Mizaç tespiti nedir?Görünce yazmak istedim :)
Eğer durmazsa hiç zorlamazlar korkmaması için canım
Şu mizac tespiti belki çok işine yarayabilir ama Buğra için
Buğra yemekten ziyade eliyle minciriyor. Tabağı alıp yere attı sonra. Zamanla öğrenir inşallah. Ben elimle yediriyorum genelde. Yine de her yer batiyorSizden de Allah razı olsun hepimiz birbirimize çok sey kattık
Yani yazdın paylaştın ya derdini onları içine atıp biriktirme anlamında söyledim.
Yani hersey bi bütün canım
Evet kendisi yiyor buarada coğunlukla, başka bi yerdeysek çok rahat bırakamıyorum
Oyalanıyor oynuyor bi yandan yiyor
Miktar konusunda tamamen kendi secimi
Mizaç tespitini hiç duymadım nasıl bişey?Görünce yazmak istedim :)
Eğer durmazsa hiç zorlamazlar korkmaması için canım
Şu mizac tespiti belki çok işine yarayabilir ama Buğra için
Bugün tabaginna haşlanmış sebze verdim. Eliyle mincirip tabağı yere attı. İki kez agizina götürdü o kadar. Çorbayı düşünemiyorum bileSevdiği herhangi bir çorba varsa kaşığı ona tutturup ağzına götürmesine yardım edebilirsin. Çok dökülür ama yemekten keyif alabilir. Bitirmeli diye de kasma, dikkati dağılıp bırakırsa ısrar etmiyorum ben
Ah ne iyi geldi bu sözler ilaç gibiGördükçe yazıyorum
Eklemek istedim
Çok düzeltme aslında eşini bizi de sürekli biri düzeltse geriliriz
Babasıda böyle olsun varsın, Buğra ondanda çok sey öğrenir
Uzun muhabbetleri olur onunlada demek ki :)
Seni anlamadığı, senin gibi bakamadığı noktalarda kontrol etmeye çalışmak seni de daha fazla yorar ve babası o onun düşünsene annede olsan sürekli biri sana şöyle yap dese bi süre sonra her yaptıgını doğru mu yanlış mı diye düşünüp strese girersin.
O da sizin başka bi bakış açınız olsun evde. Bazen fazla cümlelerde dağarcığını genişletir :) bide erkek, baba gözünde başkadır Buğra'ya da.
Kontrol edemediğimiz seylere sinirleniriz aslında bunu farkedip sakin kalmayı seçebiliriz, bundan ne öğreniyoruz diye bakabiliriz. ❤
Genel sızı. Mesela şu an bacaklarım etim kemigiimden ayriliyormus gibi agriyo. Uykusuzluk tan vücudumu bazen hissedemiyoorum. Gogusum küçük olduğu için sabaha kadar emzirmek ki bazı seans bir saat sürüyor dirsegimin üzerinde duruyorum öyle emziriyorum belim boynum çok agriyo. Yorgunluk yani genelde. Saatlerce kucakta piş piş yaparken belim omuzun vb.Bu konusmadan sonra merak ettim vücudunun nerelerinde ağrıların var?
Mizaç tespiti nedir?
Mizaç tespitini hiç duymadım nasıl bişey?
Buğra yemekten ziyade eliyle minciriyor. Tabağı alıp yere attı sonra. Zamanla öğrenir inşallah. Ben elimle yediriyorum genelde. Yine de her yer batiyor
Ah ne iyi geldi bu sözler ilaç gibi. Aklımda bu sözlerin. Dikkat etmeye çalışacağım. İstemediğin yanlış olduğunu düşündüğün onun kişiliğine zarar geleceğini sandigiin durumlarda da mı sessiz kalınması? Bazen Buğra bagirdiginda esimm de bağırıp kızıyor ben de sen sakın kalırsan sakinliği öğrenir diyorum kizarsan onun siniri geçmez diyorum
Kızım da çok mıncıkladı başta, git gide azaldı. Şimdi 2-3 lokmada 1 ağzına, 1 yere, 1 de mıncıklamaya gidiyor :) çorbaları bardakla verelim gitsin madem :) benimki de hiç sevmezBugün tabaginna haşlanmış sebze verdim. Eliyle mincirip tabağı yere attı. İki kez agizina götürdü o kadar. Çorbayı düşünemiyorum bile☺. Kuru üzümü Antep fıstığı ni kendisi yiyor. Eriği de.zeytini ve ekmeği o kadar. Corbayla hiç arası yokk kasikk kullandirmiyo. Elimle yediriyorum. Çorba bir yudum bardakkla içiyor
Ben deAh ne iyi geldi bu sözler ilaç gibi. Aklımda bu sözlerin. Dikkat etmeye çalışacağım. İstemediğin yanlış olduğunu düşündüğün onun kişiliğine zarar geleceğini sandigiin durumlarda da mı sessiz kalınması? Bazen Buğra bagirdiginda esimm de bağırıp kızıyor ben de sen sakın kalırsan sakinliği öğrenir diyorum kizarsan onun siniri geçmez diyorum
Süt hafta sonu içiyor canım yoğurt peynir tüketiyorlar Allahtan. Süt her zamankinden daha az kullanıyorum ama alerjik durumları var okulda kızımın daha da artıyor sıkıntısı ne yapacağım bilmiyorum.Kızlar bir konuya değişmek istiyorum, özellıklepessinus ve geniz alıntısı sebebiyle çocuğu öksüren arkadşalar.
