Bez konusunda daha ben hazır değilim ki kızımı alıştırayım
ben iyice konuşmaya başladıktan sonra alıştırmayı düşünüyorum. Kızımdan o sinyalleri alacağımı biliyorum. Doğduğu günden itibaren zaten beni her konuda yönlendirmişti. El kadar bebeyken bile kendini bir şekilde ifade ederdi bana. İletişim yönü çok kuvvetli bir çoçuk maşallah
artık çoçuk diyorum. Çünkü sanki bebeklikleri 18. Aydan itibaren son buluyor
❤ her hali her ayı başkaydı. Şimdi yıl yıl sayıcaz inşallah.
Bu arada biz hala dişlerle uğraşıyoruz. Sancılı bir süreç sonunda 3 köpek dişi de çıktı. Dördüncü de bugün çıkmıştır herhalde bakamadım. Geceleri 10 dakka,yarım saat veya saat başı meme istedi. Ağrı kesici niyetine. Hep sabırla yaklaştım öptüm kokladım. Dua ettim Allahım kolaylığını ver ağrısını dindir diye.
stres sıkıntı olmadan atlatıyoruz inşallah bu süreci. Hastalık da oldu tabi ama şifamız da oldu.
Şu günler geçsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Herkes iyileşsin hiç ölüm olmasın artık. Biz de rutin gördüklerimizi alışkanlık olarak yaptıklarımızın kıymetini anladık.
Evde günler temizlikle yemekle geçiyor herkes gibi. Nasıl zaman geçiyor anlamıyorum. Spor harwket yapayım diyorum. Hep yarına erteliyorum. Kendime bakım yapayım diyorum. O da kalıyor. Sonra kaşlarımı alsam yeter diyorum
Sevgili günlük givi oldu yazdıklarım kusura bakmayın