2018 Ekim Anneleri

Gözünüzaydın, ilk şok kötüdür ama en kısa zamanda iyi ki dedirtir inşallah

Merhabalar bir süredir aktif olamadım maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz kızımın bağışıklık sistemi aşırı düşük lenfositleri yok denecek kadar azmış her hafta kan veriyoruz 3 hafta daha vereceğiz kan merkeziyle falan görüşecekler doktor tam bişey söylemiyor ama internette kötü şeylerden bahsediliyor alerji değerleri de yüksek ama tek bir lokma ek gıda yemediği için neye alerjisi var bilinmiyor sadece emiyor tükenmek üzereyiz

Geçmiş olsun. Peki hasta mı? Sadece tahlillerde çıkan bir şey mi? Rabbim şifa versin.

geçmiş olsun canım hıc bır fıkrım yok ama umarım cabucacık atlatırsınız bu durumu

Aynanın karşısında gösterdim aslında biz fırçalarken çık meraklıydı ama kendisine gelince herseyi ağzına götüren çocuk istemedi ben biraz geç
Kaldım sanırım daha erken başlamalıydım belkide neyse zamanla alışacaktır diye düşünüyorum

nuk un dis kasiyici gibi olanlarindan deneyin belki onu sever sonra dis fircasina biras daha izin veriri

Çok geçmiş olsun rabbbim şifa versin inşallah

Gelmiş geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifa versin Allahiyi haberler diliyorum

nuk un dis kasiyici gibi olanlarindan deneyin belki onu sever sonra dis fircasina biras daha izin veriri
Simayın sadece 5 dişi var onlar da yeni çıktığı için fırça sürecek kadar uzamadı. Ben de kaşıyıcı türü alsam iyi olacak zira abisinin fırçaları için ağlıyor bıdık

Merhaba geçmiş olsun Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Simayın sadece 5 dişi var onlar da yeni çıktığı için fırça sürecek kadar uzamadı. Ben de kaşıyıcı türü alsam iyi olacak zira abisinin fırçaları için ağlıyor bıdık
Biz 20 gunde 3 tane azi cikardik bide ustune geçmeyen oksuruk 3.cesit ilaci içiyoruz çocuk aglaya aglaya ilac iciyo resmen

Gelmis gecmis olsun tez zamanda sifa bulsun insallah Nasil ortaya cikti peki bagisikligin dusuk oldugu? Anne sutu alan bi bebek nasil dusuk olabilir ki

Dis fircalama olayina ben daha hic girmedim dr a sormustuk suan oyun olarak algilayacagindan 2 yasinda baslicaz dedi
Bende bu ara su lavabo onune basamak aliniyor ya hani cikip ellerini yikamaya onlardan mi alsak diyorum biz ne zaman el yikasak ellerini ovusturup hemen arkamizdan geliyor

Geçmiş olsun. Peki hasta mı? Sadece tahlillerde çıkan bir şey mi? Rabbim şifa versin.
Sağol canım aslında görünürde bir hastalığı yok ama kanında alerji değerleri düşmüyor ve lenfositleri yok denecek kadar düşükmüş az önce yine kan verdik 3 hafta daha takip edecez dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…