Kizlar bakiciyla görüştüm bi tane daha önce çocuk bakmamış ama kendi çocuklari var 38 yaşında bi kadın. Biraz durgun geldi görüşme sırasında. Daha sonragel başla pazartesi dedim telefonda yol ters geldi işte minibüsler almadı fln neyse bir deneyelim dedi kapattık pazartesi gelicek ama huylandim sanki biraz. Bakici bulmak çok zor işmiş ya
Peki gece uyanıp meme istemiyor mu, onu nasıl hallettiniz? Benim gözümde büyüyor resmen.. çocuk memeyle bütünleşti iyiceNe garip degil mi ilk zamanlar aman nasil sutum artsin aman nasil emzircez 2 saatte bir mi her istediginde mi derken simdi nasil biraktircaz diyoruz :) evet dedigin gibi sisiyor ama oyle aman aman cok degil o yuzden sagmiyorum. 3 e dusurduk sayiyi. Sabah 5-6 gibi, ogle uykusundan once ve gece yatarken. Kademeli olarak biraktirmak sanirim en zoru cunku 2 gun oldu 3 e dusureli ve cok agliyor istedigi zaman oyalamak cok zor oluyorHaziranda ise donucem o zmna kadar hic degilse 2 ye dusursem iyi olacak
Bi senle ben kaldık galiba. Diyaliz ünitesi gibi meme ünitesiyiz. Benimki dışarda misafirlikte ben okuldayken aramazdı da canı sıkılıyor galiba. Bu hafta evde kırmadık, kemirmedik, bozmadık bir şey bırakmadı. Normal şeylerle oynamıyor. Zararlı olması lazım.Peki gece uyanıp meme istemiyor mu, onu nasıl hallettiniz? Benim gözümde büyüyor resmen.. çocuk memeyle bütünleşti iyicegece kesersem geri uyumaz, ağlamaktan telef olur benimki.. dün gece 6 kere kalktı, bittim.. günde 20 kere falan emiyor, oyalayacak avutacak kimse de yok.. aklına koydu mu mutlaka emiyor..
Bizi görünce istiyorlar sanırım. Gerçi bahçede babaanneyle oyun oynarken de birden 'anne meme' diye kalkıp içeri geliyor emmeye... benimki daha çok açlıktan bu halde sanki. 3 günde 1 öğün anca yiyor. Altta 2 diş var sadece, zorlanıyor sanırım. Bir de azılar patlarken ağrısı oldu, iyice soğudu yemekten.Bi senle ben kaldık galiba. Diyaliz ünitesi gibi meme ünitesiyiz. Benimki dışarda misafirlikte ben okuldayken aramazdı da canı sıkılıyor galiba. Bu hafta evde kırmadık, kemirmedik, bozmadık bir şey bırakmadı. Normal şeylerle oynamıyor. Zararlı olması lazım.
Ben de kademeli bıraktırdım, sayıyı düşürdüm önce, sonra sadece gece. Zaten sayı azalınca süt de gelmedi, kendisi de bunu farkedip istemedi galiba.. Gündüz hep bir şeyler yedirdim ıvır zıvır, agzı hiç boş kalmadı tamamen unuttu.. Gece de istemeye istemeye biberonla süt verdim uyandıgında, şimdi gece uyanınca "üttü" istiyor, meme demiyor uzun zamandır..Ne garip degil mi ilk zamanlar aman nasil sutum artsin aman nasil emzircez 2 saatte bir mi her istediginde mi derken simdi nasil biraktircaz diyoruz :) evet dedigin gibi sisiyor ama oyle aman aman cok degil o yuzden sagmiyorum. 3 e dusurduk sayiyi. Sabah 5-6 gibi, ogle uykusundan once ve gece yatarken. Kademeli olarak biraktirmak sanirim en zoru cunku 2 gun oldu 3 e dusureli ve cok agliyor istedigi zaman oyalamak cok zor oluyorHaziranda ise donucem o zmna kadar hic degilse 2 ye dusursem iyi olacak
normalde gecede 1-2 kere kalkan bi bebekti.gece kalktiginda hayir meme simdi yok.sabah kalkinca vericem dedim.gun icinde istediginde de meme simdi yok aksam yatarken vericem dedim.oyle oyle hallettik.simdi geceleri kalkmiyor cogunlukla.bence kilit nokta her istediginde vermemek.duruma gore oyunla meyveyle yogurtla gecistirmek.gece de sevip oksayip memenin sabah uyaninca verilcegini anlatip yaniniza yatirmak olabilir uykusuz kalmamak adina.Geceleri zorlanmadı mı? Bizimki tüm gece memede?
