Geçmiş olsun canım inşallah yenmiştir kuzucuk ❤ azılar ve köpek dişleri daha zorlu olduğu için ateş daha yüksek seyredebilir. Akut bir rahatsızlık da eşlik edebiliyor o esnada, bünye yorgun olduğu için mikroba daha açık oluyor. Haliyle ateş de yüksek oluyor. Oğlum genelde boğaz enfeksiyonu geçirirdi o dişleri çıkarırken. 40 civarı seyrederdi ateşi. Acemilikle korkup kaç kere acile gittik... Simay nasıl çıkaracak bakalım. Inşallah fazla ateşlemez, ortalık karışık, babası da yanımızda değilÇok teşekkürler herkese iyi dilekleriniz için.
VosVos35 canım gittik bugün doktora. Muayene etti her yerini görünürde bir bulgu yok dedi. İdrar tahlili alalım dedi. Eğee bir şey çıkmaz ve ateş de düşmezse pazartesi kan da alırız dedi. İdrar tahlili için torba yerleştirdi. Beklemedik eve geldik. ama torbadan taştığı için sonra tekrar yapıştırdım iki kere.ikisinde de kaka yaptı ve alamadık. Ay ne zormuş idrar almak. Ams bıgün ateşi yükselmedi çok şükür.37 lerde seyretti. Sanırım vücudu savaşarak enfeksiyonu yendi. Dün gece 40 ı görmüştük ateşte sonra baya bir terlemişti. Attı mikrobu muhtemelen. Bakalım gece ve yarın da çıkmaz ise ateş inşallah, idrar tahlili ne bile gerek olmaz dedi doktor. 17 aylıktan 2 yaşa kadar artık çok sık hastalanmalar olur dedi. Diş dönemi olduğu için. Bağışıklık düşük olur dedi.
Çok zor çoçuk hasta olınca eli ayağı dolanıyor ne yapcağını şaşırıyor insan. Bir de sen yalnızsınGeçmiş olsun canım inşallah yenmiştir kuzucuk ❤ azılar ve köpek dişleri daha zorlu olduğu için ateş daha yüksek seyredebilir. Akut bir rahatsızlık da eşlik edebiliyor o esnada, bünye yorgun olduğu için mikroba daha açık oluyor. Haliyle ateş de yüksek oluyor. Oğlum genelde boğaz enfeksiyonu geçirirdi o dişleri çıkarırken. 40 civarı seyrederdi ateşi. Acemilikle korkup kaç kere acile gittik... Simay nasıl çıkaracak bakalım. Inşallah fazla ateşlemez, ortalık karışık, babası da yanımızda değil
Gecmis olsun canim geçenlerde bizimde oyle oldu ama ertesi gun düştü atesi dahada cikmadi insallah duzelir hemenÇok zor çoçuk hasta olınca eli ayağı dolanıyor ne yapcağını şaşırıyor insan. Bir de sen yalnızsınbir de böyle bir dönem. Ama inan Rabbim yardım eder kolaylığını verir inşallah. Allaha emanetiz hepimizde
Biz müstakil evde oturuyoruz, en azından bahçede oynuyor çocuklar. Sokak da tenha olunca çıkıyoruz evin önüne, biraz koşturmak iyi geliyor. Balkona salıncak kurma imkanınız varsa o da işe yarar. Hem sallanır hem hava alır çocukEvde gunleriniz nasil geçiyor ben ise gitmek icin mecbur çıkıyorum da atlas 2 haftadir evde balkonun kapısı ni acsam kosup gelip derin nefes aliyo cocuk ya disarida cikaramiyorum İstanbul da bos yer yok siz neler yapiyosunuz
Evde gunleriniz nasil geçiyor ben ise gitmek icin mecbur çıkıyorum da atlas 2 haftadir evde balkonun kapısı ni acsam kosup gelip derin nefes aliyo cocuk ya disarida cikaramiyorum İstanbul da bos yer yok siz neler yapiyosunuz
Bugun aklima yuvacik barajinin oraya fln mi gitsek dedim ama benim aklima gelen daha cok kisinin aklina gelir havalar sıcak olsa cikicam suluklugole o yolu kolay kolay kimse cikmaz ama bide cocugu hasta etmek var bu havada, evden calismaya geciyor sirket yarin ama ben yine arka plandaki isleri halletmek icin gidicem mecbur. Bizim patron kendini uyanik zannediyor bosuna ugrastiracak beni.Bizim 2 kat,bahcemiz var, yeşillik geniş alan, orman yolu bolca. Arac az. Normalde de cok severdim ama bugünlerde kıymetini daha da anladık.
