2018 Ekim Anneleri

Azı dişler ve köpek dişleri biraz daha sıkıntılı olabiliyor. Oğlum azıları çıkarırken hep hasta olurdu yavrum, ateşlenir iştahsız olurdu. Simay hâlâ 6 dişte, bu da çiğnemeyi zorlaştırıyor. O da iştahsız, bütün günü 3-4 lokma ve emerek geçiştiriyor.

Lazımlık alman iyi olur bence de. Hazır evdeyken iletişime başlarsınız

Bizim üstler tamamlanmak üzere arka taraflar kızarık kızarık geçici bir iştahsızlıktir insallah..Bizde emme olayı 9 ayda bitti mamayı da 13 aylıkken bıraktı sadece gece içiyordu zaten,şimdi tamamen yemek

bu ara hazir esim de evdeyken emzirmeyi azaltmaya karar verdim.dun sabah 8 oglen 14 aksam 21de emzirdim (normalde gun icinde 3636482 kez emziriyorum) bugun de sabah 8de emzirdim.bakalim nasil gecicek.dun daha guzel yemek yedi sanirim cok emdigi icin dogru duzgun yemek yemiyor.

Benimki de öyle. Biz de gece emmesini azaltmaya çalışıyoruz. Bi kere ben kalkıyorsam bi kere baba kalkıyor.

sabah 8de emzirdim demistim.bu vakte kadar istese de bazen oyunla bazen meyveyle corbayla unutturduk.oglen uykusuna da babasiyla yan yana yatip uyuyakaldi.yatarken emziririm artik.gercekten guzel yedi.aylardir meyve ve yogurtla yasiyordu cocuk.ha bi de ara sira bulgur pilavi ve kofte.bakalim ne kadar devam ettirebilcez.

Benimki de öyle. Biz de gece emmesini azaltmaya çalışıyoruz. Bi kere ben kalkıyorsam bi kere baba kalkıyor.
Ben her halükârda tek baktığım için buna imkanım olmuyor babası evde olsa da en fazla abiyle ilgilenir. Simayın her şeyi benim üzerimde.. Azaltmak şöyle dursun, daha sık emiyor bu aralar. Altta 2 diş geliyor, yemek istemiyor, acıktıkça memede...

Ay ne güzel darısı bize inşallah.. çocuk beni gördükçe memeee diye koşuyor. Bütün gün memedeyiz. Keşke meyve yoğurt pilav köfte yese...

Ay ne güzel darısı bize inşallah.. çocuk beni gördükçe memeee diye koşuyor. Bütün gün memedeyiz. Keşke meyve yoğurt pilav köfte yese...
tek oldugun gunler zor tabi ki oyle memeyi unutturmak.ama senin kizin boyu kilosu masallahi vardi ya hep demek ki sutten aliyor vitaminini.bizimki erkek evde olctum 81 cm ve 11.5 kilo.sizinkinden 1 ay buyuk.surekli yurume halinde ve kapkacaklar kovalar kasiklarla oynama hali.yedigini yakiyor :)

Merhaba arkadaslar. Bebişi benim oğlum gibi hala konuşmayan var mı ? Sadece heleme yapiyor. Anne yerine tey diyor. Meme dede. Başka bir sey yok

Benim kuzu kalıplı evet. Doğum kilosu da yüksekti, ilk 3 ay da çok hızlı kilo aldığı için şu an halen yaşıtlarından büyük görünüyor maşallah. Ve gören kimse yemediğine ihtimal vermiyor. Sadece önceki halini bilenler zayıfladığını anlıyor

Merhaba arkadaslar. Bebişi benim oğlum gibi hala konuşmayan var mı ? Sadece heleme yapiyor. Anne yerine tey diyor. Meme dede. Başka bir sey yok

Hanımlar selam nasılsınız :)

Korona yüzünden İstanbul'da kaldık ailemin yanına gelmiştik geri dönemiyoruz şimdi.

Kızım resmen bana yapışmış durumda bu dönem anniiii anniiii diye dolanıyor etrafımda :) Aşı zamanı geliyor ne yapicaz bilmiyorum doktorundan bilgi bekliyorum.

Yemekte yemiyor çok fazla, çocuk şarkıları izlesin dinlesin istiyor hep eve kapanınca ilgisini dağıtmak ve telefon TV uzak tutmak o kadar zor ki

Aynı moddayız biz de. Her an kucağımda veya memede durmak istiyor, dişlerin de etkisiyle. Gezmeye çıkamıyoruz, sadece bahçede oynuyoruz günde birkaç sefer. Abisi kukuli videoları izlerken görüp şarkılara dadandı. Kar yağıyor şarkısını çok sevdi, aklına estikçe 'kay yağıyo kay yağıyo' diyerek video açtırmak istiyor. Elimden geldiğince dışarı çıkarıp oyunlarla falan idare ediyorum ama tam yemek hazırlarken veya bulaşık yıkarken paçama yapışınca açmak zorunda kalıyorum.

Kizlar ya bu saatten sonra gece yatmadan mama vermenin bi faydası varmi içmiyor da artık emiyor ama benim hiç sutum yok emzik niyetine emiyor. Aksam 8 gibi corba icmisti biraz ben şimdi aç aç mı yatirdim çocuğu ne yaptiysam içmedi mamayi

Aç yatmak iyidir hem daha iyi uyur hemde daha iyi uyanır aslında. Artık o minik bebekler değiller. Açlıkta sayılmaz hatta cünkü tüm gün yediklerinin tamamını düşünmelisin yatarken değil sadece.
Susarsa ya da o açlık onu rahatsız ederse kendi uyanır
İçin rahat olsun bence dersini anlatır

Normalde 210 ml mamayı biberonum içindeki havayı çekene kadar içerdi 3 gundur eliyle itiyor bugün bi yudum bile içmedi. Gun icinde yiyor aslında ama alışık olduğu düzen bu birden ne olduda istemiyor onu anlamadım. Uyumak üzereyken de denedim itti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…