Ben kendıme bi rakı masası kurucam ama ertesı gun sabahın korunde kalkmak cok acı olur heralde sımdı dusundum deEmzirme bitsin, hayalim bütün sırtıma bengay sürüp sıcak havlu koyup yatmak. Ben de sabaha kadar çocuk memede monte yatıyorum. Her yerim tutuluyor. Resmen yorgun kalkıyorum.
Ben de sinirleniyordum ama artık hiç bir şey hissetmemeye başladım. Sinirlensem de bir şey değişmiyor. Dün gece 2 saat kesintisiz uyumadım. Gün içinde her şeye ağlayasım geliyor tabi. Sinirler yıprandı iyice. Seneye kv kp asla istemiyorum. Güvenilir kreş var. Bizim okulun hocalarının bütün çocukları gitmiş. 23 aylık alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da bu gider mi orda ağlamadan durur mu bilmiyorum. Memur olduğum için bir seneye kadar ücretsiz izin alma hakkım var. Onu mu alsam bilmiyorum. Alsam tek başıma bakabilir miyim onu da bilmiyorum. 12 bilinmeyenli denklem.masallah sen iyi sabirlisin ya valla takdir ettim.bizim o halde olmadigi halde sinirleniyorum gece uyandiginda.
Ben arada bir iki duble içiyorum. 3 4 saat emzirmezsen sorun olmaz. Sonra da sağar atarsın.Ben kendıme bi rakı masası kurucam ama ertesı gun sabahın korunde kalkmak cok acı olur heralde sımdı dusundum de
Benim kızım da 3-4 gün ateşliydi, geçti şükür ama simdi de öksürük halsizlik basladı kafasını koydugu yerde uyukluyo.ama hemen de uyanıyo,burnu da tıkalı.. gece uykumuz zaten yok artık. Dra gitsek tıklım tıklım, aciller bile. Evde desizin hangi öneriniz hangi rahatsızlıga iyi geliyor okuyup anlamaya calışıyorum. Drsuz nereye kadar onu da bilmiyorum
Benimkiler ayakta sallanmayı reddetti. Oğlum 2 aylıkken isyan etti kaldırdı kafayı, kızım en baştan istemedi.Arkadaslar benim disimda hala ayaginda sallayarak uyutan var mi? Yada nasil uyutuyorsun. Yavas yavas biraktirmak istiyorum, ama artik cok bilinclendi, nasil olcak bilmiyorum. Ben sallamazsam kendi yastiga koyup kafasini salliyo, salla beni diyor resmen.
Goon çok güzel ama pahalı, şu an Sleepy kullanıyorum. Rahat, kokusuz, sızdırma v.s. yok.Teşekkürler canım. Ohhh maşallah ne güzelmiş sizde eğlenceli. Ne marka bez kullanıyorsun külot bezde? Klozet suyu soğuk olur ama. Küvette sıcak suyla da durmaz bizimki yıkarken.
Peki arada görümcene gidip yavaştan çocuğu alıştırsan? Sonra o bir kaç saatliğine baksa, sen alışverişe falan gitsen? Emin ol bir kaç saat bile olsa çok fark edecek, bir kahve içip arkadaşlarla sohbet edersin, için açılır. Hatta Barışı özler, koşarak eve dönersin :))hah simdi tam olarak anladim canim sagolasin bilgi icin.yakinimizda oturan gorumcem var.40li yaslarda iki cocuk buyutmus iyi bi kadin.sabah giderken ona birakip aksam alma seklinde yapicaz.ama esim iznim tamame bitmeden kesinlikle istemiyor ablasi bile olsa.cok kucuk daha diyor.heralde 2021 ocagi bekliycem mecbur.cunku yoruldum konusmaktan ikna olmuyor.
