slm güzel anneler nasilsiniz.
gecmis anneler günunüz kutlu olsun.
buraya giremedim.telefonumun bataryasi bozulmus.surekli kapaniyor.msjlari okumaya kalmadan bi bakmisim kapanmis.
şu korona günlerinde ekstra bi iş çıkınca sinir oluyorum.
korona demisken benim iki üstümdeki doktor koronaya yakalanmis.disariyla irtibatimiz kesik.
cok mecbur kalmadikca cikmiyoruz.
bu ara metehan çift çift diş cıkariyor.malum pisik de en yakın arkadası zaten.
bugün yine pismiş yavrum.dayanamadim esime lazimlık almasini söyledim.hic olmazsa kakasini yapsa iyi olur diye düsünuyorum.
bunda biraz da mihrimoşun etkisi var
lazimlik aldik.geldi.cok sevdi üstüne cikti oturdu filan.
ama sanirim ben bi hata yaptim.lazımlığı banyoya koydum.orada olunca yaklaşmak istemedi.
en son hasta oldugundan beri metehan da banyo yapma fobisi olustu.belki de hasta olur üsütür diye sık yıkamadim.
her banyomuz bağriş çağrış.
banyodan korkuyor.
ne yapsam acaba.tuvaletin lavobosunjn yaninda bi bosluk var
oraya mi koysam?
lazimligin banyoda olmasi süreci kötü etkiler mi?
bu arada biz dün çok kötü bisey yasadik.
esim meyve getirmisti.
erik yeni dunya seftali elma vb.
sofraya oturduk.ben metehana yeni dünya soydum icini disini temizledim.yedirmeye basladim.metehanin da elinde erik vardi.
bian cocuk boğulur gibi oldu.genzine bisey kacmisti.
ben elindeki erigi göremeyince erigi yuttu.tikandi zannettim.parmagimi agzina soktum.bisey yoktu.asagi indi zannettim.
esimde bi yandan cocugun sırtıni sivazliyor.vuruyor.
Allahim allahim diye konusuyor.ben bi tuhaf oldum.
apartmanimizda 4 doktor bir hemsire var.
kostum.karsi komsunun kapisini caldim.giderken icimden Allah elimizden aliyor yavrumuzu.gidiyor diye düsündüm.o kadar kötü oldum ki.geri dondüm.gekdim.esim cocukla uğrasiyor.bu sefer esim parmagini soktu.neyse 2 kere birer lokma cikardi.tabi agzindan kan geldi.öylr korktum ki.
cocuk rahatladi.tir tir titredi korkudan.komsu geldi.balkona cikardi.nefes alsin diye.esimle şok olduk.bütün gece üzerimizden atamadik.
ne zormuş anne baba olmak.bi çocugu hayatta tutmak o kadar zorki.her sey bi tehlike.
Allah korusun meleklerimizi.