Öyle şeylere karşı aile yetiştirme tarzından dolayı canimDiyet yapmıştım tabii çoklu gıda olduğu için sadece ekmek kıvırcık yedim bi ara hatta yine değişen bir şey olmadı .. hacamatla geçti evet .. EşiniZ neden istemiyormuş peki ne sakınca olabileceğini düşünüyor
İnşallah canım o da olur. Yemeğe bari yardım etseler o da iyi. Esin yardımcı olmuyor mu hicAllah kolaylık versin canım. Sana ve eşine sağlık versin.
Biz 4 kişiyiz ama ben işteyken çocuğa bakmaları dışında bir hayırları yok. İnsan çok olunca iş de çok oluyor. Sürekli bi iş yapıyorum. Çocuk peşimde geziyor. Ben varken oyalayamıyorlar. Güya hafta sonu not işlerini bitirecektim. Koca pazar günü toplasan bir saat oturabildim başına.
Sabah kaka yapmış. Bez değiştiriyorum. Çocuk da meme istiyor ağlıyor. Taa öbür odadan niiil gel buraya diyorlar. Bi de çocuk öyle deyince gelmiyor ki. Ben de nasıl bunaldıysam artık. Tatil gelse de yalnız kalsak.
Memeden dolayı sanırım sık uyaniyorlar Buğra genellikle yatirdiktan hemen sonra uyanıp meme istiyo sabah kadar memede. Çektiğim an agliyo. Diş de etkiliyor tabi. Emzirmeyi bırakınca azaliyormus sık uyanmalar. Ben kıyamıyorum bırakmaya henüz. Uykusuzluk çok zor. Kendimi bazen yarışta bazen de makina gibi hissediyorum sürekli birşeyleri yetiştirmeye çalışan, koşturan, oturmayip uyumayan.. telefonu bile ya yemek yerken yada bulaşık yıkarken arama yapıyorumİnstagramda bi post vardı. Arkadaşım sen uyu, ben bebeğine bakarım diyordu. O geldi aklıma. Ben de postu görünce ağlamıştım. İnsanlar içinde kimsesizim. Biri de bana uyu dese. Dün gece 1,5 saatte bir kalktık.
Terapiye gittiğimizde KV ye bırakıyoruz sadece o zamanlar gerçi bitti terapide. Hiç seni aramiyo öyle uslu duruyo ki diyor. Annesiz çocuk öyle olurmuş der benim annem de.Benim KV yapıyor öyle göstermelik 'geelll'leri. Ben bulaşık yıkıyorum, çocuk paçamı çekiştirip ağlıyor. Hatun kanepeye yayılmış gel diyor çocuğa. Kalkıp alsana be mübarek! Gitmiyor işte çocuk..
Sen yokken seni hiç aramıyor diyorlar, beni görür görmez anne meme diyor, koşa koşa kucağıma atlıyor. Görüş alanına gireyim, hemen meme istiyor sıpa
Yoruma bıraktığım emojiden anlaşılacağı üzere: ay ben şok! O ne öyle gııı? O nasıl teyze? Ben yeğenime ölürüm, ablam da benim çocuklara kurban olur.. cidden ilginçmiş ablan
Amin canım inşallah hepimiz
Çok çok geçmiş olsun şimdi nasıllar?Amin canım
Amin canım seninde, tüm annelerin
Büyüğü geçen hafta yılbaşı haftası basladı ateşlenmeye (29u gecesi)
3 gün fazla sonra az az devam etti. Tam o iyileşiyor derken bu cumartesi gecesinden beri de Simay ve bende başladı ateş, eklem ağrısı. 1 gün gecti Sezen tekrar başladı ateşlenmeye
Dün biraz iyiydi Simay gece yine çıktı.
Zaten başındann beri uykusuzuz bide hastalık iyice pestile cevirdi. Dinlenmekte olmuyor. 2 saat uyudum sabah 7bucukta buna şükür.
Oturma odasını revire cevirdik bizde, köşe takımım var direkt yatak yaptım, en azından ikisini birden takip edip ayaklarına kıvrılıyorum, bizimkisi ana hastalığı :)
İyi olsunlarda, ne sesleri cıktı ne kalktılar,çok daha ağır öyle görmek bizim için.
Allah uzun, caresiz hastalıklarla uğraşanlara şifa versin, sabır versin
Çok geçmiş olsun canım sana daÇok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin. Eylül ayından beri kaç defa gittim dr a hatırlmıyorum sürekli hasta benimkiler
Dişleri yeni çıktığı için ısırmakta zorluk çekse de her şeyi kendi yemek istiyor. Ona uygun olanları koyuyorum tabağına. Bazen çatalla batırıp yemeye çalışıyor. Yavaş yavaş öğreniyor. Kendi yapabildikçe keyfi yerine geliyor, ben verdiğimde yemediği bir çok şeyi kendi eliyle ağzına atarsa yiyor. Sen blw denedin mi?Çok sağolasın canım ben de sandalyede deneyeyim. Çok aydınlatıcı oldu benim için yazdıkların. Kendisi mi yiyor sen mi yediriyorsun? Dışarıda restoranlarda çocuklara bakıyorum hepsi oturmuş sakin sakin oyun oynuyo yemek yiyor. Bizimki arabayii da hiç sevmiyo doğduğundan beri kısacık mesafelerde bile çok zorlanıyorum. Sabit oturmayı sevmiyo diyorum ben de. Bizz hep oyunla yeddirdik sanırım alıştı oyunlara şimdi oyunn da fayda saglamiyo.