sabah uyaninca emziriyorum.oglene dogru kahvalti ediyor.ogleden sonra gozlerini ovusturmaya baslayinca yatak odasina goturup cift kisilik yataga yatiriyorum yanina yatiyorum.bir eliyle parmagini emiyor.bir eliyle boynumdan mememi oksuyor ben de uyumus gibi gozumu kapatiyorum.bi sure sonra uyuyunca kalkip cikiyorum odadan.bu kolay haliydi tabi :) uykuya direnir kalkarsa o kalktikca ben yatiriyorum sımsıkı tutuyorum kalkamasin diye bi yandan ninni soyluyorum ve uyuyor.bu da zorlayici kismiydi :)Peki ilk zamanlar nasildi? Ben sabah uyanincayi kestim cok zorlanmasi sonra ogleden sonrakini kestim simdi sabah uyaninc meme vermedigim icin 7 bucukta kalkip aksam 4 gibi 2. Uykuyu yapiyor iste o uykuda cok agliyor ben saklaniyorum babasi uyutuyor
sabah uyaninca emziriyorum.oglene dogru kahvalti ediyor.ogleden sonra gozlerini ovusturmaya baslayinca yatak odasina goturup cift kisilik yataga yatiriyorum yanina yatiyorum.bir eliyle parmagini emiyor.bir eliyle boynumdan mememi oksuyor ben de uyumus gibi gozumu kapatiyorum.bi sure sonra uyuyunca kalkip cikiyorum odadan.bu kolay haliydi tabi :) uykuya direnir kalkarsa o kalktikca ben yatiriyorum sımsıkı tutuyorum kalkamasin diye bi yandan ninni soyluyorum ve uyuyor.bu da zorlayici kismiydi :)
Ben de kademeli bıraktırdım, sayıyı düşürdüm önce, sonra sadece gece. Zaten sayı azalınca süt de gelmedi, kendisi de bunu farkedip istemedi galiba.. Gündüz hep bir şeyler yedirdim ıvır zıvır, agzı hiç boş kalmadı tamamen unuttu.. Gece de istemeye istemeye biberonla süt verdim uyandıgında, şimdi gece uyanınca "üttü" istiyor, meme demiyor uzun zamandır..
Bi senle ben kaldık galiba. Diyaliz ünitesi gibi meme ünitesiyiz. Benimki dışarda misafirlikte ben okuldayken aramazdı da canı sıkılıyor galiba. Bu hafta evde kırmadık, kemirmedik, bozmadık bir şey bırakmadı. Normal şeylerle oynamıyor. Zararlı olması lazım.
Peki gece uyanıp meme istemiyor mu, onu nasıl hallettiniz? Benim gözümde büyüyor resmen.. çocuk memeyle bütünleşti iyicegece kesersem geri uyumaz, ağlamaktan telef olur benimki.. dün gece 6 kere kalktı, bittim.. günde 20 kere falan emiyor, oyalayacak avutacak kimse de yok.. aklına koydu mu mutlaka emiyor..
+1 bizde iyice düştük memeye. Aklına geldikçe memi memi diye geliyor yanıma acmaya çalışıyor.Bi senle ben kaldık galiba. Diyaliz ünitesi gibi meme ünitesiyiz. Benimki dışarda misafirlikte ben okuldayken aramazdı da canı sıkılıyor galiba. Bu hafta evde kırmadık, kemirmedik, bozmadık bir şey bırakmadı. Normal şeylerle oynamıyor. Zararlı olması lazım.
Bunların hiç biri bizde işe yaramıyor maaalesef.. 'Uykusuz her gece' şarkısını kendime armağan ediyorumnormalde gecede 1-2 kere kalkan bi bebekti.gece kalktiginda hayir meme simdi yok.sabah kalkinca vericem dedim.gun icinde istediginde de meme simdi yok aksam yatarken vericem dedim.oyle oyle hallettik.simdi geceleri kalkmiyor cogunlukla.bence kilit nokta her istediginde vermemek.duruma gore oyunla meyveyle yogurtla gecistirmek.gece de sevip oksayip memenin sabah uyaninca verilcegini anlatip yaniniza yatirmak olabilir uykusuz kalmamak adina.
Birde benBi senle ben kaldık galiba. Diyaliz ünitesi gibi meme ünitesiyiz. Benimki dışarda misafirlikte ben okuldayken aramazdı da canı sıkılıyor galiba. Bu hafta evde kırmadık, kemirmedik, bozmadık bir şey bırakmadı. Normal şeylerle oynamıyor. Zararlı olması lazım.
Benimki hiç anlamaz saatlerce meme diye ağlar. Hele gece hiç gecistiremem cokk denediknormalde gecede 1-2 kere kalkan bi bebekti.gece kalktiginda hayir meme simdi yok.sabah kalkinca vericem dedim.gun icinde istediginde de meme simdi yok aksam yatarken vericem dedim.oyle oyle hallettik.simdi geceleri kalkmiyor cogunlukla.bence kilit nokta her istediginde vermemek.duruma gore oyunla meyveyle yogurtla gecistirmek.gece de sevip oksayip memenin sabah uyaninca verilcegini anlatip yaniniza yatirmak olabilir uykusuz kalmamak adina.
Uyku beni bitiriyor en az iki saat uğraşıyorum her uykusu için. Gündüz ve gece en az ikişer saatten piliim bitiyo. He bir de uyudugunda birkaç saat uyusa. Hemen geri uyaniyosabah uyaninca emziriyorum.oglene dogru kahvalti ediyor.ogleden sonra gozlerini ovusturmaya baslayinca yatak odasina goturup cift kisilik yataga yatiriyorum yanina yatiyorum.bir eliyle parmagini emiyor.bir eliyle boynumdan mememi oksuyor ben de uyumus gibi gozumu kapatiyorum.bi sure sonra uyuyunca kalkip cikiyorum odadan.bu kolay haliydi tabi :) uykuya direnir kalkarsa o kalktikca ben yatiriyorum sımsıkı tutuyorum kalkamasin diye bi yandan ninni soyluyorum ve uyuyor.bu da zorlayici kismiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?