2018 Ekim Anneleri

Amin canım inşallah eşim yanaşmaz hiç öyle şeylere. Alerji için mi yaptirmistiniz hacamati bebegine

Bizimki güne başladı kızlar :). Uykusunu almış bıcır bıcır konuşuyor. Unuttuklarım: Cici, cıs, yannı(yandı), del del(gel gel), aayır(hayır), nenni.. daha var da yazarken unutuyor insan. Bir de çok güzel şaşırıyor. Hiii, aaayyy, enneee gibi seslerle.. sevdiği nesneleri ve fotografları öpüyor

Gece 4 ten beri uyur uyanık haldeyiz. Sürekli emmek istedi. Mızırdandı. Üst iki azılar kabarmış onlar geliyor herhalde. Kıyamıyorum hiç. Bir de çok emdiği için çok çiş yaptı bir bakrım karni ıslak. (Bez de küçük gelmeye başladı sanırım 4 oluşan 5 e geçmek gerekiyor.) Üstünü değiştirme de bir ton ağladı. Çünkü biliyorum onun da uykusu var ama ağrıdan uyuyamıyor. Düşünüyorum da benim adet olduğumda bazen karnım ağrır sabah karşı ama çok az. Ona bile uyuyamam aklım hep orda olur. Yavrum ne yapsın. şu anda ayağımda sallıyorum ben de. Rabbim yavrularımızı korusun.

bizde öksürük ve diş agrısı eslıgınde gece kac kere kalktık sol ratafaı cıfter cıkardı sımdı de sağ taraf yolda.Öksürükten te kurtulamadık ne yapsam gecmıyor 2 haftadır ılac ıcıyor ustune bıldıgım butun doğal yöntemleri denedim.

Ben de plojovic gibi farklı bir açı sunayım.. Aile hekimim öksürük iyidir diyor. Özellikle 6 yaş altı çocuklarda öksürüğü kesmek istemeyiz çünkü öksürmezse zatürree olur diyor. Bütün balgamları söktürene kadar öksürecek annesi. Çok da hırpalama kendini, oğlum (5,5 yaşında) aylardır öksürüyor ama o da kalıcı azıları çıkarıyor. Dişler de sebep bir yandan..

GRİP BİR HASTALIK DEĞİLDİR. GRİP ŞİFADIR.

Eskiden Grip Olunca ŞİFAYI KAPTIN Denirdi.

• Grip, Metabolizmanın ana organları (yani kalp ve beyni) tehdit edecek kadar dolması sonucu kendini temizlemek için tüm vücudu kontrollü çalıştırmasıdır.
• Sahip olduğunuz enerjiyi içeriye çekerek beden temizliği yapmasıdır.

GRİP’İN VAZİFELERİ
• Halsizlik yaparak; Vücudun harekete ayırdığı enerjiyi toksin yakımına yönlendirir.
• İştahı keserek; Sindirim organlarında ki kireçlenme, iltihaplanma, iç zar ve kaslarda ki, (ağız mide vs.) bakım onarımı sağlar.
• Öksürük, balgam ve geniz akıntısı yaparak; Beyni temizler tüm üst solunum yollarını temizler.
• İshal yaparak; Beynimizden aşağıya doğru inen tüm toksinleri boşaltım yolu ile atar ve bağırsakları da onarır.
• Gribi kesici ilaçlar içeride TÜMÖRleşme yapar.

BU YÜZDEN GRİBİ KESMEYİNİZ
• Gripli iken bolca istirahat ediniz.
• Bol su tüketin.
• Pişmiş yemeği yemeyiniz, bolca meyve yiyin, taze sıkılmış meyve suyu için.
• Limon suyu taze zencefil suyu içiniz.
• Stresten yoğunluktan kaçınınız.
• Bolca çiğ sarımsak yutup terlemeye çalışınız.

ALINTIDIR

bende ondan korkuyorum başka bıseye cevırırde fark etmem diye doktoruylada görüşüyorum sürekli aslında ama ilaç içmekten bi hal oldu 2 haftadır cocuk antibiyotık hıc sevmem aslında ama verseyd daha mı cabuk atlatırdık dıye dusunmeden edemıyorum.

