere catallar bi yere ust uste atıyorum.cogu zaman atlasla bırlıkte yaptıgımızdan pek dönüp düzeltme fırsatım da olmuyor.
Bazen bende düşünüyorum çalişmasaydım kendım buyutseydım dıye ama o zamanda buraya butun gün evdeyim bunaldım yazıyor olurduk .Hiç bir acıdan kolay değil cocuk buyutmek.

Aaa gunduz uykusu bitiyor mu yapmaaaa hic degilse yemek yapiyordum uyuyunca. Meme isini naptiniz devam mi?
Bizgündüz uykusunu bırakalı birkaç ay oldu, cokkk nadir uyurgündüz, ya cok erken kalkacak, ya da yolculuk vs yapıyor olacagız.. Az önce uyudu, gece kalkar bir defa, uyanma saatimiz de 9-10 arası..

Allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Sorunsuz sıkıntısız geçen bir doğum olsun ve sonrasında da bolca kolaylıklar diliyorum

Sağlıkla kolay doğum diliyorum, sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah. Doğum sonrası yardım eden olacak mi

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sağlıklacakla kucağına al inşalllah. Bir an doğum anıma gittim geldim. Çok güzeldi o duygular

Allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Sorunsuz sıkıntısız geçen bir doğum olsun ve sonrasında da bolca kolaylıklar diliyorum
aminn sagolasın
Sağlıkla kolay doğum diliyorum, sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah. Doğum sonrası yardım eden olacak mi
inşallahh.. Annem yanımda olacak bayrama kadar, kaynanam da kızıma bakacak evde.. sonrası muallak. Bayramda hetkes evine dönecek, belki birinin peşine takılırım durumuma baglı
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sağlıklacakla kucağına al inşalllah. Bir an doğum anıma gittim geldim. Çok güzeldi o duygular
aminn.. evet o hareketleri cok özlemiştim, ama bu biraz zor geçti. Doğsun istiyorum artık. Sonra gazı pişiği vs kızım da yardım ederse atlatacaz inşallah etmez de kıskançlığa vurursa yandık

Bir tavsiyede bulunayım canım bu süreçte hepinizin işini kolaylaştırır. Kızın zaman zaman kıskanma davranışları gösterecektir ama bunu kıskanmak olarak adlandırmayın ona da bu şekilde söylemeyin olur mu? Yapacağı şeyler o kadar normal olacak ki.evin prensesiyken bir anda ne olduğuna şaşıracak ve belki daha fazla ilgi isteyecek,kardeşinin davranışlarını sergileyecek. Benim kızım üç yaşındaydı kardeşi olduğunda öyle yorulduk ki bir dönem ama hepsi geçiyor. Her şeyi olağan karşılayıp tavrınızı ona göre düzenledikten sonrası kendiliğinden geliyor kendini de çok zorlamamış oluyorsun. Çevren de öyle yaparsa her şey yolunda gider Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…