Kreşe danışırsın, alırlarsa Niliko çabuk adapte olacaktır. Akıllı sosyal bir bebe kendisi ❤ almazlarsa kendin de gayet bakarsın bence. Büyüyor ve bilinçleniyorlar. Hep böyle kalmayacak. Sohbet edecek, arkadaş olacaksınız :) ojeler sürüp, saçınızı örecek, barbilere kıyafet tasarlayacaksınızBen de sinirleniyordum ama artık hiç bir şey hissetmemeye başladım. Sinirlensem de bir şey değişmiyor. Dün gece 2 saat kesintisiz uyumadım. Gün içinde her şeye ağlayasım geliyor tabi. Sinirler yıprandı iyice. Seneye kv kp asla istemiyorum. Güvenilir kreş var. Bizim okulun hocalarının bütün çocukları gitmiş. 23 aylık alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da bu gider mi orda ağlamadan durur mu bilmiyorum. Memur olduğum için bir seneye kadar ücretsiz izin alma hakkım var. Onu mu alsam bilmiyorum. Alsam tek başıma bakabilir miyim onu da bilmiyorum. 12 bilinmeyenli denklem.
Ben de sinirleniyordum ama artık hiç bir şey hissetmemeye başladım. Sinirlensem de bir şey değişmiyor. Dün gece 2 saat kesintisiz uyumadım. Gün içinde her şeye ağlayasım geliyor tabi. Sinirler yıprandı iyice. Seneye kv kp asla istemiyorum. Güvenilir kreş var. Bizim okulun hocalarının bütün çocukları gitmiş. 23 aylık alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da bu gider mi orda ağlamadan durur mu bilmiyorum. Memur olduğum için bir seneye kadar ücretsiz izin alma hakkım var. Onu mu alsam bilmiyorum. Alsam tek başıma bakabilir miyim onu da bilmiyorum. 12 bilinmeyenli denklem.
Arkadaslar benim disimda hala ayaginda sallayarak uyutan var mi? Yada nasil uyutuyorsun. Yavas yavas biraktirmak istiyorum, ama artik cok bilinclendi, nasil olcak bilmiyorum. Ben sallamazsam kendi yastiga koyup kafasini salliyo, salla beni diyor resmen.
Ay çok güldüm ya bende aynı şekildeyim belimde fıtık var bir de tek meme hep sol taraftayım tutulmuş şekilde kalkıyorum uyudum mu ne yaptım bende anlamıyorum ama sinir stresim yok çok şükür gün içinde sürekli oynuyoruz koşturmaca saklambaç falan gülüşleri yeni kelimeleri mutlu ediyor ondan dinç oluyorumEmzirme bitsin, hayalim bütün sırtıma bengay sürüp sıcak havlu koyup yatmak. Ben de sabaha kadar çocuk memede monte yatıyorum. Her yerim tutuluyor. Resmen yorgun kalkıyorum.
ben dun aksam yaptım gunluk bıtkısını aynı dedıgın gıbı sırtına koydum ama ben tava ıcın de soyle bır cozum buldum fırın kagıdı koydum ıcıne oyle erıttım .Bu aksam da yapıcam fayda eder ınsallahUyuması güzel vücudu dinlendiriyordur. Ateşide atlatmış ne mutlu.
Burun enn güzel banyoda açılıyor, hemen cıkmak için acele etmeden öncesinde ısıtıp buhar olmasıda iyi olur, en az 15 dk kalın rahatlar cok akar.
Sarımsak corbası yap bi güzel 2 baş kullanıyorum ben, yumurta sarısıyla zeytinyagıyla terbiye yapıp.
Ya da bu sürede taze sebze, meyve daha rahatlatır.
İçten yormadan dıştan destekle yani.
Eğer tek bişy yapayım kafam karışıyor dersen günlük bitkisi alabilirsin. Ot gibi değil ama reçine gibi, onu tavada kısık ateşte cevirdikçe hafif dumanı cıkıyor, dumanını pamuğa alıyorsun gögsüne koyuyorsun, uyurken daha iyi olur.
