2018 Ekim Anneleri

Öyle şeylere karşı aile yetiştirme tarzından dolayı canim

İnşallah canım o da olur. Yemeğe bari yardım etseler o da iyi. Esin yardımcı olmuyor mu hic

Memeden dolayı sanırım sık uyaniyorlar Buğra genellikle yatirdiktan hemen sonra uyanıp meme istiyo sabah kadar memede. Çektiğim an agliyo. Diş de etkiliyor tabi. Emzirmeyi bırakınca azaliyormus sık uyanmalar. Ben kıyamıyorum bırakmaya henüz. Uykusuzluk çok zor. Kendimi bazen yarışta bazen de makina gibi hissediyorum sürekli birşeyleri yetiştirmeye çalışan, koşturan, oturmayip uyumayan.. telefonu bile ya yemek yerken yada bulaşık yıkarken arama yapıyorum

Terapiye gittiğimizde KV ye bırakıyoruz sadece o zamanlar gerçi bitti terapide. Hiç seni aramiyo öyle uslu duruyo ki diyor. Annesiz çocuk öyle olurmuş der benim annem de.

Çok çok geçmiş olsun şimdi nasıllar?

Biz süt ürünleri ne yeni geçtik çok sevmedi bir kaşık bile yemiyor yoğurt. Süt icmiyo. Peynir misket kadar bazen.

Dişleri yeni çıktığı için ısırmakta zorluk çekse de her şeyi kendi yemek istiyor. Ona uygun olanları koyuyorum tabağına. Bazen çatalla batırıp yemeye çalışıyor. Yavaş yavaş öğreniyor. Kendi yapabildikçe keyfi yerine geliyor, ben verdiğimde yemediği bir çok şeyi kendi eliyle ağzına atarsa yiyor. Sen blw denedin mi?
Biz süt ürünleri ne yeni geçtik çok sevmedi bir kaşık bile yemiyor yoğurt. Süt icmiyo. Peynir misket kadar bazen.
Kızım yoğurda çok severek başladı, şimdi sadece ayran içiyor. Ev yogurdundan yapıp veriyorum, iyi oluyor. Peynir hiç sevmedi. Labneyi yerdi daha önce, şimdi onu da yemiyor.

Ben de toplu taşımada artık çok zorlanıyorum. Kucakta durmak istemiyor. Avm’de de hiç sandalyede oturmaz. Hep gezmek ister. Birimiz ona bakar birimiz gezeriz.

Katı yiyecekler veriyorum önüne. Çatal henüz vermedim. Cecil peyniri bir tutam bazen yiyor küçük ip gibi

hasta bebeklere gecmis olsun Allah sifa versin.
kizlar biz ayakkabi almadik henuz. zaten 1 ay oldu yuruyeli.evin icinde yuruyor.sokaklar kar buz islak hava felaket.disari cikiyorim yarim saate geri donuyorum cok soguk.avmye gidince de bebek arabasinda duruyor zaten.bot alsam bu sogukta cok az giyecek sonra ayagi buyuyecek bahar gelecek.bahari mi beklesem spor ayakkabi almak icin?

Sizden de Allah razı olsun hepimiz birbirimize çok sey kattık
Yani yazdın paylaştın ya derdini onları içine atıp biriktirme anlamında söyledim.
Yani hersey bi bütün canım

Evet kendisi yiyor buarada coğunlukla, başka bi yerdeysek çok rahat bırakamıyorum
Oyalanıyor oynuyor bi yandan yiyor
Miktar konusunda tamamen kendi secimi

Son düzenleme:
Hacamtta canı çok yandı mı çok ağladı mı? Eşim durmmaz yaptirmayalim diyo

Görünce yazmak istedim :)
Eğer durmazsa hiç zorlamazlar korkmaması için canım
Şu mizac tespiti belki çok işine yarayabilir ama Buğra için

Katı yiyecekler veriyorum önüne. Çatal henüz vermedim. Cecil peyniri bir tutam bazen yiyor küçük ip gibi
Sevdiği herhangi bir çorba varsa kaşığı ona tutturup ağzına götürmesine yardım edebilirsin. Çok dökülür ama yemekten keyif alabilir. Bitirmeli diye de kasma, dikkati dağılıp bırakırsa ısrar etmiyorum ben

Gördükçe yazıyorum
Eklemek istedim
Çok düzeltme aslında eşini bizi de sürekli biri düzeltse geriliriz
Babasıda böyle olsun varsın, Buğra ondanda çok sey öğrenir
Uzun muhabbetleri olur onunlada demek ki :)
Seni anlamadığı, senin gibi bakamadığı noktalarda kontrol etmeye çalışmak seni de daha fazla yorar ve babası o onun düşünsene annede olsan sürekli biri sana şöyle yap dese bi süre sonra her yaptıgını doğru mu yanlış mı diye düşünüp strese girersin.

O da sizin başka bi bakış açınız olsun evde. Bazen fazla cümlelerde dağarcığını genişletir :) bide erkek, baba gözünde başkadır Buğra'ya da.

Kontrol edemediğimiz seylere sinirleniriz aslında bunu farkedip sakin kalmayı seçebiliriz, bundan ne öğreniyoruz diye bakabiliriz.

Bu konusmadan sonra merak ettim vücudunun nerelerinde ağrıların var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…