2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun.. 6. Hastalıkmış, Allah korusun hepsini..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kuzuya inşallah çarçabuk toparlanır

Kizlar ne var ne yok. Bu hafta evde olunca denizin buyudugunu farkettim. Onceden o uyanikken kahve/cay icmem imkansizdi, bu sabah ictim hem de sogumadan:) herseyi anliyor artik, cok tatli oldu bu cocuk ya hepsi oyledir eminim ama buyudukce gercekten kolaylasiyor ve cok daha keyifli oluyor.

Geçmiş olsun, hemen atlatır ins

Evet aynen öyle.Soylenilenleri anlıyor talimatları ( işlerine gelirse) yapıyorlar bazen beklemeleri gerektiğini biliyorlar daha da kolay olacak inşallah

Sabah blw yapayım dedim her yeri batırdı. Oraları temizlerken bütün üstünü suyla ıslatmış. Bi taraftan yemek yapmaya çalışıyordum. Sonra yumurta yerken geldi mamağ diye istiyor. Yedi yumurtamı.

Ben biberonuyla, hazır süte biraz bal katıp vermeye başladım uyku saatlerinde. Artıları eksileri ne kestiremiyorum, emzirmeyi bırakma çalışmalarımda baya faydası oldu. Onu üzmeden unutturuyorum memeyi, gece hala emiyor ama gündüz aklına gelmiyor. Yine de kafamda bir şüphe, ballı süt bu dönrmde zararlı olabilir mi..

Ben yeni doğan bebe gibi 2 saatte bir emziriyorum...

Hele simdi evdeyiz oyun oynarken bile bi anda birakip meme meme memiiis diye geliyormu seninkide Evde olmak cok guzel evet ama birde bunun donusu var cok alisti bana ne yapicaz bilmiyorum
Anni galk galk diyor meme odasına götürüyor beni.
Ve hiç bir şey yemiyor. Sabah 10’da yediği yarım yumurtayla duruyor hala. Mama mama diyor hiç bir şeyi beğenmedi. Yoğurda bile bakmadı.

Anni galk galk diyor meme odasına götürüyor beni.
Ve hiç bir şey yemiyor. Sabah 10’da yediği yarım yumurtayla duruyor hala. Mama mama diyor hiç bir şeyi beğenmedi. Yoğurda bile bakmadı.
Sizin de dişler geliyor herhalde gümbür gümbür. 3 köpek dişi çıkardık. İki hafta da. İştah daha yeni kendine geldi. Niliko kolay çıkarır inşallah dişleri

Hele simdi evdeyiz oyun oynarken bile bi anda birakip meme meme memiiis diye geliyormu seninkide Evde olmak cok guzel evet ama birde bunun donusu var cok alisti bana ne yapicaz bilmiyorum
Dönüşte biriken isler ne olucak :) daha ne kadar evde kalicaz acaba cocuklarda tikildilar eve enerjilerini atamiyolar oyun da uyduramiyorum artik vsrmi değişik seyler bulan

Arkadaslar bu arada 18. Ay asilari yaklaşıyor nasil yaptiricaz bu konuda doktor yada aile hekimiyle görüşen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…