2018 Ekim Anneleri

Alırsanda öğrenir bayaa basamak alman lazım ama
Bizde kalkınca, yatarken el yüz ayak yıkama, yemek önceleri ve sonraları el ağız yıkama hep var ovalayım yıkıyor :) su olsun zaten benimkilere yeter

sultan_gibi Çok pişmiş, asitli (portakal, mandalina), şekerli yemiyorsa ekstra dişlere zararı olmayacaktır. Sıvıyağda kullanmıyorsan.
Onun dışında gece yatısa yakın yiyorsa o da etkiler dişleri.
Daha yapması için erken acele etme canım.
Ben daha almadım. Büyük jack'n jill kullanıyor fırca/macun.

Çok geçmiş olsun canım zor bir süreçten geçiyorsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Kısa sürede atlatirsiniz inşallah

İyi geceler, Buğra yi dün Dr a götürdüm, bir aydır yemediği için ve uykuya dalamadigi için, Dr geceleri onun iyiliği için emzirmeyi bırakın, uykuya o yüzden dalamiyor dedi, hiç gerek yokmuş gece emmesine. Dün gece bıraktım sabah 5e kadar hiç durmadan ağladı, sabah 7de emzirdim, 9.30a kadar. Bir yaşında bırakmıştık 3gun sürmüştü ayrılması. Uykusu düzene girmişti. Şimdi büyüdüğü için bir hafta sürebilir dedi Dr.
Tahmin ettiğim gibi iki tane dişi altta patlamış, iki de üstte yakınmış çıkması. Oyunla yemeyi bıraksın dedi, yarim saatten fazla surmesin, o yemeği yemezse alternatif sunmayin dedi. TV, tablet, telefon zaten kullanmıyorum. Öğün aralarında su harici hiç bir şey vermeyin dedi. Kilosu ayında imiş. Mama sandalyesi kemerine de kararlılıkla alistirdim uc-dort gün çok zorladı ama şimdi alıştı.
Eğer su icmezse o da iştahsızlık yapar dedi. Aynı yemeklerden yiyin aynı zamanda yiyin dedi.
Dörtten sonra uyutmayin 9da uyumasi için dedi. 8 de uyku moduna geçip tüm ev halkı uyuyormuş gibbi yapmak gerekiyormuş ışıkları daa kapatıp.
Benim gibi yemek ve tüm gece emzirme ve uykuda zorlanan arkadaşlar iciin yazdım.

Allah şifa versin canımm. Çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen sağlığı a kavuşur.

çok çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun. İnşaallah tüm sonuçlar güzel çıkacaktır. İyi düşünün ki iyi olsun, benim kızıma da epilepsi dediler, EEG bile çektirdik o panikle çok zordur biliyorum

Basamak faydalı olur mu ben kucağa alıp yıkıyorum düşer korkusuyla
Alırsanda öğrenir bayaa basamak alman lazım ama
Bizde kalkınca, yatarken el yüz ayak yıkama, yemek önceleri ve sonraları el ağız yıkama hep var ovalayım yıkıyor :) su olsun zaten benimkilere yeter

Basamak faydalı olur mu ben kucağa alıp yıkıyorum düşer korkusuyla

Bende kucakta yıkıyorum
Büyüğün var basamak ona ayagımı dayıyorum
Şuan bizimkilere bayaa yüksek almak gerekir o da zor sanki eğilirken tutunurlar zaten paso musluğa
Çok aceleye gerek yok işte 2 yaştan sonra paso bunların kavgalarını verecekler

