Merhaba, bende 2018 Ekim annesiydim. Aylardır girmiyordum kızım 15 aylık oldu tekrar hamile olduğumu öğrendim inanamadım hala şoktayım, üzgünüm birazda karamsar, çalışıyorum ve kızıma zor yetiyorum. Ne yaparım bilmiyorum. Tek bildiğim ikincisi de doğunca direk spiral taktırmak
Geçmiş olsun. Peki hasta mı? Sadece tahlillerde çıkan bir şey mi? Rabbim şifa versin.Merhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
geçmiş olsun canım hıc bır fıkrım yok ama umarım cabucacık atlatırsınız bu durumuMerhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Aynanın karşısında gösterdim aslında biz fırçalarken çık meraklıydı ama kendisine gelince herseyi ağzına götüren çocuk istemedi ben biraz geçbiz ayna karsısında yapıyoruz onu bı yandan babası kendınınkını fırcalıyo bende onunkınu fırcalıyorum.e bebektekı fugurlu dıs fırcası kaplarından da almıstım ıcıne takıyo dısıne bı suruyo gerı koyuyo bıde suruyo derken bu diş fırcalama 15 dk suruyo bizde
nuk un dis kasiyici gibi olanlarindan deneyin belki onu sever sonra dis fircasina biras daha izin veririAynanın karşısında gösterdim aslında biz fırçalarken çık meraklıydı ama kendisine gelince herseyi ağzına götüren çocuk istemedi ben biraz geç
Kaldım sanırım daha erken başlamalıydım belkide neyse zamanla alışacaktır diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun rabbbim şifa versin inşallahMerhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Merhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Simayın sadece 5 dişi var onlar da yeni çıktığı için fırça sürecek kadar uzamadı. Ben de kaşıyıcı türü alsam iyi olacak zira abisinin fırçaları için ağlıyor bıdıknuk un dis kasiyici gibi olanlarindan deneyin belki onu sever sonra dis fircasina biras daha izin veriri
Merhaba geçmiş olsun Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallahMerhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Biz 20 gunde 3 tane azi cikardik bide ustune geçmeyen oksuruk 3.cesit ilaci içiyoruz çocuk aglaya aglaya ilac iciyo resmenSimayın sadece 5 dişi var onlar da yeni çıktığı için fırça sürecek kadar uzamadı. Ben de kaşıyıcı türü alsam iyi olacak zira abisinin fırçaları için ağlıyor bıdık
Merhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz
Biz 20 gunde 3 tane azi cikardik bide ustune geçmeyen oksuruk 3.cesit ilaci içiyoruz çocuk aglaya aglaya ilac iciyo resmen
%45 cıvarında tutmaya ugrasıyorum odanın nemını kontrol edıyorum sureklı. ama yınede gece burnu tıkanıyo sonrada oksuruk gelıyor.Disler yapiyor olmasin ya? Salyadan dolayi bogaza inip
Birde odanin nemi nasil? Bizimki nemden asiri etkilenir mesela
Sağol canım aslında görünürde bir hastalığı yok ama kanında alerji değerleri düşmüyor ve lenfositleri yok denecek kadar düşükmüş az önce yine kan verdik 3 hafta daha takip edecez dedi doktorGeçmiş olsun. Peki hasta mı? Sadece tahlillerde çıkan bir şey mi? Rabbim şifa versin.
Sağol canım amin inşallah çok yıprandık doğduğundan beri hep sıkıntılı süreçler geçirdik inşallah bundan sonrası daha iyi olurgeçmiş olsun canım hıc bır fıkrım yok ama umarım cabucacık atlatırsınız bu durumu
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun rabbbim şifa versin inşallah
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederimGelmiş geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifa versin Allahiyi haberler diliyorum
Sağol canım benim amin inşallahMerhaba geçmiş olsun Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?