Çok geçmiş olsun.. 6. Hastalıkmış, Allah korusun hepsini..Defne Bera'nın iki gündür 38 ve 39 civarlarında seyreden ateşi var. bugün elini arkasına götürüp acıyor dercesine hareketler yaptı. Sanırım böbrekleri ağrıyor. İdrar yolu enfeksiyonu oldu diye tahmin ediyorum. Burun akıntısı hapşırık öksürük hiç biri yok. İştah sıfırlandı sadece emiyor. Yarın doktoruna götürcez mecburen. Özel muayene olduğu için bir bakıma daha içim rahat. Kan ve idrar tahlili yapar muhtemelen.
Köpek dişleri kabarık bir çıkmadı gitti. Ben önce dişten diye düşünmüştüm ateşi ama 38i geçip iki gün sürünce anladım dişten olmağını. Diş çıkarken bağışıklığı çok düşürüyor..evimizde kalabalık şu aralar. Bir şekilde kaptı mikrop sanırım
Rabbim sağlık sıhhat versin herkese inşallan
Geçmiş olsun kuzuyaKızlar merhaba. Defne Bera bu arada 6.hastalık geçiriyor. Üç gün süren ateşin sebebi buymuş. Bugün vücudunda döküntüler oluşunca doktorumuz kesinleştirdi tanıyı. Şüphelendiği hastalıklardan biriydi. Tedacisi yokmuş. Üç gün içinde de döküntüler geçermiş.
Geçmiş olsun canım.
Hermione Granger zor kismi atlatmissiniz gerisi kolaylikla gececektir eminim tekrardan gecmis olsun
Çok geçmiş olsun.. 6. Hastalıkmış, Allah korusun hepsini..
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun kuzuyainşallah çarçabuk toparlanır ❤
Aminn inşallah çok teşekkürlerHermione Granger Geçmiş gitmiş olsun, toparlar en kısa sürede inşallah
Geçmiş olsun, hemen atlatır insKızlar merhaba. Defne Bera bu arada 6.hastalık geçiriyor. Üç gün süren ateşin sebebi buymuş. Bugün vücudunda döküntüler oluşunca doktorumuz kesinleştirdi tanıyı. Şüphelendiği hastalıklardan biriydi. Tedacisi yokmuş. Üç gün içinde de döküntüler geçermiş.
Evet aynen öyle.Soylenilenleri anlıyor talimatları ( işlerine gelirse) yapıyorlarKizlar ne var ne yok. Bu hafta evde olunca denizin buyudugunu farkettim. Onceden o uyanikken kahve/cay icmem imkansizdi, bu sabah ictim hem de sogumadan:) herseyi anliyor artik, cok tatli oldu bu cocuk ya hepsi oyledir eminim ama buyudukce gercekten kolaylasiyor ve cok daha keyifli oluyor.
Ben yeni doğan bebe gibi 2 saatte bir emziriyorum...Ben biberonuyla, hazır süte biraz bal katıp vermeye başladım uyku saatlerinde. Artıları eksileri ne kestiremiyorum, emzirmeyi bırakma çalışmalarımda baya faydası oldu. Onu üzmeden unutturuyorum memeyi, gece hala emiyor ama gündüz aklına gelmiyor. Yine de kafamda bir şüphe, ballı süt bu dönrmde zararlı olabilir mi..
Ben yeni doğan bebe gibi 2 saatte bir emziriyorum...
Anni galk galk diyor meme odasına götürüyor beni.Hele simdi evdeyiz oyun oynarken bile bi anda birakip meme meme memiiis diye geliyormu seninkideEvde olmak cok guzel evet ama birde bunun donusu var cok alisti bana ne yapicaz bilmiyorum
Sizin de dişler geliyor herhalde gümbür gümbür. 3 köpek dişi çıkardık. İki hafta da. İştah daha yeni kendine geldi. Niliko kolay çıkarır inşallah dişleriAnni galk galk diyor meme odasına götürüyor beni.
Ve hiç bir şey yemiyor. Sabah 10’da yediği yarım yumurtayla duruyor hala. Mama mama diyor hiç bir şeyi beğenmedi. Yoğurda bile bakmadı.
Dönüşte biriken isler ne olucak :) daha ne kadar evde kalicaz acaba cocuklarda tikildilar eve enerjilerini atamiyolar oyun da uyduramiyorum artik vsrmi değişik seyler bulanHele simdi evdeyiz oyun oynarken bile bi anda birakip meme meme memiiis diye geliyormu seninkideEvde olmak cok guzel evet ama birde bunun donusu var cok alisti bana ne yapicaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?