• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Sizin de dişler geliyor herhalde gümbür gümbür. 3 köpek dişi çıkardık. İki hafta da. İştah daha yeni kendine geldi. Niliko kolay çıkarır inşallah dişleri🙏
Azı dişlerinden çocuk azıttı. Alttakiler çıkmıştı. Üstler geliyor şimdi. Etkinlik hazırlıyorum beğenmiyor.

Dönüşte biriken isler ne olucak :) daha ne kadar evde kalicaz acaba cocuklarda tikildilar eve enerjilerini atamiyolar oyun da uyduramiyorum artik vsrmi değişik seyler bulan
Koliyi kesip açıp koltuktan aşağı top kaydırağı yapmışlardı. Nefret etti bizimki ağlayıp duruyor. Koli eski haline gelsinmiş.

Arkadaslar bu arada 18. Ay asilari yaklaşıyor nasil yaptiricaz bu konuda doktor yada aile hekimiyle görüşen oldumu
Bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz, benim ongorum haziran sonu:KK43: umarim daha da uzamaz, ozamana kadar 18. Ay asilarini bekletmeyi dogru bulmuyorum, bizimkiler 17 ekim dogumlu zaten o tarih yaklasinca doktorunu arayip konusacagim uygun gorurse getirip asi yaptirmak istedigimi soyleyecegim, gerisi ona kalmis. Bu konuda haberleselim tekrarda, doktorlarin goruslerini vs

18. Ay asisini yaptirdim simdi. 2 farkli dr a sordum 2 side asinin bekletilme soz konusu olmayacagini saglik ocaginin mutlaka tedbirini alarak asiyi yapmamiz gerektigini soylediler. Saglik ocagi zaten iceri almiyor muayene bile camdan ettiler bi kisiye. Asi kartini veriyosun hemsire iceride her seyi hazir edip oyle cagirdi bizi ben sandalyeye oturdum eylulude kucagimda tuttum o sekilde yapti

18. Ay asisini yaptirdim simdi. 2 farkli dr a sordum 2 side asinin bekletilme soz konusu olmayacagini saglik ocaginin mutlaka tedbirini alarak asiyi yapmamiz gerektigini soylediler. Saglik ocagi zaten iceri almiyor muayene bile camdan ettiler bi kisiye. Asi kartini veriyosun hemsire iceride her seyi hazir edip oyle cagirdi bizi ben sandalyeye oturdum eylulude kucagimda tuttum o sekilde yapti
Ateş vs yaptı mı aşı. Kaç tane vurdular aşı?

Bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz, benim ongorum haziran sonu:KK43: umarim daha da uzamaz, ozamana kadar 18. Ay asilarini bekletmeyi dogru bulmuyorum, bizimkiler 17 ekim dogumlu zaten o tarih yaklasinca doktorunu arayip konusacagim uygun gorurse getirip asi yaptirmak istedigimi soyleyecegim, gerisi ona kalmis. Bu konuda haberleselim tekrarda, doktorlarin goruslerini vs
Asagi tukursek sakal yukari tukursek biyik

Ateş vs yaptı mı aşı. Kaç tane vurdular aşı?

Simdilik yapmadi ama Eylulde bugune kadar sadece menenjit asisi ates yapmisti saglik ocagindaki oncekiler gibi olacagini soyledi
2 kol 1 damla. Damla verirken bak seker seker demesi biraz midemi bulandirdi cocuk sekerin ne oldugunu bilmiyor yalniz dicektim neyse dedim bi an evvel isimiz bitsin cikalim

Simdilik yapmadi ama Eylulde bugune kadar sadece menenjit asisi ates yapmisti saglik ocagindaki oncekiler gibi olacagini soyledi
2 kol 1 damla. Damla verirken bak seker seker demesi biraz midemi bulandirdi cocuk sekerin ne oldugunu bilmiyor yalniz dicektim neyse dedim bi an evvel isimiz bitsin cikalim
yaşlı mıydı hemşire? Gençler daha bilinçli ya.

Hele simdi evdeyiz oyun oynarken bile bi anda birakip meme meme memiiis diye geliyormu seninkide🤦‍♀️ Evde olmak cok guzel evet ama birde bunun donusu var cok alisti bana ne yapicaz bilmiyorum
Simay da kucağıma gelip ayyii memmii cicii diyor, aklına nerde estiyse anında emmek istiyor. Bahçede sokakta memmee diye ağladığı çoktur..
Anni galk galk diyor meme odasına götürüyor beni.
Ve hiç bir şey yemiyor. Sabah 10’da yediği yarım yumurtayla duruyor hala. Mama mama diyor hiç bir şeyi beğenmedi. Yoğurda bile bakmadı.
Simay her zaman yeni doğan gibi, günde 10-15 kere emiyor. Bazı günler sıfır yemekle, 1 hafta sürdüğü de oluyor.. sadece meme.. omuzlara kadar yanak vardı çocuğumda, minicik kaldı yüzü.. ve hâlâ 6 dişi var. Gripler yüzünden iştahsız. Daha azılar var, köpek dişleri var.. yandık..
Koliyi kesip açıp koltuktan aşağı top kaydırağı yapmışlardı. Nefret etti bizimki ağlayıp duruyor. Koli eski haline gelsinmiş.
O uyurken kesik koliyi atıp yerine bütün koli koyuver 😊

Kimse yazmıyor kızlar. Napıyorsunuz?
biz her zamanki gibi evdeyiz.camdan bakiyoruz.yemek temizlik oyun.ekmek yapma makinesi aldik.hergun farkli bir ekmek hayatimiza renk :D esim bir gun ise gidiyor bir gun evde.evde keyfimiz iyi de calismak zorunda olanlara allah kolaylik versin.2 gun once asi oldu bu arada.bi etki gormedik simdilik.siz napiyosunuz?

Back