Geçmiş olsun canımSaolasin amin Allah herkesi korusun. Tahlil sonuçları gelmiş şimdi dün kalp kriziymis geçirdiği birazdan anjio ya alicaklar. Stand mi by pass mi karar vericekler 2 tane Stand vardı daha önceden yüksek ihtimal bypass olucak gibi gözüküyor. Bizde böyle elimiz kolumuz bağlı beklıyoruz
Rabbim acil şifalar versin canım.Arkadaslar canim çok sıkkın. Dun babam rahatsızlandı kalp hastası zaten dün yine sıkısmis şuan hastanede yarı yoğun bakımda tutuyorlar pazartesi günü anjio olucak. Gidip giremiyorum bile kimseyi sokmuyorlar.annemde hastane bahçelerinde kaldı tek başına. Atlasa bakmak için de gelemiyecek yarın uzun bir sürede gelebileceğini sanmıyorum eşimde bende evden de çalışsak yine yoğun oluyoruz çocuk oyun bekler ben napicami şaşırdım
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda şifa versin babana. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah. Oglunla daha çok vakit geçirmiş olursunuz..Arkadaslar canim çok sıkkın. Dun babam rahatsızlandı kalp hastası zaten dün yine sıkısmis şuan hastanede yarı yoğun bakımda tutuyorlar pazartesi günü anjio olucak. Gidip giremiyorum bile kimseyi sokmuyorlar.annemde hastane bahçelerinde kaldı tek başına. Atlasa bakmak için de gelemiyecek yarın uzun bir sürede gelebileceğini sanmıyorum eşimde bende evden de çalışsak yine yoğun oluyoruz çocuk oyun bekler ben napicami şaşırdım
Amin canim yarin bypass olucak 1 tanesi anadamar olmak üzere 3 damar tikaliymis
Simay'ın da 18 aylık rutin aşı vakti geldi. Bakalım sağlık ocağından arayacaklar mı.. Çocuk keyifsiz zaten, 8de kalktığı halde 11:30 da uykusu geldi, öğle uykusuna yattı.. Hiç istemiyorum götürmeyiİnşallah iyileşir hemen.
kızlar Niliş’in bexsero aşısının hatırlatma dozu var. Ev ile hastane arası15-20 dk arabayla. Çocuğu dışarı çıkardığımız için ceza yer miyiz? Doktora mesaj attık salgın bitince mi getirsek diye. Cevap bekliyoruz.
Bizim aşı kartına 1 nisan yazmışlar. Ben bakmamıştım. 8inde doğdu diye 9unda götüreceğimizi düşünmüştüm. Hiç o hFta aramadılar. Gidince de niye gelmediniz demediler. Apar topar soymadan bacağını sıyırıp iğneyi yapıp gönderdiler.Simay'ın da 18 aylık rutin aşı vakti geldi. Bakalım sağlık ocağından arayacaklar mı.. Çocuk keyifsiz zaten, 8de kalktığı halde 11:30 da uykusu geldi, öğle uykusuna yattı.. Hiç istemiyorum götürmeyi
Bu mesajını yeni gördüm ben veriyorum fındık badem leblebi ceviz .. Eğer tedirgin oluyorsan yulafla birlikte ceviZ badem rondodan çektim öyle kaşık kaşık yiyor bazen yoğurtla karıştırıyor bazen pekmezli kreması var onunla şekerleme gibi top top yapıyorum öyle yiyor denemek istersenKizlar siz kuruyemis veriyormusunuz bebeklere? Dr muz 3 yasa kdr akcigere kacma riskinden dolayi vermeyin diyor buna karsilk 8. Aydan beri balik yagi iciriyorum
Amin canim yarin bypass olucak 1 tanesi anadamar olmak üzere 3 damar tikaliymis
Biz de götürcez bu hafta içi menactra aşısı 3.doz için. Doktorumuz çağırdı. Aşıları ertelemeyin diyor tüm doktorlar.İnşallah iyileşir hemen.
Allah acil şifalar versin inşallah. Tez vakitte sağlığına kavuşsun baban
kızlar Niliş’in bexsero aşısının hatırlatma dozu var. Ev ile hastane arası15-20 dk arabayla. Çocuğu dışarı çıkardığımız için ceza yer miyiz? Doktora mesaj attık salgın bitince mi getirsek diye. Cevap bekliyoruz.
Bu mesajını yeni gördüm ben veriyorum fındık badem leblebi ceviz .. Eğer tedirgin oluyorsan yulafla birlikte ceviZ badem rondodan çektim öyle kaşık kaşık yiyor bazen yoğurtla karıştırıyor bazen pekmezli kreması var onunla şekerleme gibi top top yapıyorum öyle yiyor denemek istersen
Ben bezden kurtuldum çok şükür :)) darısı başınıza
Teşekkür ederimGözünaydıınn :) Bambaşka bi süreç di mi :)
artık hiç bez kullanmamış gibi hissedersin
Bizimkide bez düşmanı, çoğu sey yolunda ama abladan sebep oyuna ceviriyor artık tuvalet oturup kalkma işini bakalım son vuruş ne zaman olacak
Allah şifa versin sağlıkla atlatıp çıkar inşallah canım ..Amin canim yarin bypass olucak 1 tanesi anadamar olmak üzere 3 damar tikaliymis
Teşekkür ederimçok başka gerçekten bir ara sürekli çiş çiş diyip kaçıyordu bütün gün tutmaya başladı yapmamak için falan şuan klozeti gösteriyor ona yapmak istiyormuş :) birde altına kaçırınca banyoya sokuyorum suyu çok seviyor 3 gün falan da sırf suda oynamak için altına işedi anne çiş diyip gözüme baka baka işiyor sonra da cıp cıp diye banyoya koşuyor sonra işedi yıkamadım ondan da öyle kurtuldum
Biz de herhangi bir yan etki yapmadı canım çok şükür. İnşallah sizin de öyle olurKızlar 18 ay aşıları yan etki, ateş falan yaptı mı? Aradılar gel diye, yarın tıpış tıpış gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?