2018 Ekim Anneleri

Bekar bi kız arkadaşım var süreklı gelır gıder bize o yuzden atlas da alısık ona.Gecen gün hadi siz sinemeaya gidin ben bakarım Atlasa dedi ben sok tabi ama kacırmadım bu fırsatı.sizin de var sa böyle biri yada abla teyze fln karı koca bıraz dısarı cıksanız ıkınızede ıyı gelir.

Diyet yapmıştım tabii çoklu gıda olduğu için sadece ekmek kıvırcık yedim bi ara hatta yine değişen bir şey olmadı .. hacamatla geçti evet .. EşiniZ neden istemiyormuş peki ne sakınca olabileceğini düşünüyor

Allah kolaylık versin canım. Sana ve eşine sağlık versin.
Biz 4 kişiyiz ama ben işteyken çocuğa bakmaları dışında bir hayırları yok. İnsan çok olunca iş de çok oluyor. Sürekli bi iş yapıyorum. Çocuk peşimde geziyor. Ben varken oyalayamıyorlar. Güya hafta sonu not işlerini bitirecektim. Koca pazar günü toplasan bir saat oturabildim başına.
Sabah kaka yapmış. Bez değiştiriyorum. Çocuk da meme istiyor ağlıyor. Taa öbür odadan niiil gel buraya diyorlar. Bi de çocuk öyle deyince gelmiyor ki. Ben de nasıl bunaldıysam artık. Tatil gelse de yalnız kalsak.

Benimki de bende yemiyor canım. Çünkü hemen meme diyor. Hafta sonları da detoks oluyordur. Boşver.

İnstagramda bi post vardı. Arkadaşım sen uyu, ben bebeğine bakarım diyordu. O geldi aklıma. Ben de postu görünce ağlamıştım. İnsanlar içinde kimsesizim. Biri de bana uyu dese. Dün gece 1,5 saatte bir kalktık.

Bazı arkadaşla ailenden bırınden daha hayırlı oluyorlar annem gündüz baktıgı ıçin ektra bişey rica edemıyorum ama ablam 2 sokak ötede oturuyor cocugu yok calısmıyorda 1 kere öyle bir teklifle gelmedi beni bırak anneme yardım etsin dedim bi kere kadın hastaydı spora gıdıcem dıye gelmedı.Bi keresinde ben evdeyken gelmıstı tuvalete gıdıcem 2 dk bak abla dedım o zaman atlas daha yenı yuruyodu tuvaletten cıktım cocuk oda değiştirmiş yürüdümü emekledımı bılmıyorum ama abla atlas nerde dedım bilmem nerde diyor telefondan kafasını kaldırıp 5 dk bakmamıs cocuga

Tek olsan yorulmazsın belkide extra yoruyorlar bence insanı

Benim KV yapıyor öyle göstermelik 'geelll'leri. Ben bulaşık yıkıyorum, çocuk paçamı çekiştirip ağlıyor. Hatun kanepeye yayılmış gel diyor çocuğa. Kalkıp alsana be mübarek! Gitmiyor işte çocuk..
Benimki de bende yemiyor canım. Çünkü hemen meme diyor. Hafta sonları da detoks oluyordur. Boşver.
Sen yokken seni hiç aramıyor diyorlar, beni görür görmez anne meme diyor, koşa koşa kucağıma atlıyor. Görüş alanına gireyim, hemen meme istiyor sıpa
Yoruma bıraktığım emojiden anlaşılacağı üzere: ay ben şok! O ne öyle gııı? O nasıl teyze? Ben yeğenime ölürüm, ablam da benim çocuklara kurban olur.. cidden ilginçmiş ablan

Bu kadar umursamaz olmak başka bişy ya, hep mi öyleydi

Kulağa küpe olmalık cümleler. Her zaman aklımdan çıkarmamaya özen göstericem.

Çok faydalı olur eminim,sarmısaga bayılırdım koklar koklar öyle yemeklere koyardım.. ama simdi dayanamıyorum kokusuna midemi bulandırıyo. Hamileyim biliyosundur.. şu tariflerini bi yazabilsem senin..

11. gece, anne nöbeti
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Sabaha kadar ne hallerde uyuduğumu bilmiyorum bir süredir oğlumun odasında koltukta oğlumla uyuyorum felaket yorgun kalkıyorum. Hasta diye bu moda geçtim ama ne hastalıksa geçmiyor bitmiyor

Al benden de o kadar bizimkide gecmedı hala hafta cumartesı gunu goturucem yıne doktora 20 gün içinde 3 doktor randavusu olacak.Güya 12. aydan sonra kontroller 3 ayda 1 e düşmüştü biz yine her ay gittik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…