2018 Ekim Anneleri

Maske büyük gelmemiş mi bende kendim ona göre maske mi diksem diye düşünüyorum

Biz bugün gittik. Eşimin kucağındaydı çocuk. Eşimi aldılar. Kolunu tut, bacağını tut falan demişler. Zaten üç dakika sürmemiştir.Bir haftalık bebek vardı bizden önce. Onun annesini hiç almadılar.

kizlar son birkac gundur emzirirken meme uclarim cok acimaya basladi.yani isiriyor desem degil isirmiyor ama cok hassaslasti.meme ucunun goruntusune baktigimda herhangi bi degisiklik yok.kopek disleri mi geliyor acaba

kizlar son birkac gundur emzirirken meme uclarim cok acimaya basladi.yani isiriyor desem degil isirmiyor ama cok hassaslasti.meme ucunun goruntusune baktigimda herhangi bi degisiklik yok.kopek disleri mi geliyor acaba
Benimki bariz ısırıyor yara olucak yakında bugün ağlarken fırsattan istifade bende baktim agzina 2. Azilarin orasi kizarikti baya ama erken değil mi

Çoçukla beraber bir kişiyi aldılar. Ben girdim yanında. Öyle bile ortamı görünce anladı başladı ağlamaya. Susmadı hiç. Tek çoçuk zor olmaz mı ya kıyamam aşı sonrası bir sıkıntı olmadı çok şükür. 4. Gündeyiz ateş de olmadı. Ama ferhunde001 nin dediği gibi sonra da ateş çıkabilir. Veya da çıkmaz. Bakalım.

Asla buna izin vermezdim şuan ben bile tedirgin oldum düşününce o daha bebek kim bilir ne hissedecek

Arkadaşlar merhabalar herkes iyidir umarım,korona yüzünden cocuklar da evlerde mahsur kaldı ama geçer inşallah bugunler de..

Çınar bir haftadır düzgün yemiyor,dün yediğini bugün reddediyor anlamadım bugün de kahvaltı ve makarna ile akşamı ettik 5 sattir de ağzına lokma almadi.Dis çıkarmaktan mi olutor diyeceğim daha önceki dış çıkarmalarda böyle bir sorunumuz yoktu.Su an resmen aç bir şekilde uyutuyorum canım çok sıkkın neden böyle ? Sizde durumlar nasıl ? Yardım

Oooo maşallah kuzucuklara çiş soylemelere başlamışlar aferin Annem bana lazimlik alalım dursun köşede ikinmaya başlayınca bezi çıkarıp oturturuz öyle öyle başlar diye ama almadım alicam heves ettim sizden bakalım olacak mı

Bizde de durumlar öyle canım sabah kahvaltısında zeytin ve kaşar dışında bir şey yediremiyoruz yumurta falan hiç yemiyor her türlü yaptım yok. Bir süreç bu da kızımda da benzer durum yaşamıştık sonra fazlasıyla açıldı iştahı. Oğlum da şimdilerde köpek dişiyle azı dişlerini çıkarıyor ne kadar zorlanıyor kim bilir üst köpek dişleri birlikte geldi azı lar ve alt köpek dişleri gelmek üzere. Ağrı iştahsızlık vs normal geliyor. Sen de endişlenmemeye çalış biz gerildikçe durumlar daha kötü oluyor yemek inatlaşmaya doğru gidiyor ve bir süre sonra beslenmeyle ilgili olumsuz durumlara sebep olabiliyor. Sen tekşif et ama ısrarcı olmamaya devam et düzelecektir

18 aylık aşılarını yaptıran arkadaşlar aşıdan sonra aşı yerinde şişme ve kızarıklık oldu mu? Bacağı davul gibi oldu. Akşama kadar kaç kez aradık sağlık ocağını telefonu açmadılar. Kızımda da bir aşıdan sonra olmuş aylarca dağılmamıştı ama hatırlayamadım hangi aşıdaydı diye. Kasın içine yaptıkları için bazılarında oluyormuş sanırım da yine de tedirginim. Kolonyalı pamukla ovalıyorum sürekli. Biraz dağılıp tekrar sertleşiyor

Cok belirgin bi şişlik olmadı kızarık tabi biraz. Bizim genel de özel Asilar da çok şişiyor yapanın eliyle de alakası olabilir.

iki koldan yaptilar bi de agizdan damla.bacaktan yapmadilar burda.birgun sonra bi kolundaki asi kizardi sisti ama ertesi gune gecti bisey yapmadik.ates de 6.gun oldu 12 saat surdu gecti.

Cok belirgin bi şişlik olmadı kızarık tabi biraz. Bizim genel de özel Asilar da çok şişiyor yapanın eliyle de alakası olabilir.
Belki de öyledir canım ama bacağa yapılan aşılarda kasın içine yapılıyor ya olabiliyor öyle şeyler. Kırmızılık da var bakalım geçer inş yakında

iki koldan yaptilar bi de agizdan damla.bacaktan yapmadilar burda.birgun sonra bi kolundaki asi kizardi sisti ama ertesi gune gecti bisey yapmadik.ates de 6.gun oldu 12 saat surdu gecti.
Koldan ya da bacaktan farketmiyor mu acaba? Dün farketmemiştim ama bugün baya şişlik var sıcak orası ve kırmızı. Başka bir şeyi yok gibi ama. Hatta gün içinde dağılsın diye ovaladığımda hiç acıdı falan da demedi ağlamadı acımıyor galiba

Geçici bir süreç olarak düşünmek istiyorum,bu iştahsızlık onda kalırsa diye korktum sağol canım

Merhaba. Bize şişebilir, buz koyarsınız dediler ama şişmedi. Daha önceki bi seferde şişmişti. Bacaktan olduk.

Merhaba. Bize şişebilir, buz koyarsınız dediler ama şişmedi. Daha önceki bi seferde şişmişti. Bacaktan olduk.
Teşekkür ederim canım olabiliyor işte biz zaten ne yan etki varsa görüyoruz. Hani şu %10-20 sinde çıkabilir dedikleri etkiler nedense bizde hep çıkıyor o şanslı grubun içine giriyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…