- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Benzer duygularla yaşıyorum. Hele ki bitmeyen griple cebelleşince gece geç saate kadar uyuyamıyorum stres yüzünden.. gençler en düşük risk grubunda. Inşallah hasarsız atlatırız bu dönemiBen surekli kendımı dinliyorum artık psıkolojık mı bılmıyorum gögsümüm ortasında hafıfte olsa bı agrı hıssedıyorum.ya kaptım ilerliyecek yada su hıc bısey hısettemeden taşıyıcı olanlardanım.her aksam daha da bozuluyor sinirlerim
Ben elle silemiyorum canım, yıllardır bel ağrısı çekiyorum. Zorlanınca çok sıkıntı veriyor.VosVos35 gecenlerde evi supurdum yerleri bezle sildim ogluma oyun gibi oldu.o da bi bez aldi beni taklit ediyor.bi daha viledayla silmem elle silmenin tadini alinca ne guzel kir cikiyormus oyle.mutfak ve temizlik konularini anca detaylandirabiliyorum bunca yil hic bu kadar evde olma firsatim olmamisti.
Dün paspas yaparken Simay paspas kovasında köpüklü suyla oynamış. Üstünü başını ıslatmış. Neyse ki henüz paspası kovaya sokmamıştım.
Toz alırken ona da ıslak mendil veriyorum ama o da tehlikeli. Burnunu silmeye kalkıyor arada..