Kızım yoğurda çok severek başladı, şimdi sadece ayran içiyor. Ev yogurdundan yapıp veriyorum, iyi oluyor. Peynir hiç sevmedi. Labneyi yerdi daha önce, şimdi onu da yemiyor.Biz süt ürünleri ne yeni geçtik çok sevmedi bir kaşık bile yemiyor yoğurt. Süt icmiyo. Peynir misket kadar bazen.
Ben de toplu taşımada artık çok zorlanıyorum. Kucakta durmak istemiyor. Avm’de de hiç sandalyede oturmaz. Hep gezmek ister. Birimiz ona bakar birimiz gezeriz.Çok sağolasın canım ben de sandalyede deneyeyim. Çok aydınlatıcı oldu benim için yazdıkların. Kendisi mi yiyor sen mi yediriyorsun? Dışarıda restoranlarda çocuklara bakıyorum hepsi oturmuş sakin sakin oyun oynuyo yemek yiyor. Bizimki arabayii da hiç sevmiyo doğduğundan beri kısacık mesafelerde bile çok zorlanıyorum. Sabit oturmayı sevmiyo diyorum ben de. Bizz hep oyunla yeddirdik sanırım alıştı oyunlara şimdi oyunn da fayda saglamiyo.
Katı yiyecekler veriyorum önüne. Çatal henüz vermedim. Cecil peyniri bir tutam bazen yiyor küçük ip gibiDişleri yeni çıktığı için ısırmakta zorluk çekse de her şeyi kendi yemek istiyor. Ona uygun olanları koyuyorum tabağına. Bazen çatalla batırıp yemeye çalışıyor. Yavaş yavaş öğreniyor. Kendi yapabildikçe keyfi yerine geliyor, ben verdiğimde yemediği bir çok şeyi kendi eliyle ağzına atarsa yiyor. Sen blw denedin mi?
Kızım yoğurda çok severek başladı, şimdi sadece ayran içiyor. Ev yogurdundan yapıp veriyorum, iyi oluyor. Peynir hiç sevmedi. Labneyi yerdi daha önce, şimdi onu da yemiyor.
Vakit ayırıp herşeyi yazdığın için çok teşekkür ederim. Hep derim iyimi varsın. Keşke hep beraber bebeklerle gorussek. Senden çok şey öğrendim Allah razı olsun.
Buğra ya hep olumlu cümleler kuruyorum. Merak duygusu daha da gelişsin diye tehlikeli şeyler dışında istediği her şeyi veriyorum yapıyorum. Çocuk gelişim kitapları ve makaleleri okuyorum fırsat buldukça.
Kendini değerli hissetmesi benim için çok önemli. Hiç bir çocukla kıyaslamadan, elalem ne der diye düşünmeden tek büyütüyorum babası yardımıyla.
Paylastiklaein biriktirdiklerin olmasın demissinn hangi koonuda orayı anlayamadım.
Elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum bilinçli bir şekilde olabildiğince. Herşeyi anlatıyorum, kizmadan, sabırla göz hizasında.
Yemeği kendisi mi yiyor kızın?
O kadar çok şükrediyorum ki Buğra için. Biliyorsunuz yıllardır beklediğim mucizem. Çok şükür doğduğundan beri olan sancıları geçti. Alerjisi bitti bin şükür. Hareketli olmasına da alıştım uyku çok yoruyor. Bir de tek bakmak da.
Tekrar teşekkürler çok
Hacamtta canı çok yandı mı çok ağladı mı? Eşim durmmaz yaptirmayalim diyo
Sevdiği herhangi bir çorba varsa kaşığı ona tutturup ağzına götürmesine yardım edebilirsin. Çok dökülür ama yemekten keyif alabilir. Bitirmeli diye de kasma, dikkati dağılıp bırakırsa ısrar etmiyorum benKatı yiyecekler veriyorum önüne. Çatal henüz vermedim. Cecil peyniri bir tutam bazen yiyor küçük ip gibi
Teşekkürler canım uğraşıyoruz Buğra için toparlanmaya. Artık çoğu konuda anlaşamıyoruz özellikle doğumdan sonra oldu bu kadar. Ya hiç ses çıkarmadan böyle kabul edeceğim yada böyle huzursuz devam edecek ki bunu hiç istemiyorum. Buğra huzurla büyüsün çok istiyorum. Onun herseyine çok önem veriyorum.
Eşimi görseniz bugrayi o da çok seviyo ama çok söylenip çok şikayet ediyo, bazen uzun nutuk cekiyo küçücük yavruya. Diyorum anliyo yanında soylenme diye. Ve kısa cümleler kur yaşına göre diye. Ben tüm gün bakıyorum hiç şikayet etmiyorum diyorum. Herşeyin hayırlısı
Memeden dolayı sanırım sık uyaniyorlar Buğra genellikle yatirdiktan hemen sonra uyanıp meme istiyo sabah kadar memede. Çektiğim an agliyo. Diş de etkiliyor tabi. Emzirmeyi bırakınca azaliyormus sık uyanmalar. Ben kıyamıyorum bırakmaya henüz. Uykusuzluk çok zor. Kendimi bazen yarışta bazen de makina gibi hissediyorum sürekli birşeyleri yetiştirmeye çalışan, koşturan, oturmayip uyumayan.. telefonu bile ya yemek yerken yada bulaşık yıkarken arama yapıyorum
Çok çok geçmiş olsun şimdi nasıllar?
Hiç ağlamadı zaten acımıyor nasıl bir şey olduğunu anlamak için önce kendine bir kupa attırabilir iyi güvenilir bir yerde tabiiHacamtta canı çok yandı mı çok ağladı mı? Eşim durmmaz yaptirmayalim diyo
Anladım canım tabii kendi fikri saygı duyarımÖyle şeylere karşı aile yetiştirme tarzından dolayı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?