2018 Ekim Anneleri

metoşun en sevdiği seyler et tavuk balik.yoğurtlu makarna içli köfte bulgur köfteleridir
ben demire gereksinim görmüyorum.cocuk et yiyorsa gerek yok demisti doktorumuz.kan tahlillerine de bakmisti.aynen devam edin ne yapiyorsaniz dedi.bizde devam ettik.
şu ara balik alamiyoruz.balik yagi takviyesi düsünüyorum.
saol teyzesi.dişler perisan ediyor bizi de.ne yapalim büyümek zor iş.katlanicaklar.en cok da biz anneler.
balik yagi almayi düsünüyorum canim.malum disariya cikip haftada 2 kere balik bulamayiz.hele de burda.hangisi en doğalsa onu tercih edicem.tsk ederim.
bence esinin durumu normal degil canim.kıskançlık mı yapiyor anlamadim.senden ne istiyor.cocugu kendisine itmeni mi?
bu aralar cocuklar gelisimleri dolayisiyla anneye ihtiyac duyuyor çokça.farketmissindir.sarılmalar elinden tutup götürmeler filan.
benim cocugum erkek ama ben bununla ilgili oldugunu düsünmüyorum.anne kokusu sefkati başkadir.bebek bunu arar.
benim cocugum bundan 1 hafta öncesine kadar babaya düşkündü.babam babam diye evde onu arardi.bana sadece anne derdi.
simdi bana annem diyor.sürekli gelip sariliyor.kollarini boynuma doluyor.babasina da gidip vuruyor.
hatta sabah uyaninca aramiza geldi.boynumun arasindan kollarini soktu.annem diye bi sevişi var.sonra döndü babasina vurmaya basladi.babasi da ne oluyor oglum niye beni dövüyorsun dedi.ama ardı ardina vuruyor metoş.
esim diyor ki sana düşkün.bende hayır ikimizi de seviyor.sadece bu dönem benden ilgi ve sevgi bekliyor dedim.dönem dönem olur böyle değisiklikler.

biz metehana mostessori yatak aldik.yatagini cok seviyor.icine bi sevincle giriyor.sonra beni çagiriyor.annem gel.
babasi gelince daha kapisindan eliyle itiyor.sen gelme diyor.annem gel annem gel...
yatagi annesiyle kendisine özel olarak görüyor.babasina izin yok.
esim bundan alinganlik cikarmiyor.
anne bambaskadir.baba ise oyun arkadasi.şu ara duygusal bi dönem geciriyorlar.ve annelerine ihtiyaçlari var.
annne de bu süreçte biraz yıpraniyor
gerek sürekli meme.gerek de ev isleri.
senin üzerine bu kadar gelmesi doğru değil.

slm kizlar.bu ara sanki sacım dökülüyor.sık emzirmeler artti.ondan mi acaba.sanki 4.aya geri döndüm.bi ara ne güzel durmustu son 2 haftadir epey artti.sizde de var mi bu durum?

Bende anlamadım kendimi suçlu hissettiriyor aramıza duvar örüyor. Oysa ne çok bekledik ne çok emek verdik kızımıza kavuşmak için tam 6 yıl

slm kizlar.bu ara sanki sacım dökülüyor.sık emzirmeler artti.ondan mi acaba.sanki 4.aya geri döndüm.bi ara ne güzel durmustu son 2 haftadir epey artti.sizde de var mi bu durum?
Benim geçen haftaya kadar bir müddet çok döküldü. Yastıktan, omuzlarımdan, her yerden saç topladım resmen. Aynı başa döndük sanki. Birkaç gündür normale dönmüş gibiyim. Mevsim gecişi mı, emzirme mi, stres mi yoksa hepsi birden mi bilmem ama günde 20 kere emzirmekten iflahım kesildi. Ben de tatliya sardım, ne bulsam yiyorum.. kilo aldım iyice..

Bugün değişiklik olsun diye internetten pijama aldım çocuklara. Bunalıma girince kendini alışverişe vuran klasik Türk kadını
Ben de bugün temizlik malzemeleri, bebek bezi, puzzle, bebek şampuan, yağ vs. bi sürü alışveriş yaptım. Kendime de göz altı kremi aldım bonus. Hiç kullanmamıştım daha önce.
benim saçlarım da sapır sapır dökülüyor. Yine de bi sürü saçım var. Uzayınca dökülür benim. Uçlarından aldırmak lazım da nasıl. Kuaför kapalı. Zaten hiç sevmem kuaföre gitmeyi. En son doğumdan önce kestirmiştim.

ne bulsam yeme halim emzirmeyi azalttigimdan beri epey azaldi.15 gunu gecti gunde 2 kere emziriyorum.bir aksam yatarken bi de sabah kalkinca.alisti oglum da.gun icinde aklina gelse de israr etmiyor oyundur meyvedir geciyor.salca yemeyi cok seviyorum 1.5 senedir filan.bi kase yogurdun icine birkac kasik salca koyup karistirip yiyorum.

Bende anlamadım kendimi suçlu hissettiriyor aramıza duvar örüyor. Oysa ne çok bekledik ne çok emek verdik kızımıza kavuşmak için tam 6 yıl
ne diyim Allah yardımcin olsun canim.ins aklı başına gelir.tabi seni iyice yıpratmadan.
ben emzirmeye bağliyorum canim.cünku kan sekerin dusüyor galiba.saç da vitamin ve cinko vüctta azalinca dökülüyor.neyse yaza ins bu emzirme biraz azalir.sürekli meme diye bagiran bi adam var karsimda
salca rahatsiz etmiyor mu canim?beni mahvediyor.yemeklere bile korka korka koyuyorum.

