Dis fircalama olayina ben daha hic girmedim dr a sormustuk suan oyun olarak algilayacagindan 2 yasinda baslicaz dedi
Bende bu ara su lavabo onune basamak aliniyor ya hani cikip ellerini yikamaya onlardan mi alsak diyorum biz ne zaman el yikasak ellerini ovusturup hemen arkamizdan geliyor
Çok geçmiş olsun canım zor bir süreçten geçiyorsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Kısa sürede atlatirsiniz inşallahMerhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Allah şifa versin canımm. Çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen sağlığı a kavuşur.Merhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Merhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Alırsanda öğrenir bayaa basamak alman lazım ama
Bizde kalkınca, yatarken el yüz ayak yıkama, yemek önceleri ve sonraları el ağız yıkama hep var ovalayım yıkıyor :) su olsun zaten benimkilere yeter
Basamak faydalı olur mu ben kucağa alıp yıkıyorum düşer korkusuyla
Bende kucakta yıkıyorum
Büyüğün var basamak ona ayagımı dayıyorum
Şuan bizimkilere bayaa yüksek almak gerekir o da zor sanki eğilirken tutunurlar zaten paso musluğa
Çok aceleye gerek yok işte 2 yaştan sonra paso bunların kavgalarını verecekler
Amin canım çok sağol inşallah geçecekÇok geçmiş olsun canım zor bir süreçten geçiyorsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Kısa sürede atlatirsiniz inşallah
Allah şifa versin canımm. Çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen sağlığı a kavuşur.
çok çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun. İnşaallah tüm sonuçlar güzel çıkacaktır. İyi düşünün ki iyi olsun, benim kızıma da epilepsi dediler, EEG bile çektirdik o panikle çok zordur biliyorum
Kirli sepetini basamak olarak kullanıyorum. Kendim kol kanat gererek tabi. Bayağı yüksek oluyor.Bende kucakta yıkıyorum
Büyüğün var basamak ona ayagımı dayıyorum
Şuan bizimkilere bayaa yüksek almak gerekir o da zor sanki eğilirken tutunurlar zaten paso musluğa
Çok aceleye gerek yok işte 2 yaştan sonra paso bunların kavgalarını verecekler
Haftada 1 değil de, başlangıçta günde 1-2 saat, sonra da yarım gün göndersen? Annen sabah bakıp öğlen kreşe bırakabilir mi?Arkadaşlar
annem yine bı sıkıldım bakmıcam dıye bı bakıcam dıyo bende orta yol bulmak adına söyle birsey düşündüm ama ne kadar mantıklı olur bilemedim.
başlangıç olarak hafta 1 le başlayıp krese göndersem zamanla arttırıp 2 yasında tüm haftaya gecerim böylece annemin bizde kaldıgı süreyi azaltmış olurum.Tabi bu arada cocugun kafası karısıp kötü bişey yapmış olur muyum bilemedim.
bakıcılar tam zamanlı calısıyor annemde hem bakmak ıstemeyıp hem bakıcıyı kabul etmiyor orta yol bulmak adına aklıma böyle bişey geldi.
yürüme mesefesinde biyer yok zaten 2 yastan önce alan cok az yer var anca arabayla sabah bırakıp aksam alabılırım de bu şekilde düzenini bozarmıyımda diye düşünüyorum.Haftada 1 değil de, başlangıçta günde 1-2 saat, sonra da yarım gün göndersen? Annen sabah bakıp öğlen kreşe bırakabilir mi?
Aslında bir kaçsultan_gibi Çok pişmiş, asitli (portakal, mandalina), şekerli yemiyorsa ekstra dişlere zararı olmayacaktır. Sıvıyağda kullanmıyorsan.
Onun dışında gece yatısa yakın yiyorsa o da etkiler dişleri.
Daha yapması için erken acele etme canım.
Ben daha almadım. Büyük jack'n jill kullanıyor fırca/macun.
Arkadaşlar
annem yine bı sıkıldım bakmıcam dıye bı bakıcam dıyo bende orta yol bulmak adına söyle birsey düşündüm ama ne kadar mantıklı olur bilemedim.
başlangıç olarak hafta 1 le başlayıp krese göndersem zamanla arttırıp 2 yasında tüm haftaya gecerim böylece annemin bizde kaldıgı süreyi azaltmış olurum.Tabi bu arada cocugun kafası karısıp kötü bişey yapmış olur muyum bilemedim.
bakıcılar tam zamanlı calısıyor annemde hem bakmak ıstemeyıp hem bakıcıyı kabul etmiyor orta yol bulmak adına aklıma böyle bişey geldi.
Bence kreş için çok küçük evde bakabilecek birini ayarlaman en azından düzeni bozulmaması açısından daha iyi olurArkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?