2 yaşa doğru bayaa açılıyorlar :) cocugada bağlı tabi
Benim büyük 2 yaşında tam konusuyordu.
Böyle başlarda peltek yarım sonra tam tatlı tatlı oluyorlar :) doyulmuyor
Sonra daha düzgün konusmaya başlayınca insan öncesini hatırlayamıyor bile minik muhabbetçi bi arkadas tabii hiç susmuyorlar

2 yaş sendromu aslında kendi yapabilecekleri ile sınırlı. Size de bağlı nasıl gecirdiği. 18 aya doğru bi ayak sesleri başlıyor :) o bebeklikle, yapabilirim arası aileninde biraz el cekmesi gerekn bi zaman gibi :)
Yaza denk gelince belki dısarda doğada öğrenilecek çok seyle daha yumuşak atlatırlar

Ne ilacı içiyor peki? Ben hiç içeremem uzun vadeli ilaç. En fazla 3 gün, sonra içmek istemiyorlar, zorlamıyorum. Doktoruyla irtibattaysan zaten en ufak değişikliği fark edersin üzülme. İlaçlar baskıladığı için de uzuyor olabilir. Ceviz içindeki perdeyi kaynat içir, daha etkili olur

prospanla ventolın vermıstı konustum oğle arasında yıne bı kac gun daha takıp et gecmezse getır dedı.domuz gribi salgını varmıs o yuzden zorda kalmadıkca getırme gıbı konustu.Hastanede daha cok hasta oluyolar

Amin canım inşallah eşim yanaşmaz hiç öyle şeylere. Alerji için mi yaptirmistiniz hacamati bebegine
Evet canım allerji için yaptırdım bende nette görüp araştırdım bir çok kişi önermişti allerji grubundaysan ordanda arama yaptırıp örneklerini bulabilirsin grupta bir arkadaş daha vardı görüştüğümüz bir sürü ilaç kullanıyorum diyet yapıyorum yine geçmiyor hacamatıda eşim kabul etmiyor diyordu ben yaptırdıktan sonra olumlu sonuç aldığımızı görünce onun eşi ikna olmuştu ve çok şükür onlarında geçmişti kötü bir şey değilki bu içinde ne olduğunu bilmediğimiZ ilaçları vermeye daha çok çekimserim ben tabii yine kendi kararınız inşallah sağlık sıhhat versin Allah

Geçmiş olsun bende rutin kontrol için olan randevumuzu bu sabah iptal ettim domuz gribi salgını burda da konuşuluyor hatta çok garip gergedan gribi diye bir şey attılar ortaya gülelim mi ağlayalım mı sürekli bir hastalık türüyor Allah korusun yavrularımızı

Prospan oğlumda etkili olmadı, bisolnatur daha iyi geldi sanki. Gerçi amaç öksürüğü kesmek değil, hafifletmek.
Akşama 4 ceviz kırıp içindeki o ince perdeleri al, 1 bardak suda 5 dk kaynat. Hafif ılınınca balla tatlanırıp çay gibi içir, faydasını görecektir. Terletiyor, takip edersin. Şifa olsun Atlas'a

Saol canım pek ıcecegını sanmıyorum ama denerım ıhlamur denedım kac kere hıc ıcmedı.

Üstüste mi kullandı ilaç ve antibiyotikte mı kullandı?
Probiyotik desteği iste canım ve o sekilde beslensin, bagırsakları toplarsa hastalığıda toparlayacaktır.
Öksürük diyoruz ama vücut tümden bir sistem.
Günlük yapıyordun onu her akşam devam ettin mi?
İlaçlar öksürüğü durdururken sistemi kesiyor gibi düşün,öksürükle atamadığı sey tekrar geri dönüyor

S Semabuse Aslında hacamata olayın gercekleştiği sekilden ziyade neleri etkilediğini, nerden geldiğini, sebebini gibi sorulara cevap bulursanız, gönülden şifa olacagınıda anlarsınız.
İlk cocuklar ebeveynden daha fazla toksin alırmış aslında bu durum birazda hamilelik ve öncesi anne babasının beslenmesi, cocugun oldugu zamanda duygu durum gecişleri gibi birçok temeli olan mucizevi bişy.
Yani sadece cocukta değil mesele, o olayın devamını sunuyor size

antibıyotık kullanmadık canım günlükte yaptım gündüz nerdeyse hıc oksurmuyo tek tuk bır ıkı kere ama gece uykusundan uyandıracak kadar cok alerjık olma ıhıtmalıde var dedı doktorumuz bakalım odanın nemını tam ayarda tutup kontrol edıcem bı kac gun olmassa doktor yolları gozukur yıne

Hep gece daha kötü olur
Öksürükte uzun sürüyor, can sıkıcı
Suyunu hep ılık ver en azından gıcığı yumuşatır, elinden gelenide yapa yapa baska ne yapacağını şaşırıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…