Ben 2 yas dolmadan emzirmeyi biraktirmam diyodum ama malum sebepten dolayi 40 kusur gundur ise gitmiyorum evdeyim ve gunde 50 kez emziriyorumdur bazen o kadar abartiyor ki hem reklam izleyip hem emmek istiyor Gecede odalari ayirdik ben salona gectim babasi uyaninda hemen memeye getirmek yerine cabaliyor suyla kandirmaya calisiyor oteki turlu gece memeden cekince uyaniyordu ayni yenidogan gibi olduk hayir buna karsilik yemekte yemiyor cunku karni hep az az sut dolu. Doktora sordum direk keseyim diye bi destek bekledim acikcasi ama kesme en az 4 saat koy emzirme aralarina dedi ama ne mumkun bizim cadi bi meme diye bagiriyor gecen balkondaydik tuttu krizi valla sesi yankilandi sokakta

cok yersem rahatsiz ediyor.ama birkac kasik yedigimde sorun olmuyor canim.
E exelanss bizim de oyleydi uzunca bi sure.bigun aniden babasi da evdeyken karar aldik gunde 2ye dusurduk memeyi.insallah bozulmaz.ama dis donemlerinden korkuyorum : O

Yetinmedim, para çekmeye gitmişken gözü kararttım A101e girdim. 2 tane lastikli çarşaf aldım ogluşuma. Kendime saklama kapları falan
Ben o kremlerden bir zamanlar almıştım ama sonra baktım sürmeyi bırakınca daha kötü görüntü oluyor, doğal maskelere döndüm. Gerçi en son 4 yıl önce yapmışımdır evde maske, öylesi bırakmışım kendimi...

Bizim kızlar ikiz. Doktorumuz 11 aylıktan beri kes diyor da sütü bitiren bir şey olması lazım. Ben kıyamıyorum. Tv açıyorum unutsun diye, çikolata yediriyorum, eline susamlı çubuk veriyorum. Abuk subuk şeyler. 4 saat ne, ben araya bir saat koymaya çalışıyorum.

Biz de benzer durumdayız kızlar. Gözüne ilişir ilişmez hemen meme diyor kuzu 10 dk arayla emiyor bazen.. ama azı dişleri zorluyor, uç verseler de hâlâ kabarık ve kırmızı. Canı yandıkça memeye geliyor yavrum..
E exelanss şu korona belası nerden çıktı, tanıştıramadık kızları benimki küçük bir çocuk bile görse 'ayyy bebii' diyor, ellerini uzatıyor. Çok dost canlısı kuzum ama 'sosyal mesafe' zamanına denk geldik, sosyalleşemiyor yazık

Nilsibel esim dalga geciyor herhalde sigara gibi bisey meme bagimlisi kriz geldi mi emcek kacisi yok diyor bende ilk zamanlar cok sakindim yok efendim 2 yasa kadar seker yok unlu bisey vermicek gidip tam bugday unu almsitim tum yiyeceklerini organik alip ayri bi dolap yapmistim evde yaptigim kekten vermiyordum seker var diye dusun ama baktim asiri yoruluyorum isten gel bize ayri Eyluse ayri hazirla saldim valla simdi biz ne yersek o da yiyor kahvenin yanina cikolata koyuyosam kendime gelip hopp aliyor zaten yedigi bogazina giden oyle az ki karismiyorum bende.. ama meme dustu mu aklina aman Allah asla kafayi dagitamiyosun o meme emilecek!

VosVos35 sorma yahu bizimkide oyleydi abi abi abla abla diye geziyor sarilmak istiyor insallah hep boyle insan sever olurlar bende cok severim cunku :) sagligimiz yerinde olsun onumuz yaz insallah bu yaz guzel gececek hepimiz icin cok sukur tablolar iyiye isaret ediyor her gun

Nilsibel bu arada dedim ki dr a 4 saat degil 1 saat koysam oh sukur dicem eger kriz geldiginde meme vermezsem aglayip elindekileri ve kendini yere atiyor dedim her istedigini yapmayin kendini aglayarak ifade ediyorsa eger dedi yani 1 kez agladiginda ne istiyosa o an hah tamam al al peki dersen geri donusu yok dedi ama benim kizim oyle bi cocuk degil yani meme harici oyle aglayarak istesin vermeyince olay ciksin falan yapmiyor olmayacak biseyse anlatiyorum anliyorda sipa ama meme vermezsem cok cadi bi kiza donusuyor

İste bizde gece denemeye basladik cunku gunduz aman kus gecti ay bak kopek havladi vs memeden cektigimde oyalayabiliyorum ama gece memeden cektigim an agliyor ayni yenidogan gibi

yaza kadar arayi biraz ac canim.yoksa bi gezmeye gitmek iskence olur sana.ben her istediginde vermiyorum.cünkü meme diye amcasinin dedesinin yaninda bagiriyor.emzirsem sorun da degil.bırakmiyor memeyi.yeter hadi oğlum diyorum kendini yırtıyor.bizde birakmasi sorun.

Benimki dışarda misafirlikte uykusu yoksa hiç aramıyor. Evde can sıkıntısı onun derdi.

Bizde çok oluyordu bez değişirken ağlama..şarkı söyleyince susup dinliyor ya da eline bişey veriyoruz izlemesi için sıkıntı çıkardiginda :)

Meme ve iştahsızlık konuşulmuş.Acaba diyorum süt emmek istahlarini mi kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…