Gelmiş geçmiş olsunCok sukur iyi biraz yorgun ve halsiz ama beklenen birşey bu bir hafta hastanede kalicak ve malesef bizi sokmuyorlar
Yaa geçmiş olsun. Bize 2 kol 1 ağızdan yapıldı. Farkı ne acaba.Sağol canım ateş yok şu âna kadar, sadece bacağı şiş ama hareket ettikçe dağılacağını ümit ediyorum, takipteyim
İğneleri 2 bacağa yaptılar bizim. Bir de damla vardı. Koldan yapılan tek aşı verem aşısı bizde. Abisinde de öyleydiYaa geçmiş olsun. Bize 2 kol 1 ağızdan yapıldı. Farkı ne acaba.
yogurduna koymayı denedım yogurduda yedıremedım .Başka bağırsakları yumusatıcak bıseyler bulmam lazım
Sulugu 300 ml gün içinde kaç kere dolduruyorum saymıyorum valla ama iciyor. Sebze de meyvede yiyor. Annem doyurmuyosundur çocuğu diye bir yorum yaptı bence yiyor ama ondan değildir heralde.Su icmesi nasil? Yada bu ara hep kuru seyler yiyorsa corbayla devam etsen? Elma armut kesip eline versen?
Dönem dönem değişiyor işte. Eski durumuna döner inşallah. Avakado seviyorsa yedirebilirsin.yogurduna koymayı denedım yogurduda yedıremedım .Başka bağırsakları yumusatıcak bıseyler bulmam lazım
Bu arada sut evet eskisi kadar zaten yok ama emzirmeyi birakinca lahana buz kompres falan okudum netten var mi onerebileceginiz bir sey mastit olacak kadar sutum yok ama korktum simdi
cok sevindim canim.biz de yaklasik 1 ay once aniden gunde 2ye dusurduk.sabah uyaninca ve aksam yatarken.1 ay olacak daha guzel yiyor ve geceleri pek uyanmiyor.epey rahat edersiniz siz de.ilk birkac gun memelerim cok sisti rahatsizlik hissettim ama sonra memeler alisti bu tempoya.o yuzden bi sure daha boyle devam edicem.2 yasina dogru tamamen birakabilir diye dusunuyorum rahatca.zaten azaltacagin icin birden kesmiyceginden memeler alisir bu duruma.Kizlar kademeli olarak memeyi birakmaya basladik. 1 haftadir gunde 4 sefere kadar dustuk bugun ilk defa gunduz 11 den alsam 8 bucuga kadar emzirmedim ve bu bizim icin buyuk basari zira Eylus artik ben evdeyim diye yarim saatte bir meme istiyordu buna karsilik yemekte yemiyordu yani ona iyilikten ziyade kotuluk yaptigimi farkettim cocukla oyun oynayamiyorum vakit geciremiyorum anne diye degil meme olarak kosuyor pesimden simdi 1 aya yayarak kademeli birakalim diyorum en korktugumsa uyku gecisleri nasil olacak hazir evdeyim hazirana kadar hic degilse ben ise baslayinca annemlerde zorlanmaz cunku onlara da meme meme diye tutturuyodu gun icinde
Ben çok net hatılamıyorum ama genelde koldu bizimde.İğneleri 2 bacağa yaptılar bizim. Bir de damla vardı. Koldan yapılan tek aşı verem aşısı bizde. Abisinde de öyleydi
Kuru incir kürü üzüm denesen, armut?yogurduna koymayı denedım yogurduda yedıremedım .Başka bağırsakları yumusatıcak bıseyler bulmam lazım
Geceleri zorlanmadı mı? Bizimki tüm gece memede?cok sevindim canim.biz de yaklasik 1 ay once aniden gunde 2ye dusurduk.sabah uyaninca ve aksam yatarken.1 ay olacak daha guzel yiyor ve geceleri pek uyanmiyor.epey rahat edersiniz siz de.ilk birkac gun memelerim cok sisti rahatsizlik hissettim ama sonra memeler alisti bu tempoya.o yuzden bi sure daha boyle devam edicem.2 yasina dogru tamamen birakabilir diye dusunuyorum rahatca.zaten azaltacagin icin birden kesmiyceginden memeler alisir bu duruma.
Bu arada sut evet eskisi kadar zaten yok ama emzirmeyi birakinca lahana buz kompres falan okudum netten var mi onerebileceginiz bir sey mastit olacak kadar sutum yok ama korktum simdi
Allah şifa versin tez zamanda..Amin canim yarin bypass olucak 1 tanesi anadamar olmak üzere 3 damar tikaliymis
Azalta azalta gittiğin için muhtemelen yavaslar.
Ama tamamen kestiğinde o ilk günler farkedebilir yine de suan az emsede gün içinde dolabilir hissedersin.
Normalde sütü azaltan seylersen deneyebilirsin, adacayı, maydonoz vs.
Hiç vermediğinde ilk gün emdiği saatlerde, ikinci gün daha ara açarak sağıp şişmesini engelleyebilirsin ama rahatsız olmazsan hiç uyarılmaması daha iyi.
cok sevindim canim.biz de yaklasik 1 ay once aniden gunde 2ye dusurduk.sabah uyaninca ve aksam yatarken.1 ay olacak daha guzel yiyor ve geceleri pek uyanmiyor.epey rahat edersiniz siz de.ilk birkac gun memelerim cok sisti rahatsizlik hissettim ama sonra memeler alisti bu tempoya.o yuzden bi sure daha boyle devam edicem.2 yasina dogru tamamen birakabilir diye dusunuyorum rahatca.zaten azaltacagin icin birden kesmiyceginden memeler alisir bu duruma.
Kizlar bakiciyla görüştüm bi tane daha önce çocuk bakmamış ama kendi çocuklari var 38 yaşında bi kadın. Biraz durgun geldi görüşme sırasında. Daha sonragel başla pazartesi dedim telefonda yol ters geldi işte minibüsler almadı fln neyse bir deneyelim dedi kapattık pazartesi gelicek ama huylandim sanki biraz. Bakici bulmak çok zor işmiş ya
Babamın durumundan dolayı artık gelemeyecek canimTamamen yorumsuzum bu konuda ve suan yukunu omuzlarimda hissettim Allah yardimciniz olsun anne vardi diye biliyorum ama
Ne garip degil mi ilk zamanlar aman nasil sutum artsin aman nasil emzircez 2 saatte bir mi her istediginde mi derken simdi nasil biraktircaz diyoruz :) evet dedigin gibi sisiyor ama oyle aman aman cok degil o yuzden sagmiyorum. 3 e dusurduk sayiyi. Sabah 5-6 gibi, ogle uykusundan once ve gece yatarken. Kademeli olarak biraktirmak sanirim en zoru cunku 2 gun oldu 3 e dusureli ve cok agliyor istedigi zaman oyalamak cok zor oluyorHaziranda ise donucem o zmna kadar hic degilse 2 ye dusursem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?