Oğlum aylardır bu durumda biliyorsunuz.plojovic de bahsetmişti süt geniz akıntısını artırıyor. Oğlum çok süt içer. Anlatıyorum, hiç olmazsa hastayken içme diye, gidip 1 tane daha alıp içiyor. Artık meyveli süt almiycam eve. Büyük sorun olacak, babaannesi alıp verebilir benden habersiz ama hiç olmazsa azaltmış olurum.
Bu sabah yine deli gibi öksürürken gitti süt aldı, içti onca lafımın üstüne, daha kötü oldu öksürüğü. Burnu tıkandı, genzi iyice doldu falan..
pessinus kızın da sever mi süt? Oğlum içmiyor demiştin sanırım ama bizim yediklerimiz içtiklerimiz de sütümüzle geçiyor. Sütlü tatlı bile yesek etkisi oluyodur.
Yoğurt, ayran, kefir yiyip içsek daha iyi. Hem probiyotik alırız hem kalsiyum..
Okulda evden çok farklı yemekler veriliyor. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Hayatında hiç yemediği şeyleri yiyor orda. Evet genel geçer anlayışa göre sağlıklı gıda alıyor ama 5 yıllık hayatında hiç tanışmadığı gıdalar. Tolere edemiyor bünye anladığım kadarıyla. Kızında da durum bu olabilir. Sadece bulaşıcı hastalıklar değil okulla gelen sonuçta. Evde alıştığı her şeyin dışına çıkılıyor.Süt hafta sonu içiyor canım yoğurt peynir tüketiyorlar Allahtan. Süt her zamankinden daha az kullanıyorum ama alerjik durumları var okulda kızımın daha da artıyor sıkıntısı ne yapacağım bilmiyorum.
inek sütü değil de gece yatmadan mama verıyorum oda etkıler mı acaba gunduz o kadar oksurmuyo cunku gece daha cok oksuruyo ?Öyle bile olsa nasıl kesıcem kı onuKızlar bir konuya değişmek istiyorum, özellıklepessinus ve geniz alıntısı sebebiyle çocuğu öksüren arkadşalar.
Oğlum aylardır bu durumda biliyorsunuz.plojovic de bahsetmişti süt geniz akıntısını artırıyor. Oğlum çok süt içer. Anlatıyorum, hiç olmazsa hastayken içme diye, gidip 1 tane daha alıp içiyor. Artık meyveli süt almiycam eve. Büyük sorun olacak, babaannesi alıp verebilir benden habersiz ama hiç olmazsa azaltmış olurum.
Bu sabah yine deli gibi öksürürken gitti süt aldı, içti onca lafımın üstüne, daha kötü oldu öksürüğü. Burnu tıkandı, genzi iyice doldu falan..
pessinus kızın da sever mi süt? Oğlum içmiyor demiştin sanırım ama bizim yediklerimiz içtiklerimiz de sütümüzle geçiyor. Sütlü tatlı bile yesek etkisi oluyodur.
Genel sızı. Mesela şu an bacaklarım etim kemigiimden ayriliyormus gibi agriyo. Uykusuzluk tan vücudumu bazen hissedemiyoorum. Gogusum küçük olduğu için sabaha kadar emzirmek ki bazı seans bir saat sürüyor dirsegimin üzerinde duruyorum öyle emziriyorum belim boynum çok agriyo. Yorgunluk yani genelde. Saatlerce kucakta piş piş yaparken belim omuzun vb.
inek sütü değil de gece yatmadan mama verıyorum oda etkıler mı acaba gunduz o kadar oksurmuyo cunku gece daha cok oksuruyo ?Öyle bile olsa nasıl kesıcem kı onu
[QUOTE="plojovic]
Boyun agrılarıda, soruna bir başka açıdan bakmayı reddetmek, inatçılık, esnek olmamakla bağdaştırılıyor.
Ahanda ben.plojovic
Mamanın yerine bir şeyler denersin. Mesela 4 kaşık ev yoğurdu, 1 kaşık bal ve 1 meyve rondodan geçirip dene. Ölçüleri kafana göre ayarlarsın. Meyveyi değiştirebilirsin..inek sütü değil de gece yatmadan mama verıyorum oda etkıler mı acaba gunduz o kadar oksurmuyo cunku gece daha cok oksuruyo ?Öyle bile olsa nasıl kesıcem kı onu
Kızlar bir konuya değişmek istiyorum, özellıklepessinus ve geniz alıntısı sebebiyle çocuğu öksüren arkadşalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?