2018 Ekim Anneleri

Her dönemin kendine göre zorlukları oluyor. Geçmiş olsun yavruna inşallah yapışıklık sıkıntı yaratmaz. Biz de yaşayıp göreceğiz neler olacağını

Kizlar bizim oksuruk hala gecmedi antibiyotik bile kullaniyoruz sali gununden beri ama banamisin demedi valla cildiricam yakinda 1 ayi gecti gecmiyor

Kizlar bizim oksuruk hala gecmedi antibiyotik bile kullaniyoruz sali gununden beri ama banamisin demedi valla cildiricam yakinda 1 ayi gecti gecmiyor

Toz vb etkiliyor olabilir mi?
Bide ilaçlar baskılar canım tamamen tedavi etmez ama vucut atmak için yine uğraşır. Bu kez başa dönüyorsunuz aslında.
Öksürük uzun sürüyor bide.
Dişte etkiliyor olabilir.

4.azida cikti evet ama agzi akmiyo bu ara tükürük cok yok gibi bende hasta oldum bide ustune aksi gibi beraber oksuruyoruz artik bide bu ali emirden sonra iyice korkmaya basladim oksuruk yuzunden gece 1000 kere kalkip cocugun nefesini dinliyorum resmen

Rabbim korusun. Sağlık versin. Ciğerler temizlemek istiyor işte demekki. Doktor arkadaş demişti. Çoçukların öksürük hemen geçmiyor 3 veya 4 ayı bulduğuda oluyor diye.

Ben yaptırıyorum bu sabah duvari boyayabilecegini keşfetti mesela :) bende miktinatisli yazi tahtalarindan aldim disari cikinca onu karaliyo simdi
Resim paylaşır mısın? İnternette değişik şeyler var. Bizimki boya kalemlerini yer diye alamıyorum. Mıknatıslı yazı tahtası iyi fikir. Duvarıne ile boyadı? Boyaları yemiyor mu? Niye benim çocuğum her şeyi yiyor ya?
Bu arada kv kp gitti. Kafa dinliyoruz. Salonda tek başıma oturdum. Çok mutluyum.

Ozellikle bisey almadim acikcasi bizim gittigimiz hastanede beklerken veriyolar a4 ciktisi seklinde 5 tane resim bide bi kucuk kutu boya kalemi olarla oyalaniyo bu ara cok gittik birikti :) duvarida o kalemle boyadi silindi allahtan. Agzina aliyor bizimkide her seferinde o agiza alinmaz diye soyluyorum gecende damacananin icine atmis kalemi bi damacana su gitti :) tebeşir gibi olanlar dan var onlar zararsiz mis bi ara alirim belki onlardanda. Sihirli kitaplar var su oluyo kalemin icinde onlardan da deneyebilirsin

6 numara beze gecen varmi cok fark varmi 5le arasinda acaba biraz sikiyor gibi 5 ama 6 da alsam cok buyuk gelir mi? Simdi 6 alirsam bezi kacta birakicaz kafamda deli sorular

6 numara beze gecen varmi cok fark varmi 5le arasinda acaba biraz sikiyor gibi 5 ama 6 da alsam cok buyuk gelir mi? Simdi 6 alirsam bezi kacta birakicaz kafamda deli sorular
Ben 4numara kullanıyorum hâlâ. 15 kiloya kadar 4numara yazıyor. Biz on küsur kilodayiz.

Oyun hamuruna da ne zaman başlarız acaba?

Ben 4numara kullanıyorum hâlâ. 15 kiloya kadar 4numara yazıyor. Biz on küsur kilodayiz.
Bi ara 4 numara bez iz yapıyor diye 5 numaraya geçmiştim. Sonra eşim unutup 4 numara almış. Şimdi iz yapmıyor. Üstünde yazan kiloyla ilgili değilbence. Vücut yapısıyla alakalı. Hala 4 numarayız biz de.

Nilsibel
Ara tatil sana yaradi desene o zaman :)
Umarim reklam vs biseye girmez boya kalemleri icin Cariocababy diye bi marka var bende Doga Rutkayi takip ediyorum bizimkilerle arasi 3 ay ikizlerinin o paylasmisti gecen aldik ama oyle cok ilgisini cekmedi iki cizdi falan duruyor oyle yenilebilir bi tehlikesi yokmus ustelik bi silmeyle geciyor koltuktan falan cikti ellerini sadece suyla yikadim hemen cikti
Tek sikintisi kapaklari ufak agzina atabilir o yuzden cikarip oyle veriyorum

Bezi ben 5 numara kullaniyorum Sleey kullaniyoduk Canbebeye gectik simdi daha genis gibi geliyor sleepy yanlardan sizdiriyodu

Kizlar sizinkilerde de bu ara bi meme duskunlugu oldu mu? Eylul saglam emici basindan beri saatlerce sut gelsin gelmesin emsin uyusun bayilir tamam ama simdi artik evde disarda yarim saatte bir annee meemmeee diye bagiriyor eskiden disarda sadece uykusu geldiginde arardi simdi artik parkta sokakta her yerde bagiriyo gecede tam 2 saatte 1 meme diye uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…