Öğle saatlerinde cıkıyoruz. Bisiklet scooter vs, Simay'da bisiklet ya da kosturmaca bi hava alıp hareketlenip, uzun uzun yürüyüp dönüyoruz. Normalde de cok cıkardım farkediyor tabii evde olmak.
Civarda alan cok bizim bugün yürürken İzmit"ten birsürü araç gördük, bahcelerine gelmişler öyle toprakla ugrasıyordu insanlar.
Araç varsa boş uygun bi alanda değerlendirilebilir.
Allah yardımcısı olsun herkesin.
İzin konusu de durumda sizin?
Istanbulda yeni evdeki balkonlar 1m2 nerdee salıncak kurmakBiz müstakil evde oturuyoruz, en azından bahçede oynuyor çocuklar. Sokak da tenha olunca çıkıyoruz evin önüne, biraz koşturmak iyi geliyor. Balkona salıncak kurma imkanınız varsa o da işe yarar. Hem sallanır hem hava alır çocuk
O zaman balkonda başka aktivite yapılacak mecburIstanbulda yeni evdeki balkonlar 1m2 nerdee salıncak kurmak
amin canım maddi manevı zorlayacak bu surec hayılısı olsun hakkımızda.O zaman balkonda başka aktivite yapılacak mecbursalıncağı içeri mi kursanız? Büyük cam varsa onun karşısına. Sallanırken dışarıyı izler..
Bizim İzmirde hala bir sürü boş alanımız var, İstanbul bana hep korkutucu gelir bu yönüyle.. şehir dışına çıkarsınız arada araçla. Işiniz zor, bir an önce atlatırız inşallah bu günleri
Bugun aklima yuvacik barajinin oraya fln mi gitsek dedim ama benim aklima gelen daha cok kisinin aklina gelir havalar sıcak olsa cikicam suluklugole o yolu kolay kolay kimse cikmaz ama bide cocugu hasta etmek var bu havada, evden calismaya geciyor sirket yarin ama ben yine arka plandaki isleri halletmek icin gidicem mecbur. Bizim patron kendini uyanik zannediyor bosuna ugrastiracak beni.
Hermione Granger cok gecmis olsun, deniz de hasta, cok oksuruyor, ates ilk gun oldu sonra olmadi. Geceleri uyudugu yerde inliyor acisi var belli defne bera daha iyidir umarim
plojovic simay bisiklet olarak uc tekerli kullaniyor dimi? Ben de bir bisiklet almak istiyorum artik ya. Ama klasik uc tekerli mi olsam yoksa denge bisikleti yada plasmacar mi alsam bilemedim. Apartmanin basket sahasi var, salgin gecene kadar guzel havalarda orda surer aktivite olur bize.
Bizim arkadaşlar sürekli paylaşıyor su kenarında ağaçlı çiçekli yerlerde ailecek gezmeleri. Belki kendi arazileridir. Var bizim hemşolarda arazi sevdası. Toprak çekiyor biziBİz evdeyiz kac gundur cikmiyoruz cikmaya korkuyoruz bugun bi ara bi ciktim markete kadar masalah herkes sokakta nasil olacak boyle bilmiyorum
VosVos35 izmirde bos alan neresi kuzum bulmak cok zor keske olsa cocugu gotursem
Geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba. Defne Bera bu arada 6.hastalık geçiriyor. Üç gün süren ateşin sebebi buymuş. Bugün vücudunda döküntüler oluşunca doktorumuz kesinleştirdi tanıyı. Şüphelendiği hastalıklardan biriydi. Tedacisi yokmuş. Üç gün içinde de döküntüler geçermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?