Küçük sosluk gibi tavada yaparsan uzun pamuğu kapatabilirsin direkt üzerine.Sosluğu bi daha kullanamazsın ama aklında olsun :)
Aslında bunu nasıl atlatırsanız diğeride daha cavuk gececek öyle düşün.
Doktorunuzda standart tedavi değil size özel bi tedavi önerecekse git tabii ama illa gitmekte gerekmiyor herseyde.Hislerine güven her zaman. Başka bişyde olabilir tabii ya da doktora gitmiyorum ama hiçbişy yapmıyorumda olmaz o desteği evde sağlamak lazım. Gecmiş olsun
Anne olmanın yorucu ama bir o kadar da güzel yanları işte:)Ay çok güldüm ya bende aynı şekildeyim belimde fıtık var bir de tek meme hep sol taraftayım tutulmuş şekilde kalkıyorum uyudum mu ne yaptım bende anlamıyorum ama sinir stresim yok çok şükür gün içinde sürekli oynuyoruz koşturmaca saklambaç falan gülüşleri yeni kelimeleri mutlu ediyor ondan dinç oluyorum
Emzirme bitsin, hayalim bütün sırtıma bengay sürüp sıcak havlu koyup yatmak. Ben de sabaha kadar çocuk memede monte yatıyorum. Her yerim tutuluyor. Resmen yorgun kalkıyorum.
Ben arada bir iki duble içiyorum. 3 4 saat emzirmezsen sorun olmaz. Sonra da sağar atarsın.
Bende daha küçük olduğunu düşünüyorum aslında bazen çok bunalıyorum bunda tek bakıyor olmamın ğetkisi büyük 10gündür ailem yanımda ne güzelmiş böyle evde beraber vakit geçirmek diyorum bence ara ara destek almalısın çünkü nihayetinde insanız bazen sinirler yıpranabiliyor ve en güzel anlarını kaçırıyoruz kendini daha fazla yıpratmadan bir çözüm bulursun inşallahhah simdi tam olarak anladim canim sagolasin bilgi icin.yakinimizda oturan gorumcem var.40li yaslarda iki cocuk buyutmus iyi bi kadin.sabah giderken ona birakip aksam alma seklinde yapicaz.ama esim iznim tamame bitmeden kesinlikle istemiyor ablasi bile olsa.cok kucuk daha diyor.heralde 2021 ocagi bekliycem mecbur.cunku yoruldum konusmaktan ikna olmuyor.
Kafamda deli sorular diyorsunBen de sinirleniyordum ama artık hiç bir şey hissetmemeye başladım. Sinirlensem de bir şey değişmiyor. Dün gece 2 saat kesintisiz uyumadım. Gün içinde her şeye ağlayasım geliyor tabi. Sinirler yıprandı iyice. Seneye kv kp asla istemiyorum. Güvenilir kreş var. Bizim okulun hocalarının bütün çocukları gitmiş. 23 aylık alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da bu gider mi orda ağlamadan durur mu bilmiyorum. Memur olduğum için bir seneye kadar ücretsiz izin alma hakkım var. Onu mu alsam bilmiyorum. Alsam tek başıma bakabilir miyim onu da bilmiyorum. 12 bilinmeyenli denklem.
plojovic sarımsak çorbasını nasıl yapıyorsun bnde hafif burun akıntısı başlayınca tarhanaya bolca rendeliyorum ama çorbasında güzel fikir daha etkilidir olur sanırım
ben dun aksam yaptım gunluk bıtkısını aynı dedıgın gıbı sırtına koydum ama ben tava ıcın de soyle bır cozum buldum fırın kagıdı koydum ıcıne oyle erıttım .Bu aksam da yapıcam fayda eder ınsallah
İşte uyutup hemen içiyoruz. Uyanınca da babası pişpişliyor. Zaten nadir oluyor.Yanyanayken 3-4 saat emzirmeden durabiliyomusun biz hala o modda degilizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?