S Semabuse yazdiklarini okudum. İstah konusu bizim dr da ayni seyleri soyluyor. Ogun arasi min. 4-5 saat olsun diyor mesela alternatif sunmayin diyor. Ben şunu anlamiyorum; h ici anneannesi ve babaannesi bakiyor onlarda kahvalti ogle ve ara ogun cok guzel diyolar ben aksam oldu mu yediremiyorum en son ogununu 4 bucukta meyve saati yapiyorlar 1 muz ve 1 mandalina suyu ben 6 da geliyorum emziriyorum dun aksam 8 bucukya denedim yine yemedi yani acikmamasina benim aklim ermiyor o kadar harekete esimde diyor ki kendi metobalizman gibi dusunme her ogun yicek diye bi kaide yok.
Uyku konusunda da dun gece 1,5 saatte bir anne meme dedi ben o kisma şu gozle bakiyorim tum gun beni gormuyor aliskanliksa aliskanlik cocuk bana hasret kapiyi acmamla ustume atliyor zaten varsin tum gece emsin en fazla zaten 2 yasina kadar emer mantigiyla dr larin dedigini degilde icimden geleni yapiyorum ama bizim dr da aynilarini soyluyor hatta odasini ayirin cok acil diyor

Dun aksam banyo sonrasi saclarini kuruturken israr dis fircami istedi eline vermemle dislerine surmeye basladi ben şok birde daha dun erken yazdim h sonu ilk isim dis fircasi almak

Çok geçmiş olsun canım zor bir süreçten geçiyorsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Kısa sürede atlatirsiniz inşallah
Amin canım çok sağol inşallah geçecek Allah seninde yardımcın olsun baştan beri seni de takip ediyorum sıkıntılarınızı biliyorum inşallah bir gün hiç görmemiş yaşamamış gibi oluruz güzel günlerini konuşuruz

Sağol canım Allah razı olsun iyi düşünmeye çalışıyorum ama dediğin gibi çok zor inşallah Allah yavrularımıza şifa versin size de çok geçmiş olsun

Kirli sepetini basamak olarak kullanıyorum. Kendim kol kanat gererek tabi. Bayağı yüksek oluyor.

Arkadaşlar
annem yine bı sıkıldım bakmıcam dıye bı bakıcam dıyo bende orta yol bulmak adına söyle birsey düşündüm ama ne kadar mantıklı olur bilemedim.
başlangıç olarak hafta 1 le başlayıp krese göndersem zamanla arttırıp 2 yasında tüm haftaya gecerim böylece annemin bizde kaldıgı süreyi azaltmış olurum.Tabi bu arada cocugun kafası karısıp kötü bişey yapmış olur muyum bilemedim.
bakıcılar tam zamanlı calısıyor annemde hem bakmak ıstemeyıp hem bakıcıyı kabul etmiyor orta yol bulmak adına aklıma böyle bişey geldi.

Haftada 1 değil de, başlangıçta günde 1-2 saat, sonra da yarım gün göndersen? Annen sabah bakıp öğlen kreşe bırakabilir mi?

Haftada 1 değil de, başlangıçta günde 1-2 saat, sonra da yarım gün göndersen? Annen sabah bakıp öğlen kreşe bırakabilir mi?
yürüme mesefesinde biyer yok zaten 2 yastan önce alan cok az yer var anca arabayla sabah bırakıp aksam alabılırım de bu şekilde düzenini bozarmıyımda diye düşünüyorum.

Aslında bir kaç
Yerde daha 17 aylık bebeklerin dişlerinin çürüyüp dökülmeye başladığını okudum panik oldum şekerli yemiyor biberon yok ama gece beslenmesi bile dişlere zarar verebilir diyorlar sıvı yağ kısmını anlamadım ama ne denk istedin

Yerinde olsam bakıcıyı alırım. Annende istediği zaman gelir bakar istiyorsa torununa yemek yapar oyun oynar, işide olursa işini halleder
Bakıcı istemeyip kreşe vermek daha garip
Bence esinle ortak bi karar verin çok küçük canım cocugun evinde olsun bari. Annende size uyacak yani. İmkanın varsa Atlas'ı evden gönderme derim.
Bu 1-2sene cok daha kıymetli ve ev içinde de öyle gececek göreceksin

Son düzenleme:
Bence kreş için çok küçük evde bakabilecek birini ayarlaman en azından düzeni bozulmaması açısından daha iyi olur
İnşalllah en hayırlı çözümü bulursunuz Atlas için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…